Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 16.00
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Tulossa ma 14.6. klo 13:00
Jakso 3524
Jälleennäkeminen
Robert vaatii Werneriä palkkaamaan hotellille uuden kokin, mutta Werner haluaa edelleen odottaa Andréta. Robert alkaa huolestua isästään, kun tämä on näkevinään Andrén järvellä. Max on onnensa kukkuloilla orastavasta suhteestaan Jilin kanssa. Michael on vihainen Rosalielle, jonka mainostempaus on suututtanut Michaelin pomon, ja Rosalie haluaa korjata virheensä. Christoph ilmoittaa Erikille, ettei tarvitse enää tämän apua Arianen suhteen, mikä puolestaan herättää Arianen epäilykset. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3523
Kimppakämpän ihastuneet naiset
Fürstenhofia uhkaa ikävä tilanne, kun barokki-illan pianistiduo joutuu perumaan tulonsa. Robert keksii pian, että Michael ja Lia voivat korvata soittajat, ja Michaelin tunteet alkavat herätä. Samaan aikaan Rosalie yrittää löytää tien Michaelin sydämeen, mutta yllätys kostautuu pahalla tavalla. Maja alkaa haaveilla Florianista ja päätyy tämän kanssa yhteiskuviin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3522
Vastahakoinen valetyttöystävä
Amelie ei suostu esittämään Maxin tyttöystävää, mutta Alfons tekee omat johtopäätöksensä nähtyään heidät läheisissä tunnelmissa ja nuhtelee Maxia. Hildegard palaa kotiin. Florian ja Erik saavat perintömetsän virallisesti haltuunsa ja nauttivat juhlalounaan tapahtuman kunniaksi. Lia hakee Michaelilta apua tic-oireisiinsa, mutta hänellä on vaikeuksia avata sisimpäänsä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3521
Sinnikäs tarjoilija
Florian ihmettelee, miksei Erik halua myydä hänelle omaa osuuttaan metsäpalstasta, ja Maja rupeaa pitämään Florianin puolia ehkä hieman liiankin sinnikkäästi. Ariane yrittää jälleen saada Christophin osakkeet ja käyttää suunnitelmassaan Selinaa julmalla tavalla välikappaleena. Max ei piittaa Alfonsin varoituksista ja jatkaa hotellivieraaseen tutustumista. Cornelia saa Robertilta tukea vaikealla hetkellä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3520
Rosalien sulosoinnut
Rosalie aikoo oppia soittamaan jotakin soitinta, mutta harjoittelu ei hivele Michaelin korvia. Erik esittää Florianille ajatuksen yhteisen metsän jakamisesta kahdeksi erilliseksi metsäpalstaksi. Florian pelkää, että Erik aikoo panna metsän lihoiksi. Maja ehdottaa, että Florian ostaa veljensä ulos. Rakastunut Christoph on poikkeuksellisen hyvällä tuulella ja ehdottaa Selinalle jopa avoliittoa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3519
Salainen lähde
Maja ja Florian törmäävät metsässä salametsästäjiin, jotka nappaavat mukaansa metson. Maja ehtii onneksi kuvata heidän autonsa. Erik löytää metsästä salaisena pysyneen lähteen, jonka uskoo olevan varsinainen perintönsä. Ensin hänen on kuitenkin saatava metsäpalsta omistukseensa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3518
Romanttinen uni
Selina on järkyttynyt ystävänsä valehtelusta ja vaatii Arianea perumaan pahoinpitelysyytteen Christophia kohtaan. Christoph on helpottunut, kun Selina viimeinkin uskoo häntä. Maja viettää vauhdikkaan pyöräilyiltapäivän Maxin kanssa. Väsynyt Maja nukahtaa puun alle ja näkee romanttisen unen Florianista. Erik lyö Wernerin kanssa vetoa metsäpalstasta. Werner valitsee lajiksi shakin, mutta ei tiedä Erikin olevan mestaritason pelaaja. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3517
Uudet sukulaiset
Florian ja Erik kuulevat olevansa Saalfeldeja, ja Erik vaistoaa tilaisuuden rikastua. Werner pelkää pahinta ja on Robertin kanssa eri linjoilla siitä, miten uudet sukulaiset otetaan vastaan. Selina ei edelleenkään tiedä, ketä uskoa kavallusjupakassa, joten Arianen täytyy keksiä uusia valheita Christophista. Rosalie haluaa muuttaa pois Michaelin asunnosta mahdollisimman pian, mutta se ei yllättäen sovikaan Michaelille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3516
