Kotoisa

Kotoisa

Kotoisan viides tuotantokausi laajenee erikoisjaksojen voimin, jossa Niina Ahonen ja Rickard Carlsson loihtivat upeita muutoksia vain 48 tunnissa. Lyhyessä ajassa on Niinan ja Rickardin ehdittävät tekemään monenlaisia ratkaisuja, joihin sisältyy kohteen suunnittelu, kalustehankinnat, remontointi ja sisustus. Kauden kohteina nähdään keskenään hyvinkin erilaisia kohteita, joissa tehdään muutoksia jopa kylpyhuoneeseen ja lastenhuoneeseen. Erikoisjaksoissa huomioidaan erityisesti vanhan säilyttäminen, huonekalujen kunnostaminen, kierrätys ja kestävät ratkaisut.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2022
Katsottavissa ulkomailla
Alkaa 1.6. klo 00.01
Kotoisa, Jakso 1: Ranskalainen keittiö
Jakso 1
Ranskalainen keittiö
Kausi 5, 1/11. Sari Havaksen ja Risto Saikon talon yläkerta remontoidaan kauttaaltaan. Luvassa on ranskalaista tunnelmaa yllättävin elementein.
Kotoisa, Jakso 2: Harmoninen citykoti
Jakso 2
Harmoninen citykoti
Kausi 5, 2/11. Helsingissä sijaitsevan suuren yksiön jokainen neliö laitetaan uusiksi. Asunto remontoidaan vanhaa kunnioittaen.
Kotoisa, Jakso 3: Tuijan ja Eeron kakkoskoti
Jakso 3
Tuijan ja Eeron kakkoskoti
Kausi 5, 3/11. Kotoisan pihatiimi kunnostaa Tuija Pehkosen ja Eero Ettalan merenrannalla sijaitsevan kivikkoisen rannan uimakuntoon.
Kotoisa, Jakso 4: Kodikasta boho-tunnelmaa
Jakso 4
Kodikasta boho-tunnelmaa
Kausi 5, 4/11. Riihimäellä vastassa Kotoisan tiimiä on pariskunta, jonka koti on jämähtänyt 90-luvulle. Toiveissa on skandi-boho- tunnelmaa.
Kotoisa, Jakso 5: Lapsiperhearjen pelastus
Jakso 5
Lapsiperhearjen pelastus
Kausi 5, 5/11. Kotoisan tiimi laittaa eteisen uusiksi, jonne Niina taikoo lisää säilytystilaa. Myös kylpyhuone, sauna ja olohuone kokevat suuren muutoksen.
Kotoisa, Jakso 6: Piha metsän laidalla
Jakso 6
Piha metsän laidalla
Kausi 5, 6/11. Helga, Arto ja Tero kunnostavat yksin asuvan pihan, jossa suurimmat ongelma ovat roskaavat puut ja työläs ylläpito.
Kotoisa, Jakso 7: Kylmätilasta monitoimitilaksi
Jakso 7
Kylmätilasta monitoimitilaksi
Kausi 5, 7/11. Niina ja Rickard toteuttavat kauden värikkäimmän remontin rivitalohuoneistoon, jossa kylmästä ullakkotilasta tehdään asuinkelpoinen monitoimitila.
Kotoisa, Jakso 8: Rivitalon kaksi pihaa
Jakso 8
Rivitalon kaksi pihaa
Kausi 5, 8/11. Espoolaisperhe kaipaa apua rivitalopihallaan. Perheellä on paljon toiveita, mutta rajallisesti neliöitä.
Kotoisa, Jakso 9: Paratiisimainen allasosasto
Jakso 9
Paratiisimainen allasosasto
Kausi 5, 9/11. Niina ja Rickard suuntaavat tuttuun kohteeseen Sari Havaksen ja Risto Saikon luokse. Vuorossa on uima-allasosaston päivittäminen.
Kotoisa, Jakso 10: Mökkitunnelmaa kotipihalla
Jakso 10
Mökkitunnelmaa kotipihalla
Kausi 5, 10/11. Helga, Arto ja Tero kunnostavat tontin, jolla si-jaitsee kodin ja mökin piha. Asukkaiden toiveena on, että pihalle löytyisi punainen lanka.
Kotoisa, Jakso 11: Kulmikas paritalon piha
Jakso 11
Kulmikas paritalon piha
Kausi 5, 11/11. Helga, Arto ja Tero kohtaavat kulmikkaalla pihalla haasteita korkeuserojen suhteen. Helga suunnittelee näyttävän lukunurkkauksen.

Lisää Kotoisa-ohjelmasta

Katso jaksojen tuotetiedot!

Hae mukaan uutuussarjaan!

Hae mukaan MTV:n lämminhenkiseen uutuusohjelmaan!