Test

Test

Amerikkalainen draamakomediasarja vastaeronneesta 40-vuotiaasta Lizasta, joka tekeytyy 26-vuotiaaksi saadakseen unelmiensa työpaikan. Maailmalla huippusuositun sarjan takana on Sinkkuelämää-sarjan luoja Darren Star. Ensimmäinen tuotantokausi.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2015
Katsottavissa ulkomailla
Maajussille morsian, Jakso 5: Ryhmätreffit
Tulossa klo 07:00
Jakso 5
Ryhmätreffit
Kausi 14, 5/14. Vauhdikkaat ryhmätreffit käynnistyvät. Kukin maajussi vie neljä ehdokasta valitsemansa toiminnan pariin. Syttyykö kipinä tanssin pyörteissä tai paintball-radalla?
Emmerdale, Jakso 8842: Omatunto soimaa, osa 1/2
Tulossa klo 06:30
Jakso 8842
Omatunto soimaa, osa 1/2
Paddy miettii, ketä kohtaan hänen velvollisuutensa oikein onkaan. Charity ei saa 15 000 puntaa kasaan, mutta kokeilee kuitenkin. Dania nolostuttaa edellisen päivän vahinko, ja hän ehdottaa että Amelia lähtisi joksikin aikaa Dazin luo. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Younger, Jakso 8: Lapsenvahti Liza
Jakso 8
Lapsenvahti Liza
Kausi 1, 8/12. Liza joutuu vahtimaan Charlesin lapsia, mikä on omiaan paljastamaan kemian kaksikon välillä. Samaan aikaan Lizan suhde Joshiin ottaa takapakkia Joshin epäkypsän kaveriporukan takia. Kelsey kohtaa Antonin vaimon, joka tietää miehensä suhteesta, mutta ei sen toisesta osapuolesta. Amerikkalainen draamakomediasarja 40-vuotiaasta Lizasta, joka tekeytyy 26-vuotiaaksi saadakseen työpaikan.
Home and Away, Jakso 90: Rahan perässä
Jakso 90
Rahan perässä
Kausi 28, 90/167. Oliviaa epäilyttää Clairen käytös, mutta Irene ei halua kuulla hänestä mitään pahaa. Myös Roo alkaa epäillä. Ash ja Andy saavat ensimmäisen asiakkaansa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8515: Paljasta salaisuutesi, Carter
Jakso 8515
Paljasta salaisuutesi, Carter
Zoe on varma, että toinen huoneessa olevista naisista makasi hänen ex-sulhasensa kanssa, Shauna tai Quinn. Hän haluaa myös tietää, miten kauan suhde on jatkunut. Ridge rauhoittelee vaimoaan, joka inhoaa Quinnia joka solullaan. Ridgen mielestä tämä on jo maksanut virheistään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.