Majan salaisuus
Werner tuhoaa Majan löytämän metsäpalstan lahjoitusta koskevan asiakirjan ja uskoo ongelman olevan poissa päiväjärjestyksestä. Robert alkaa kuitenkin selvittää asiaa ja kuulee järisyttävän uutisen, joka kantautuu myös Majan korviin. Rosalie palaa lomaltaan ja pettyy taas kerran Michaeliin. Florian ja Maja päättävät pelastaa metsässä liikkuvan suden. Säätiön rahoja on jälleen kavallettu, ja Christoph yrittää vakuuttaa Selinalle syyttömyyttään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3515
Lontoo kutsuu
Vastanaineet Franzi ja Tim hyvästelevät Fürstenhofin ja Saksan. Florianilta pakit saanut Maja potee häiden jälkeisenä aamuna morkkista. Ariane käynnistää seuraavan iskun Christophia vastaan. Fürstenhofin lähistöllä on liikkunut susi, ja Werner ja Florian ovat eri mieltä tilanteen hoitamisesta. Maja löytää viinikellarista mielenkiintoisen paperin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3514
Hääjuhla
Fürstenhofissa juhlitaan Franzin ja Timin häitä. Romanttinen juhlahumu saa valtaansa myös Majan, joka yrittää lähentyä Florianin kanssa. Margit-täti testaa Vanessan taitoja portieerina. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3513
Ei häitä ilman harmia
Franzin ja Timin hääpäivä koittaa, mutta juuri mikään ei tunnu sujuvan ongelmitta - mikä niin kovin tyypillistä Fürstenhofille onkin. Hääkakkukin on kaiken kiireen keskellä unohtunut Robertilta, mutta yllättävältä taholta tullaan onneksi hätiin. Vanessa ei ota portieerikilpailua tosissaan, joten Alfons ja Michael päättävät antaa vähän esimakua siitä, mitä luvassa saattaa olla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3512
Jotain sinistä
Tim aikoo löytää lähteen, jolle Franzin suvun miehet ovat perinteisesti vaeltaneet häiden alla. Hääperinne tuo onnea liittoon. Oppaaksi lähtee Tobias, mutta lähdettä ei olekaan aivan helppo löytää. Franzi ja Tim valmistautuvat suureen päivänsä. Morsiamelle pitäisi vielä löytyä jotain sinistä. Leijaonnettomuudessa kurkkunsa loukannut normaalisti hyvinkin puhelias Robert joutuu olemaan pari päivää hiljaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3511
Häävalmisteluja
Fürstenhofissa valmistellaan Franzin ja Timin häitä. Robert ja Cornelia ovat luvanneet auttaa Timiä romanttisen yllätyksen järjestämisessä, eikä kommelluksilta vältytä. Tim ei oikein tiedä, miten suhtautua Krummbieglin suvun erikoiseen hääperinteeseen, josta hän kuulee Franzin Margit-tädiltä. Maja taistelee tunteitaan vastaan, ja Florian on ymmällään Majan käytöksestä. Vanessa puolestaan hämmästyy kuullessaan Alfonsin suunnitelmista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3510
Napoleon-pupu
Maja löytää haavoittuneen kaniinin ja vaatii apua Florianilta. Kun metsästä kuuluu laukaus, Maja aavistelee pahinta. Erik joutuu kiperään paikkaan tajutessaan, ettei voikaan käyttää lunnasrahoja. Tim aikoo hoitaa hääjärjestelyt ja antaa Franzin keskittyä lepoon. Onneksi Tim saa apua Robertilta. Alfons päättää piristää polvivamman masentamaa Vanessaa yllättävällä tavalla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3509
Paljastavat setelit
Franzi ja Tim ovat onnensa kukkuloilla tulevasta vauvasta. Rosalie alkaa selvittää, kuka kahvilan asiakkaista maksoi lunnasrahoista peräisin olevalla setelillä. Maja saa Fürstenhofista tilat pimiölle. Kuvia kehittäessään hän huomaa jotain karmaisevaa. Vanessa suree tuhoutunutta unelmaansa miekkailumestaruudesta. Alfons turvautuu valokuvia varten kopioihin portieerinneuloista. Oikeat neulat löytyvät lopulta yllättävästä paikasta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.