Kokkisota

Keittiöön astelevat huippukokit ottamaan mittaa toisistaan apukokkeinaan tuttuja kasvoja viihteen, taiteen ja musiikin maailmasta. Koko joukkoa johdattaa tuttuun tapaan Sikke Sumari. Keittiössä vuorottelevat huippukokit Linnea Vihonen, Serko Rantanen, Teemu Laurell, Tommi Tuominen, Kape Aihinen ja Harri Syrjänen. Veitset on teroitettu ja kokit ovat valmiita taistoon. Kumpi keittiö voittaa, punainen vai vihreä, siitä äänestää studioyleisö!
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2019
Katsottavissa ulkomailla
Jakso 10
Stig ja Paleface
Kausi 4, 10/10. Siken kauhut. Kokkisodassa koetaan ennennäkemättömiä hetkiä, kun Sikke näkee Palefacen tuomat raaka-aineet. Stig hurmaa pizzantuunauksella. Urheina kokkeina Harri Syrjänen ja Tommi Tuominen.
Jakso 9
Anna-Maija Tuokko ja Saara Kotkaniemi
Kausi 4, 9/10. Jumalaiset annokset. Kokkisodan keittiössä huumaannutaan ihanista annoksista Anna-Maija Tuokon ja Saara Kotkaniemen seurassa. Tommi Tuominen selvittää rikosta ja Serko Rantanen mascarponea.
Jakso 8
Arttu Harkki ja Minna Kuukka
Kausi 4, 8/10. Kuinka se rikotaan? Kokkisodan keittiössä tartutaan jo vasaraan, kun radiojuontajat Minna Kuukka ja Arttu Harkki iskevät ainekset tiskiin. Haasteeseen vastaavat Tommi Tuominen ja Linnea Vihonen.
Jakso 7
Heikki Ranta ja Matti Leino Rantabaarista
Kausi 4, 7/10. Rantabaarin tuoksahdus. Hämmennys valtaa Kokkisodan keittiön, kun näyttelijät Matti Leino ja Heikki Ranta paljastavat raaka-aineensa. Outojen ainesten kimppuun hyökkäävät huippukokit Kape Aihinen ja Linnea Vihonen.
Jakso 6
Kalle Palander ja Paula Noronen
Kausi 4, 6/10. Kreikasta Tornioon. Kokkisodassa taistellaan sanan säilällä, kun keittiöön saapuvat kirjailija Paula Noronen ja ex-alppihiihtäjä Kalle Palander. Kape Aihinen kohtaa moussakan ja Harri Syrjänen kansallisaarteen.
Jakso 5
Helmi-Leena Nummela ja Christoffer Strandberg
Kausi 4, 5/10. Putoustähtien vegaaninen hirvi. Näyttelijät Helmi-Leena Nummela ja Christoffer Strandberg valloittavat keittiön ja haastavat kokit karkkinauhoin ja hiilipussein. Mukana kokit Linnea Vihonen ja Teemu Laurell.
Jakso 4
Krista Pärmäkoski ja Mari Eder
Kausi 4, 4/10. Hiihtäjien salmiakkiunelmat. Keittiössä kohtaavat ampumahiihtäjä Mari Eder ja hiihtäjä Krista Pärmäkoski, jotka paljastavat huippu-urheilijoiden paheet. Herkkuja taikovat kokit Kape Aihinen ja Teemu Laurell.
Jakso 3
Pia Penttala ja Pippa Laukka
Kausi 4, 3/10. Upeat naiset valtaavat Kokkisodan keittiön, kun vieraiksi saapuvat Supernanny Pia Penttala ja lääkäri Pippa Laukka. Pia paljastuu pakastealtaiden kuningattareksi ja Pippa löytää lääkärille tutun elimen. Kokkeina Teemu Laurell ja Tommi Tuominen.
Jakso 2
Lola Odusoga jaTimo Koivusalo
Kausi 4, 2/10. Legendojen paluu! Kokkisodan keittiön valtaa vitsien leiskunta, kun Timo Koivusalo saapuu lieroineen paikalle. Lola Odusoga paljastaa hänen ja Harri Syrjäsen yhteisen historian. Kokkaamassa myös Serko Rantanen.
Jakso 1
Perttu Sirviö ja Ile Uusivuori
Kausi 4, 1/10. Kauden ensimmäisessä jaksossa Kape Aihinen ja Serko Rantanen kokkaavat remontiipiiskuri Perttu Sirviön ja juontaja-toimittaja Ile Uusivuoren kanssa. Mitä kummaa löytyy raaka-ainepussista?

Osallistu

Kokkisota starttasi jälleen!