Ruotsalainen dokumentaarinen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksi. Tuoreet vanhemmat kertovat arjestan ja jakavat katsojien kanssa unelmansa, toiveensa ja pelkonsa. Nämä nuoret ovat tulleet hetkessä perheellisiksi, kun luokkakaverit ovat vasta matkalla aikuisuuteen. Ohjelmassa nähdään, miten ympäristö reagoi, kun teini-ikäiset tulevat vanhemmiksi sekä kuinka yhdistetään vanhemmuus ja koulunkäynti. Kolmas tuotantokausi.
Ruotsalainen dokumentaarinen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksi. Tuoreet vanhemmat kertovat arjestan ja jakavat katsojien kanssa unelmansa, toiveensa ja pelkonsa. Nämä nuoret ovat tulleet hetkessä perheellisiksi, kun luokkakaverit ovat vasta matkalla aikuisuuteen. Ohjelmassa nähdään, miten ympäristö reagoi, kun teini-ikäiset tulevat vanhemmiksi sekä kuinka yhdistetään vanhemmuus ja koulunkäynti. Kolmas tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Huomenna klo 11:29
Jakso 12
Kesälaitumille
Kausi 3, 12/12. Emil ja Elin vievät Alicen katsomaan, kun lehmät pääsevät kesälaitumille. Tompa tunnustaa, miten kylpytynnyriprojektille kävi. Ida ja Viktor valmistelevat Ailén kastejuhlia. Nuoret vanhemmat kertovat kesäsuunnitelmistaan ja tulevaisuuden haaveistaan. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.
Huomenna klo 10:59
Jakso 11
Hauskanpitoa
Kausi 3, 11/12. Linn ja Tompa menevät tivoliin, ja Elvira suuntaa perheensä kanssa Astrid Lindgrenin satumaahan. Andres ja Amanda puolestaan lähtevät maalle. Ida ja Viktor joutuvat pulaan moottorikelkan kanssa tunturimökillä. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.
Jakso 10
Nukuttamispuuhia
Kausi 3, 10/12. Tompan kunnianhimoinen kylpytynnyrihanke epäilyttää Linniä. Elvira ottaa kaikki konstit käyttöön saadakseen Jeremyn nukahtamaan. Alice viedään rokotettavaksi, ja nuoret vanhemmat päättävät palkita tytön jäätelöllä vastoin neuvolan suosituksia. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.
Jakso 9
Kätevät isät
Kausi 3, 9/12. Kätevät isät. Tompa päättää rakentaa kylpytynnyrin, ja isyysvapaalla oleva Emil puolestaan kyhää majan Alicen huoneeseen. Amanda juhlii sisarensa syntymäpäiviä, ja Elvira ostaa Jeremylle puuhamaton. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.
Jakso 8
Vertaistukea
Kausi 3, 8/12. Elvira matkustaa vauvansa kanssa Gävleen tapaamaan toista nuorta äitiä. Elin ja Emil juhlivat Alicen yksivuotissynttäreitä. Ida tapaa juhlissa biologisen isänsä, ja suree tämän välinpitämättömyyttä. Amanda ja Andres järjestävät lapsenvahdin päästäkseen kahdestaan jalkapallo-otteluun. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.
Jakso 7
Tulipalo
Kausi 3, 7/12. Linnin ja Tompan kotona syntyy vaaratilanne, kun kuivausrumpu syttyy tuleen. Alicen lähestyvien yksivuotisjuhlien järjestelyt stressaavat Eliniä. Viktor ja Ida ovat hiihtopuuhissa. Amanda, Andres ja pikku-Leonel puolestaan lähtevät shoppailemaan. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.
Jakso 6
Juhlatunnelmissa
Kausi 3, 6/12. Kiirunassa on juhlat, ja Ida saa irtautua hetkeksi äidinroolistaan. Linnillä ja Tompalla on autohuolia matkalla kotiin Linnin isoisän luota. Elviran isovanhemmat tapaavat Jeremy-vauvan ensimmäistä kertaa. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.
Jakso 5
Kadonnut sormus
Kausi 3, 5/12. Linn on hukannut kihlasormuksensa, mikä ei ilahduta lainkaan Tompaa. Pariskunta vierailee Linnin isoisän luona Charlottenbergissä. Amanda ja Andres syövät ystäviensä luona, ja ottavat pikku-Leonelin mukaan vierailulle. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.
Jakso 4
Vessaremontti
Kausi 3, 4/12. Vikror ja Ida tapaavat Idan tukholmalaisen serkun, ja Elvira puolestaan vie Jeremy-vauvan pikkuserkkunsa kaksivuotissynttäreille. Linn ja Tompa tekevät vessaremonttia, ja Elin päättää mennä Alicen kanssa maatilalle katsomaan eläimiä. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.
Jakso 3
Vauva kotiin
Kausi 3, 3/12. Elvira nauttii ensimmäisistä päivistä vauvansa kanssa. Andres ja Amanda kertovat vauvaperheen ajanhallintaongelmista. Emil vie Alicen kesämökille sukulaisia tapaamaan, ja Linn ja Amy puolestaan vierailevat Vanessan ja Medinan luona. Ida, Viktor ja Ailé käyvät ostoksilla. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.
Jakso 2
1-vuotissynttärit
Kausi 3, 2/12. Linn ja Tompa järjestävät Amyn ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat. Viktor ja Ida viettävät tyttärensä kanssa aikaa rauhallisella metsämökillä. Elvira pääsee viimein synnyttämään äitinsä ja sisarensa tukemana. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.
Jakso 1
Odottavan aika on pitkä
Kausi 3, 1/12. 15-vuotiaan Elviran raskaus on jo yli kymmenen päivää yliajalla. Nuoret vanhemmat Amanda ja Andres puolestaan kuulivat saavansa perheenlisäystä raskauden edettyä jo viikolle 23. Parikymppiset Elin ja Emil yrittävät jo toista lasta. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.