Khloe Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin ¿ niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Kolmas tuotantokausi.
Khloe Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin ¿ niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Kolmas tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2018-2019
Jakso 8
Uusi yritys
Kausi 3, 8/8. Viime kaudella mukana ollut Allison palaa tekemään elämänmuutosta yhdessä äitinsä kanssa. Sokerihiiri Ariel haluaa estää huonojen tapojensa siirtymisen tyttärelleen. Amerikkalaisrealityssä Khloe Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.
Jakso 7
Arvosta itseäsi
Kausi 3, 7/8. Terran tavoitteena on palauttaa arvostus omaan itseensä ja päästää irti kipeistä muistoista. Alexandria haluaa korjata välit äitinsä kanssa. Amerikkalaisrealityssä Khloe Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.
Jakso 6
Tunnesyöppö ja tanssija
Kausi 3, 6/8. Väkivaltaista isäänsä pelännyt Hayley on hakenut lohtua ruoasta. Khloe tiimeineen toivoo, että heidän avullaan Haley voi kohdata isänsä ja päästä yli menneistä. Entinen tanssija Annie alkoi hakea lohtua ruoasta isänsä äkillisen kuoleman seurauksena. Valmennustiimi rientää apuun parsiakseen kasaan tytön särkyneen sydämen ja palauttaakseen palon tanssiin. Amerikkalaisrealityssä Khloe Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.
Jakso 5
Tuskasta voittoon
Kausi 3, 5/8. Elämänsä rakkauden menettäminen pysäytti Carolinan elämän ja sai hänen painonsa nousemaan. Nyt hän haluaa tehdä edesmenneen aviomiehensä ylpeäksi. Sean ei uskalla näyttää haavoittuvaa puoltaan ja kertoa avoimesti homoseksuaalisuudestaan, mikä asettaa Khloen ja julkkisvalmentaja Gunnar Petersonin vaikean paikan eteen. Amerikkalaisrealityssä Khloe Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.
Jakso 4
Taidot hyötykäyttöön
Kausi 3, 4/8. Kay on rankkojen kokemustensa jälkeen löytänyt lohdun ruoasta. Nyt hän haluaa laittaa kroppansa kuntoon ja panostaa rakkauselämäänsä. Julkkisvalmentaja Leyon Azubuike opettaa entistä jengiläistä soveltamaan katutappelutaitojaan nyrkkeilykehässä. Amerikkalaisrealityssä Khloe Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.
Jakso 3
Epävarmuus pois
Kausi 3, 3/8. Khloe ja Gunnar Peterson auttavat Amya lopettamaan piileskelyn ylipainon takana, ja Ashley Borden tsemppaa Eddietä muuttumaan hintelästä ja epävarmasta lihaksikkaaksi ja itsevarmaksi. Amerikkalaisrealityssä Khloé Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.
Jakso 2
Kaksoset ja kiusattu veli
Kausi 3, 2/8. Kaksoset Amber ja Ashley ovat kokeneet kovia, kun he menettivät vanhempansa. Khloé auttaa heitä ottamaan kroppansa ja elämänsä takaisin hallintaan. Apua tarvitsee myös Logan, jonka isoveli kiusasi tätä lapsena ylipainon vuoksi. Amerikkalaisrealityssä Khloé Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.
Jakso 1
Isäsuhde
Kausi 3, 1/8. Tällä kaudella Khloé auttaa painonpudotuksessa muiden muassa Deerania, joka tahtoo kertoa isälleen totuuden ja saada hyväksyntää omana itsenään. Amerikkalaisrealityssä Khloé Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.