Kokkisota

Kokkisota

Kaksi kokkia, kaksi vierasta ja 20 euron kauppakassi. Rakastettu Kokkisota tarjoaa aina yllättäviä elämyksiä, kun tällä yhtälöllä loihditaan 20 minuutissa upea ateria jonka pitää miellyttää niin juontaja Sikke Sumaria kuin yleisöäkin. Vieraina nähdään jälleen suomalaisia eturivin viihdetaiteilijoita ja tunnettuja mediapersoonia ja huippukokkien hallinnoimissa keittiöissä ei hiljene hetkeksikään, kun mittaa toisista otetaan keittotaidon lisäksi myös sanallisin heitoin. Kokenut Sikke Sumari pitää kuitenkin tilanteen hallinnassa, keittiöt ojennuksessa ja kellon sekunnin tarkkuudessa.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Kokkisota, Jakso 1: Janne Kataja ja Kiti Kokkonen
Jakso 1
Janne Kataja ja Kiti Kokkonen
Kausi 5, 1/10. Vieraina viihteen monitoimimies ja näyttelijä Janne Kataja, sekä näyttelijä, taiteellinen johtaja Kiti Kokkonen. Kokkeina Linnea Vihonen sekä Kape Aihinen.
Kokkisota, Jakso 2: Ville Haapasalo ja Antti Reini
Jakso 2
Ville Haapasalo ja Antti Reini
Kausi 5, 2/10. Keittiössä päästään nauttimaan maailman mauista näyttelijöiden Ville Haapasalon ja Antti Reinin kanssa. Kokkeina Harri Syrjänen ja Serko Rantanen.
Kokkisota, Jakso 3: Jesse Markin ja Kasmir
Jakso 3
Jesse Markin ja Kasmir
Kausi 5, 3/10. Muusikot Jesse Markin ja Kasmir laittavat Kokkisodan keittiön aivan ylösalaisin yllättävällä ehdotuksellaan. Kokkeina Serko Rantanen ja Tommi Tuominen.
Kokkisota, Jakso 4: Marco Bjurström ja Arja Koriseva
Jakso 4
Marco Bjurström ja Arja Koriseva
Kausi 5, 4/10. Kokkisodan keittiön valolla täyttävät koreografi-tanssija Marco Bjurström sekä laulaja Arja Koriseva. Kokkeina Harri Syrjänen ja Kape Aihinen.
Kokkisota, Jakso 5: Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen
Jakso 5
Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen
Kausi 5, 5/10. Keittiössä toisistaan mittaa ottavat hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti sekä juontaja Esko Eerikäinen. Kokkeina Sirly Ylläsjärvi ja Serko Rantanen.
Kokkisota, Jakso 6: Helena Ahti-Hallberg ja Janne Virtanen
Jakso 6
Helena Ahti-Hallberg ja Janne Virtanen
Kausi 5, 6/10. Vihreän ja punaisen keittiön vieraina tänään tanssija Helena Ahti-Hallberg sekä näyttelijä Janne Virtanen. Kokkeina Harri Syrjänen ja Teemu Laurell.
Kokkisota, Jakso 7: Jenni Poikelus ja Ali Jahangiri
Jakso 7
Jenni Poikelus ja Ali Jahangiri
Kausi 5, 7/10. Punaisen ja vihreän keittiön vieraina mediapersoona Jenni Poikelus sekä koomikko Ali Jahangiri. Kokkeina Linnea Vihonen ja Teemu Laurell.
Kokkisota, Jakso 8: Johanna Rusanen ja Janina Frey
Jakso 8
Johanna Rusanen ja Janina Frey
Kausi 5, 8/10. Keittiöön saapuvat oopperalaulaja Johanna Rusanen sekä muotisuunnittelija-malli Janina Fry. Kokkeina Kape Aihinen ja Tommi Tuominen.
Kokkisota, Jakso 9: Maarit Poussa ja Pete Lattu
Jakso 9
Maarit Poussa ja Pete Lattu
Kausi 5, 9/10. Keittiöön kilpasille saapuvat näyttelijät Maarit Poussa sekä Pete Lattu. Kokkeina Serko Rantanen ja Teemu Laurell.
Kokkisota, Jakso 10: Susanna Laine ja Emma Kimiläinen
Jakso 10
Susanna Laine ja Emma Kimiläinen
Kausi 5, 10/10. Valmiina kokkaustaistoon ovat näyttelijä-juontaja Susanna Laine sekä autourheilija Emma Kimiläinen. Kokkeina Linnea Vihonen sekä Sirly Ylläsjärvi.

Nappaa Kokkisodan reseptit talteen!

Nappaa Kokkisodan reseptit talteen!