Kuutamolla

Kuutamolla

Janne Katajan juontamassa ohjelmassa tunnetuimmat suomalaiset kertovat valheita ja uskomattomia tositarinoita omasta elämästään. Tarinoista kaksi on totta ja yksi on valhe. Muiden osallistujien ja yleisön tehtävänä on erottaa totuus valheesta. Ohjelmassa on juontajan lisäksi aina kolme vaihtuvaa vierasta.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2020-2022
Katsottavissa ulkomailla
Kuutamolla, Jakso 1: Kuutamolla
Jakso 1
Kuutamolla
Kausi 3, 1/10. Ajaa hävittäjällä ja kuolla! Arja Koriseva, Emma Kimiläinen ja Baba Lybeck pyyhkivät Janne Katajalla lattiaa kun uusi Kuutamolla-kausi alkaa poikkeuksellisen irtonaisissa tunnelmissa. Kikatusta ja kakatusta riittää.
Kuutamolla, Jakso 2: Kuutamolla
Jakso 2
Kuutamolla
Kausi 3, 2/10. Salattujen elämien salatut tarinat. Salkkarijengi kokoontuu kerrankin omina itseinään tarinoimaan sitä mitä sylki ja muistot suuhun tuovat. Maija-Liisa Peuhu, Pete Lattu ja Esko Kovero laittavat istuen.
Kuutamolla, Jakso 3: Kuutamolla
Jakso 3
Kuutamolla
Kausi 3, 3/10. Ootko oikeesti? Tämän illan tarinoissa kuullaan Trumpista, Tenavatähdestä ja mannertenvälisistä lennoista eli kaikesta mistä Janne Kataja haluaakin kuulla. Vieraina Tuija Pehkonen, Roope Salminen ja Viivi Pumpanen.
Kuutamolla, Jakso 4: Kuutamolla
Jakso 4
Kuutamolla
Kausi 3, 4/10. Nyt jos koskaan Kuutamolla! Vappu Pimiä, Sami Sykkö ja Pete Parkkonen menivät baariin, kuninkaallisille kutsuille, muotiviikoille ja jahdille. Loput lähetyksessä. Konserttoa johtaa taiteen alttarilla elämöivä Janne Kataja.
Kuutamolla, Jakso 5: Kuutamolla
Jakso 5
Kuutamolla
Kausi 3, 5/10. Kuka valehteli ensin? Valheiden täyttämään iltaan Janne Kataja saa tänään Ali Jahangirin, Venla Saartamon ja Sauli Koskisen. Kaikkea on paitsi selvyyttä asioiden oikeasta laidasta.
Kuutamolla, Jakso 6: Kuutamolla
Jakso 6
Kuutamolla
Kausi 3, 6/10. Rasvatkaa männät testosteronilla, komisario Kataja. Jussi69, Jone Nikula ja Ilari Johansson läikyttävät testosteroninsa lattialle samalla kun Janne Kataja kyseenalaistaa totuudenpuhumisen mielekkyyden.
Kuutamolla, Jakso 7: Kuutamolla
Jakso 7
Kuutamolla
Kausi 3, 7/10. Kolme lensi yli Katajan pesän. Me täällä Mtv:llä emme tiedä mitä tuo lause tarkoittaa mutta poikkeuksellisen mielenkiintoisia tarinoita kertovat Meeri Koutaniemi, Kimmo Ohtonen ja Shirly Karvinen.
Kuutamolla, Jakso 8: Kuutamolla
Jakso 8
Kuutamolla
Kausi 3, 8/10. Koputtakaa niin teille avataan. Valheet kuin muinaiset temppelit tänäkin iltana avaa suomiviihteen Indiana Jones eli Janne Kataja.
Kuutamolla, Jakso 9: Kuutamolla
Jakso 9
Kuutamolla
Kausi 3, 9/10. Onneksi totuus lopulta voittaa. Kalle Palander, Minna Kivelä ja Teemu Packalen vievät tämän illan opetusohjelmassa tarinat vankiloihin, tappelurinkiin ja hotellihuoneisiin. Janne Kataja heiluttaa tahtipuikkoa.
Kuutamolla, Jakso 10: Kuutamolla
Jakso 10
Kuutamolla
Kausi 3, 10/10. Uuh, mikä meno! Tämän kauden päättävissä kuumissa tunnelmissa ilakoivat Darude, Archie Cruz sekä ainoana omalla nimellään esiintyvä Helena Ahti-Hallberg. Janne Kataja hoitaa taas isännöinnin suvereenein elkein.