Kotoisa

Kotoisa

Neljännellä kaudella Kotoisassa nähdään suuria ja näyttäviä muutoksia sekä kompakteja, nopeampia remontteja sisäkohteissa. Mukana on monenlaisia koteja omakotitaloista yksiöihin. Remonteissa otetaan entistä enemmän huomioon myös huonekalujen uusiokäyttö ja kierrätys. Sisustussuunnittelijana nähdään Niina Ahonen, korjausrakentajana Rickard Carlsson ja pihasuunnittelijana Helga Andersson. Piharemonttien parissa Helgan kanssa jatkavat aiemmalta kaudelta tutut veljekset Arto ja Tero Kontio.
Kategoria
Reality ja lifestyle
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Uusi jakso keskiviikkoisin klo 0:01
Kotoisa, Jakso 10: Ympärivuotinen keidas
Jakso 10
Ympärivuotinen keidas
Kausi 4, 10/10. Ympärivuotinen keidas. Helga suunnittelee omakotitalon takapihalle koko perheen pihan, jossa ympärivuotisuus ja pitkäikäiset ratkaisut ovat kaiken lähtökohta.
Kotoisa, Jakso 9: Heinäinen etupiha
Jakso 9
Heinäinen etupiha
Kausi 4, 9/10. Heinäinen etupiha. Kirkkonummella Helgaa, Artoa ja Teroa odottaa piha, joka sijaitsee keskellä metsää. Asukkaiden toiveena on, että etupiha sulautuisi ympäröivään maisemaan.
Kotoisa, Jakso 8: Rentoutumista ja sporttailua
Jakso 8
Rentoutumista ja sporttailua
Kausi 4, 8/10. Rentoutumista ja sporttailua. Helga, Arto ja Tero kunnostavat urheilullisen pariskunnan pihan, jonka suurin ongelma on toimintojen puute sekä paahteisuus kuumina kesäpäivinä.
Kotoisa, Jakso 7: Järjestystä vaatehuoneeseen
Jakso 7
Järjestystä vaatehuoneeseen
Kausi 4, 7/10. Järjestystä vaatehuoneeseen. Matkusteleva pariskunta kaipaa Niinan ja Rickardin apua vaatehuoneen ja kodinhoitohuoneen remontissa. Ammattijärjestäjältä saadaan neuvoja säilyttämiseen.
Kotoisa, Jakso 6: Ylellinen lounge
Jakso 6
Ylellinen lounge
Kausi 4, 6/10. Ylellinen lounge. Helsingissä sijaitsevan omakotitalon alakerta kokee suuren muutoksen, kun kylpytiloista ja kodinhoitohuoneesta remontoidaan Miamin henkeen luksus lounge.
Kotoisa, Jakso 5: Vanhemmille makuuhuone
Jakso 5
Vanhemmille makuuhuone
Kausi 4, 5/10. Vanhemmille makuuhuone. Kotoisan tiimi laittaa olohuoneen uusiksi, kun perheen vanhemmille loihditaan uusi makuuhuone. Myös lasten huoneet saavat uutta väriä.
Kotoisa, Jakso 4: Luksusta kodin arkeen
Jakso 4
Luksusta kodin arkeen
Kausi 4, 4/10. Luksusta kodin arkeen. Niina ja Rickard toteuttavat kauden suurimman remontin rivitalohuoneistoon, jossa jokainen huone laitetaan uusiksi. Niina suunnittelee arjen luksusta kylpyhuonetiloihin ja keittiöön.
Kotoisa, Jakso 3: Roosan sävyinen yksiö
Jakso 3
Roosan sävyinen yksiö
Kausi 4, 3/10. Roosan sävyinen yksiö. Niina ja Rickard ratkovat yksiön tilankäyttöongelmia Helsingissä. Niina laittaa luovuutensa peliin, jotta saisi maksimoitua pienen asunnonneliöt hyötykäyttöön.
Kotoisa, Jakso 2: Hirsitalon tunnelmallinen keittiö
Jakso 2
Hirsitalon tunnelmallinen keittiö
Kausi 4, 2/10. Hirsitalon tunnelmallinen keittiö. Niinaa ja Rickardia odottaa Mäntsälässä keittiö,joka remontoidaan vanhaa kunnioittaen. Keittiön ja olohuoneen välinen hirsiseinä puretaan osittain.
Kotoisa, Jakso 1: Sorakasasta tehoneliöiksi
Jakso 1
Sorakasasta tehoneliöiksi
Kausi 4, 1/10. Sorakasasta tehoneliöiksi. Kotoisan pihatiimi kunnostaa Sara ja Mikko Parikan soraisesta uudiskohdepihasta lapsiperheen keitaan. Jokainen neliö on otettava tehokäyttöön, koska piha on pieni.

Lisää Kotoisa-ohjelmasta

Katso jaksojen tuotetiedot!