Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 16.00
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Tulossa ke 4.8. klo 13:00
Jakso 3561
Tähtitaivas
Florian ja Maja yrittävät lähentyä ja viettävät romanttisen illan tähtitaivasta katsellen. Ikävät muistot kalvavat kuitenkin edelleen Florianin mieltä. Rosalie taipuu Arianen painostuksen alla ja kertoo Christophille, että hän vuosi tietoja toimittajalle tärvelläkseen Christophin maineen. Majan ja Corneliuksen epäilykset Arianen ja Erikin suhteen laadusta ovat heränneet. Epätoivoinen Lucy anelee Alfonsia pitämään pilailuvideon salassa ja saattaa myös Alfonsin tukalaan tilanteeseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Huomenna klo 13:00
Jakso 3560
Syntipukin paikka vapaana
Koska Selina epäilee Arianea Christophin mustamaalaamisesta, Ariane pyytää Rosalieta ottamaan syyt niskoilleen. Kun Rosalie ei suostu, Ariane päättää tyylilleen uskollisena ottaa kovemmat keinot käyttöön. Lars saa hätäisesti paikattua lipsautuksensa, mutta Christophin mustasukkaisuus on jo herännyt. Maja vannottaa isäänsä olemaan varovaisempi. Hotellihuoneen valtaamisella kuvauksiin on Lucylle ankarat seuraukset. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3559
Varomaton lipsautus
Selina on valmis todistamaan syyttömyytensä Christophille ja näyttää tälle puhelimensa puhelutiedot, jotka yllättävät molemmat. Maja varoittaa isäänsä Christophista, kun tämä haluaa puolustaa Selinaa. Lars päättää silti puhua Christophin kanssa. Lucy ja Joell kuvaavat promovideota Joellin kirjaa varten. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3558
Maineen tuho
Selina ja Christoph ajautuvat yhä syvempään riitaan unkarilaisen rakennusfirman työolosuhteista, ja Selina uhkaa jopa vuotaa tietoja Christophin yhteistyökuvioista julkisuuteen. Rosalie ei näe eikä kuule enää muuta kuin oman vaalikampanjansa, ja Michael joutuu pettymään. Kultainen vispilä -kilpailijat valmistautuvat koitokseen tahoillaan, ja Shirin löytää kyseenalaisen asuinpaikan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3557
Jotain tuttua
Selina ihmettelee, kun Lars Stenberg tuo jatkuvasti mieleen hänen miesvainaansa. Lars saa töitä hotellilta. Maxin suudelmalla yllättänyt Vanessa kuittaa suukon kiitokseksi. Kaksikon välit eivät kuitenkaan ole aivan entisellään. Erik yrittää vaikuttaa Christophiin Selinan kautta. Alfons järjestää aikamoisen yllätyksen Robertin ja Leentjen kokkikisaan. Rosalie tarvitsee vaalikampanjaansa neuvonantajan ympäristöasioissa, ja hän pyytää Floriania hommaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3556
Rakkauden symboli
Vanessa pettyy joutuessaan jatkamaan sairauslomaansa, ja Alfons päättää piristää häntä peli-illalla. Maja järkyttyy kuullessaan, että Florianin puolesta puun, joka oli heidän rakkautensa symboli, saa kaataa. Saalfeldit ihmettelevät, miksi Erik vastustaa unkarilaisen rakennusfirman edullista tarjousta. Alfonsin mielestä Hildegardin pitäisi osallistua kokkikilpailuun itse, mutta vaatimaton Hildegard ei ajatuksesta innostu. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3555
Isän tyttö
Maja ei usko, että hänen edessään seisova vieraannäköinen mies on hänen isänsä. Hän testaa miestä lisäkysymyksillä. Selina on huolissaan Majan käytöksestä. Christoph haluaa panna kylpylähotelliprojektin projektipäällikön vaihtoon. André valmentaa Leentjeä Kultaiseen vispilään. Myös Robert valmistautuu kisaan tahollaan, ja molemmat toivovat voivansa valjastaa Hildegardin kokemuksen avukseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3554
Outo mies
Arianen ja Erikin juoni on ratkaisevassa vaiheessa, kun Christoph ja Werner tapaavat rakennusfirman projektipäällikön. Joell saa Rosaliesta inspiraation tarinansa lopetukseen. Bistron avajaisissa Rosalie varastaa tarkoittamattaan huomion Leentjeltä, mikä suututtaa Andrén. Sydänsuruinen Maja etsii lohtua tutun puun luota ja kohtaa siellä Fürstenhofiin saapuneen oudon miehen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3553
Myrskyn yllättämät
Maja on murtunut Florianin päätettyä heidän suhteensa. Olisiko sittenkin parasta kertoa totuus? Werner yrittää maanitella Robertia osallistumaan Kultainen vispilä -kisaan, mutta Robert ei kestä isänsä määräilyä. Max saa kuulla äitinsä kitaran olevan myynnissä ja peruu elokuvaillan Vanessan kanssa. Vanessan epäilykset kuitenkin heräävät. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3552
Talvipiknikillä
Florian on äärettömän pettynyt kuultuaan Majan suostuneen lahjontaan. Shirin kannustaa Majaa taistelemaan elämänsä rakkaudesta ja kertomaan totuuden. Maja on vaikean päätöksen edessä: isä vai Florian? Max aikoo viedä Vanessan piknikille, mikä ei ilahduta Alfonsia. Alfons päättää pitää kaksikkoa silmällä. Werner päättää näyttää pikkuveljelleen kaapin paikan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3551
Kuka puhuu totta?
