Kotoisa

Kotoisa

Kotoisan viidennellä tuotantokaudella Niina Ahonen ja Rickard Carlsson toteuttavat erilaisissa kodeissa entistäkin isompia muutoksia. Myös pihoilla nähdään näyttäviä ja yllätyksellisiä muutoksia, joista vastaavat Helga Andersson sekä veljekset Arto Kontio ja Tero Kontio. Viides kausi laajenee 48 h Superstailaus -erikoisjaksojen voimin, joissa Niina ja Rickard loihtivat muutoksia 48 tunnissa. Erikoisjaksojen ajankohta julkaistaan myöhemmin.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2022
Katsottavissa ulkomailla
Kotoisa, Jakso 1: Ranskalainen keittiö
Jakso 1
Ranskalainen keittiö
Kausi 5, 1/11. Sari Havaksen ja Risto Saikon talon yläkerta remontoidaan kauttaaltaan. Luvassa on ranskalaista tunnelmaa yllättävin elementein.
Kotoisa, Jakso 2: Harmoninen citykoti
Jakso 2
Harmoninen citykoti
Kausi 5, 2/11. Helsingissä sijaitsevan suuren yksiön jokainen neliö laitetaan uusiksi. Asunto remontoidaan vanhaa kunnioittaen.
Kotoisa, Jakso 3: Tuijan ja Eeron kakkoskoti
Jakso 3
Tuijan ja Eeron kakkoskoti
Kausi 5, 3/11. Kotoisan pihatiimi kunnostaa Tuija Pehkosen ja Eero Ettalan merenrannalla sijaitsevan kivikkoisen rannan uimakuntoon.
Kotoisa, Jakso 4: Kodikasta boho-tunnelmaa
Jakso 4
Kodikasta boho-tunnelmaa
Kausi 5, 4/11. Riihimäellä vastassa Kotoisan tiimiä on pariskunta, jonka koti on jämähtänyt 90-luvulle. Toiveissa on skandi-boho- tunnelmaa.
Kotoisa, Jakso 5: Lapsiperhearjen pelastus
Jakso 5
Lapsiperhearjen pelastus
Kausi 5, 5/11. Kotoisan tiimi laittaa eteisen uusiksi, jonne Niina taikoo lisää säilytystilaa. Myös kylpyhuone, sauna ja olohuone kokevat suuren muutoksen.
Kotoisa, Jakso 6: Piha metsän laidalla
Jakso 6
Piha metsän laidalla
Kausi 5, 6/11. Helga, Arto ja Tero kunnostavat yksin asuvan pihan, jossa suurimmat ongelma ovat roskaavat puut ja työläs ylläpito.
Kotoisa, Jakso 7: Kylmätilasta monitoimitilaksi
Jakso 7
Kylmätilasta monitoimitilaksi
Kausi 5, 7/11. Niina ja Rickard toteuttavat kauden värikkäimmän remontin rivitalohuoneistoon, jossa kylmästä ullakkotilasta tehdään asuinkelpoinen monitoimitila.
Kotoisa, Jakso 8: Rivitalon kaksi pihaa
Jakso 8
Rivitalon kaksi pihaa
Kausi 5, 8/11. Espoolaisperhe kaipaa apua rivitalopihallaan. Perheellä on paljon toiveita, mutta rajallisesti neliöitä.
Kotoisa, Jakso 9: Paratiisimainen allasosasto
Jakso 9
Paratiisimainen allasosasto
Kausi 5, 9/11. Niina ja Rickard suuntaavat tuttuun kohteeseen Sari Havaksen ja Risto Saikon luokse. Vuorossa on uima-allasosaston päivittäminen.
Kotoisa, Jakso 10: Mökkitunnelmaa kotipihalla
Jakso 10
Mökkitunnelmaa kotipihalla
Kausi 5, 10/11. Helga, Arto ja Tero kunnostavat tontin, jolla si-jaitsee kodin ja mökin piha. Asukkaiden toiveena on, että pihalle löytyisi punainen lanka.
Kotoisa, Jakso 11: Kulmikas paritalon piha
Jakso 11
Kulmikas paritalon piha
Kausi 5, 11/11. Helga, Arto ja Tero kohtaavat kulmikkaalla pihalla haasteita korkeuserojen suhteen. Helga suunnittelee näyttävän lukunurkkauksen.

Lisää Kotoisa-ohjelmasta

Katso jaksojen tuotetiedot!

Hae mukaan uutuussarjaan!

Hae mukaan MTV:n lämminhenkiseen uutuusohjelmaan!