Kotoisa

Kotoisa

Kotoisan viidennellä tuotantokaudella Niina Ahonen ja Rickard Carlsson toteuttavat erilaisissa kodeissa entistäkin isompia muutoksia. Myös pihoilla nähdään näyttäviä ja yllätyksellisiä muutoksia, joista vastaavat Helga Andersson sekä veljekset Arto Kontio ja Tero Kontio. Viides kausi laajenee 48 h Superstailaus -erikoisjaksojen voimin, joissa Niina ja Rickard loihtivat muutoksia 48 tunnissa. Erikoisjaksojen ajankohta julkaistaan myöhemmin.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2022
Katsottavissa ulkomailla
Kotoisa, Jakso 1: Sorakasasta tehoneliöiksi
Jakso 1
Sorakasasta tehoneliöiksi
Kausi 4, 1/10. Sorakasasta tehoneliöiksi. Kotoisan pihatiimi kunnostaa Sara ja Mikko Parikan soraisesta uudiskohdepihasta lapsiperheen keitaan. Jokainen neliö on otettava tehokäyttöön, koska piha on pieni.
Kotoisa, Jakso 2: Hirsitalon tunnelmallinen keittiö
Jakso 2
Hirsitalon tunnelmallinen keittiö
Kausi 4, 2/10. Hirsitalon tunnelmallinen keittiö. Niinaa ja Rickardia odottaa Mäntsälässä keittiö,joka remontoidaan vanhaa kunnioittaen. Keittiön ja olohuoneen välinen hirsiseinä puretaan osittain.
Kotoisa, Jakso 3: Roosan sävyinen yksiö
Jakso 3
Roosan sävyinen yksiö
Kausi 4, 3/10. Roosan sävyinen yksiö. Niina ja Rickard ratkovat yksiön tilankäyttöongelmia Helsingissä. Niina laittaa luovuutensa peliin, jotta saisi maksimoitua pienen asunnonneliöt hyötykäyttöön.
Kotoisa, Jakso 4: Luksusta kodin arkeen
Jakso 4
Luksusta kodin arkeen
Kausi 4, 4/10. Luksusta kodin arkeen. Niina ja Rickard toteuttavat kauden suurimman remontin rivitalohuoneistoon, jossa jokainen huone laitetaan uusiksi. Niina suunnittelee arjen luksusta kylpyhuonetiloihin ja keittiöön.
Kotoisa, Jakso 5: Vanhemmille makuuhuone
Jakso 5
Vanhemmille makuuhuone
Kausi 4, 5/10. Vanhemmille makuuhuone. Kotoisan tiimi laittaa olohuoneen uusiksi, kun perheen vanhemmille loihditaan uusi makuuhuone. Myös lasten huoneet saavat uutta väriä.
Kotoisa, Jakso 6: Ylellinen lounge
Jakso 6
Ylellinen lounge
Kausi 4, 6/10. Ylellinen lounge. Helsingissä sijaitsevan omakotitalon alakerta kokee suuren muutoksen, kun kylpytiloista ja kodinhoitohuoneesta remontoidaan Miamin henkeen luksus lounge.
Kotoisa, Jakso 7: Järjestystä vaatehuoneeseen
Jakso 7
Järjestystä vaatehuoneeseen
Kausi 4, 7/10. Järjestystä vaatehuoneeseen. Matkusteleva pariskunta kaipaa Niinan ja Rickardin apua vaatehuoneen ja kodinhoitohuoneen remontissa. Ammattijärjestäjältä saadaan neuvoja säilyttämiseen.
Kotoisa, Jakso 8: Rentoutumista ja sporttailua
Jakso 8
Rentoutumista ja sporttailua
Kausi 4, 8/10. Rentoutumista ja sporttailua. Helga, Arto ja Tero kunnostavat urheilullisen pariskunnan pihan, jonka suurin ongelma on toimintojen puute sekä paahteisuus kuumina kesäpäivinä.
Kotoisa, Jakso 9: Heinäinen etupiha
Jakso 9
Heinäinen etupiha
Kausi 4, 9/10. Heinäinen etupiha. Kirkkonummella Helgaa, Artoa ja Teroa odottaa piha, joka sijaitsee keskellä metsää. Asukkaiden toiveena on, että etupiha sulautuisi ympäröivään maisemaan.
Kotoisa, Jakso 10: Ympärivuotinen keidas
Jakso 10
Ympärivuotinen keidas
Kausi 4, 10/10. Ympärivuotinen keidas. Helga suunnittelee omakotitalon takapihalle koko perheen pihan, jossa ympärivuotisuus ja pitkäikäiset ratkaisut ovat kaiken lähtökohta.

Lisää Kotoisa-ohjelmasta

Katso jaksojen tuotetiedot!

Hae mukaan uutuussarjaan!

Hae mukaan MTV:n lämminhenkiseen uutuusohjelmaan!