Florian alkaa epäillä, että Erikillä on jotain tekemistä Majan valehtelun ja omituisen käytöksen kanssa. Ariane keksii kuitenkin keinon, jolla epäilykset voi ohjata pois Erikistä. Sen lisäksi Ariane valmentaa Rosalieta politiikkaan, mutta Christophin ja Andrén naureskelu uhkaa lannistaa Rosalien. Lucy ja Leentje päättävät yhteistuumin saada miehensä sopimaan erimielisyytensä. Max tekee huolenpidollaan Vanessaan vaikutuksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3550
Taiteellisia erimielisyyksiä
Rosalie on yllättynyt Arianen tarjouksesta, eikä ole ihan heti valmis ryhtymään ehdokkaaksi. Hiukan ajatus silti alkaa houkuttaa. Andrélla ja Joellilla on taiteellisia näkemyseroja, ja André päättää tarttua kynään itse. Werner pestaa Majan ottamaan valokuvia tulevan kylpylähotellin markkinointiin. Erik puolestaan palkkaa samaan projektiin Shirinin. Kuunneltuaan riittävästi tylytystä Shirin sanoo Majalle suorat sanat. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3549
Uusia uranäkymiä
Rosalie kuulee, että Christoph aikoo pyrkiä maakuntaneuvokseksi ja alkaa itsekin pohtia asettumista ehdolle. Michael on asiasta eri mieltä, mutta yllättäen Rosalie saa tarjouksen Arianelta. Myös Lucy on tyytymätön uraansa, ja Joell saa hänet innostumaan uuden bistron avajaisten järjestämisestä. Leentje aikoo raahata Andrén uimaan kylmään järveen, mutta André keksii hätävalheen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3548
Romanttinen yö taivasalla
Aantje ja André lähtevät romanttiselle retkelle, vaikka André yrittääkin kaikin keinoin päästä ulkoilmasta takaisin lämpimiin sisätiloihin. Majan omatunto kolkuttaa Florianille valehtelemisesta, ja Shirin yrittää saada hänet avautumaan - ehkä se lähentäisi entisten ystävien väliä. Selina on jälleen Christophin ja Arianen juonten välissä, mutta oivaltaa lopulta jotain ratkaisevaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3547
Politiikkaan?
Werner suhtautuu epäilevästi Christophin maakuntaneuvoshaaveisiin. Ariane keksii uuden tavan panna Christophille kapuloita rattaisiin Christophille. Shirin ihmettelee, miten jo kertaalleen poistettu video voi olla netissä edelleen. Lisäksi on ilmestynyt toinenkin video aiheesta. Lähdeveden mahdolliset parantavat vaikutukset aiheuttavat lisää kuhinaa. Vanessalla alkavat seinät kaatua päälle. Max keksii keinon piristää häntä. Corneliuksen syntymäpäivä saa Selinan ja Majan haikeisiin tunnelmiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3546
Ihmevesi
Majan kiellosta huolimatta Shirin päättää auttaa Majaa. Tempauksellaan hän saa yhden jos toisenkin uskomaan, että lähteen vedellä on parantava vaikutus. Christoph aikoo ottaa kovemmat keinot käyttöön Florianin kanssa. Lia on masentunut, koska hänen poikansa ei suostunut tapaamaan häntä. Onneksi Robert on tukena. Myös Vanessa on kiitollinen siitä, että ympärillä on ihmisiä, jotka haluavat piristää häntä. Max ja Michael tekevät yllättävän havainnon. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.