Kuutamolla

Janne Katajan juontamassa ohjelmassa tunnetuimmat suomalaiset kertovat valheita ja uskomattomia tositarinoita omasta elämästään. Tarinoista kaksi on totta ja yksi on valhe. Muiden osallistujien ja yleisön tehtävänä on erottaa totuus valheesta. Ohjelmassa on juontajan lisäksi aina kolme vaihtuvaa vierasta.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Uusi jakso lauantaisin klo 0:01
Jakso 10
Antti Tuomas Heikkinen, Paleface ja Sanna Stellan
Kausi 1, 10/10. On taas aika valehdella! Kuka on maannut togolaisella naistenklinikalla? Kuka tuntee Rockefellerit? Vieraina Antti Tuomas Heikkinen, Paleface ja Sanna Stellan.
Jakso 9
Anu Sinisalo, Kari Kanala ja Jarkko Tamminen
Kausi 1, 9/10. Kuka oli hukkua aaltoihin? Kuka höselsi hautajaisissa? Kenen puoliso käpälöi toista naista? Anu Sinisalo, Kari Kanala ja Jarkko Tamminen ovat ihan Kuutamolla!
Jakso 8
Riku Rantala, Viki Eerikkilä ja Mervi Kallio
Kausi 1, 8/10. Kuka on entinen yksityisetsivä? Kuka on futiksen maailmanmestari? Kuka valehteli tiensä ulos putkasta? Vieraina Riku Rantala, Viki Eerikkilä ja Mervi Kallio.
Jakso 7
Hannele Lauri, Pia Penttala ja Mikko Töyssy
Kausi 1, 7/10. Kenet Interpol sekoitti kansainväliseen huumepomoon? Onko joku esiintynyt Frendeissä. Joutuiko joku poliisin kahleista treffeille? Vieraina Hannele Lauri, Pia Penttala ja Mikko Töyssy.
Jakso 6
Peter Nyman, Helmi-Leena Nummela ja Perttu Sirviö
Kausi 1, 6/10. Kuka tuntee astronautit? Kenet härkä heitti ilmaan? Saiko lätkälegenda jonkun pissaamaan housuun? Kuutamolla tänään Peter Nyman, Helmi-Leena Nummela ja Perttu Sirviö.
Jakso 5
Mikko Parikka, Jenni Poikelus ja Kiti Kokkonen
Kausi 1, 5/10. Kuutamolla jatkuu! Mikä on totta ja mikä valetta? Kuka esiintyy lähetyksessä humalassa? Kenen kotiin murtauduttiin? Vieraina Mikko Parikka, Jenni Poikelus ja Kiti Kokkonen.
Jakso 4
Aku Hirviniemi, Köpi Kallio, Aki Linnanahde.
4/10. Kellä on porttikielto Saudi-Arabiaan? Kuka on ollut tuntemattoman bestman? Vieraina Aku Hirviniemi, Köpi Kallio, Aki Linnanahde.
Jakso 3
Joonas Nordman, Ile Uusivuori ja Li Andersson
3/10. Kuutamolla, ohjelma jossa totuudet ja valheet menevät sekaisin! Kenet Sir Roger Moore on yrittänyt hurmata? Kuka on antanut Rihannalle pakit? Vieraina Joonas Nordman, Ile Uusivuori ja Li Andersson.
Jakso 2
Kirsi Alm-Siira, Anna-Maija Tuokko ja Niina Lahtinen
2/10. Kuutamolla on ohjelma jossa tunnetut ihmiset valehtelevat ja puhuvat totta. Kuka on esitellyt pyllyään Turussa? Onko joku Ruotsin kruununperillinen? Vieraina Kirsi Alm-Siira, Anna-Maija Tuokko ja Niina Lahtinen.
Jakso 1
Christoffer Strandberg, Miitta Sorvali ja Veronica Verho
1/10. Uskomattomat valheet ja tositarinat tulevat nyt päivänvaloon. Kuka on skeitannut maasturilla? Onko joku lentänyt Frederikin kanssa? Vieraina Christoffer Strandberg, Miitta Sorvali ja Veronica Verho!