Lemmen viemää

Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 16.00
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Lemmen viemää, Jakso 3594: Onko meillä vielä toivoa?
Tulossa ma 20.9. klo 13:00
Jakso 3594
Onko meillä vielä toivoa?
Andrén on raskasta asua saman katon alla rakastuneiden Michaelin ja Rosalien kanssa. Vanessa ihastuu Sonnbichlereiden kummiporsaaseen, mutta joutuu kuulemaan millainen kohtalo sitä odottaa. Maja ja Florian miettivät, onko heidän suhteellaan enää mitään toivoa. Majan ehdottaessa uutta alkua Florian tekee tunnustuksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3593: Palaneen käryä
Jakso 3593
Palaneen käryä
Selina ei voi hillitä enää itseään ja varoittaa Christophia Erikin ja Arianen juonesta. Saalfeldit eivät tiedä, ketä uskoa, mutta löytävät mielestään turvallisen kompromissin. Ariane kamppailee aivokasvaindiagnoosin kanssa. Hildegard ja Alfons ryhtyvät pienen porsaan kummeiksi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3592: Kaksi vuorokautta aikaa
Jakso 3592
Kaksi vuorokautta aikaa
Florian jättää Majan ja esittää uhkavaatimuksen: Corneliuksella on 48 tuntia aikaa todistaa syyttömyytensä, tai Florian menee poliisin puheille. Selina uskoo Corneliusta ja lupaa auttaa häntä, mutta pystyykö Selina salaamaan suunnitelman Christophilta? Lääkärillä on Arianelle järkyttäviä uutisia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3591: Totuus onnettomuudesta
Jakso 3591
Totuus onnettomuudesta
Florian tyrmistyy kuullessaan koko totuuden Erikin onnettomuudesta ja joutuu punnitsemaan uudestaan myös suhdettaan Majaan. Christophilla ja tohtori Kammlilla on julma suunnitelma Arianen varalle. Hildegard odottaa jännittyneenä ensimmäistä oppilastaan ja kokeekin melkoisen yllätyksen. Robert, Lia ja Shirin joutuvat kiusalliseen tilanteeseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3590: Glamour-Lia
Jakso 3590
Glamour-Lia
Florian on kauhuissaan ajettuaan veljensä päälle. Erikin tila on kriittinen. Majan mielestä Cornelius on mennyt liian pitkälle, ja hän aikookin kertoa totuuden Florianille... oikean hetken tullen. Kuvauksia varten laittautunut Lia saa Christophin pään kääntymään, mikä saa Robertin mustasukkaiseksi. Alfons kaipaa yhteistä aikaa kiireisen Hildegardin kanssa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3589: Kohtaaminen mökillä
Jakso 3589
Kohtaaminen mökillä
Michael lähettää huonovointisen Arianen sairaalaan tohtori Kammlin tutkittavaksi. Ariane itse epäilee, että Christoph on kaiken takana. Hildegard keksii tarjota kokkikursseja, joiden tuoton hän lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Shirin ja Max lyövät vetoa, kumman vlogi rikkoo ensimmäisenä 10 000 seuraajan rajan. Erik suuntaa mökille tapaamaan Cornelius von Thalheimia, mutta joutuukin pakenemaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3588: Rosalien syntymäpäivä
Jakso 3588
Rosalien syntymäpäivä
Kylpylähotellin rakentaminen alkaa Bichlheimissa. Rosalie joutuu kiusallisen tilanteen eteen mutta pyrkii kääntämään tilanteen voitoksi Ladies Night -illanvietolla. Christoph keksii tavan kyykyttää Corneliusta, ja myös Erik lisää painetta. Kieron päivän päätteeksi lopulta kaksi henkilöä Fürstenhofissa on myrkytetty. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3587: Lompakkovarkaus
Jakso 3587
Lompakkovarkaus
Lompakkovarkaus aiheuttaa edelleen hämmennystä hotellilla. Kuka hotellin työntekijöistä tai vieraista olisi voinut syyllistyä varkauteen? Kun Max viimein avaa kaappinsa oven Robertille, uusi väärinkäsitys on valmis. Christoph saa lisää vahvistusta sille, että Ariane myrkytti Selinan, mutta ei kerro totuutta Majalle vaan pistää luottomiehensä Schulzin asialle. Michael suunnittelee yllätysjuhlia Rosalien syntymäpäivän kunniaksi, mutta Rosaliella on muita suunnitelmia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3586: Vihollisemme Ariane
Jakso 3586
Vihollisemme Ariane
Cornelius järkyttyy, kun näkee Selinan suostuvan Christophin kosintaan. Maja päättää kertoa Christophille, että uskoo Arianen myrkyttäneen Selinan. Michael saa tietää valitsijalautakunnan päätöksen uudesta ylilääkäristä. Max tarvitsee rahaa maastopyöränsä korjaamiseen. Pian tämän jälkeen Cornelian lompakko katoaa, mikä herättää epäilyksiä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3585: Totuus tunteista
Jakso 3585
Totuus tunteista
Vanessa ja Max joutuvat kiusalliseen tilanteeseen tunteidensa kanssa, ja lopulta totuus molempien tunteista paljastuu. Selina on raivoissaan Majalle ja Corneliukselle eikä Christophkaan katso tuoreen työntekijän touhuja hyvällä. Rosalie tajuaa, kuka on vuotanut tiedot Michaelin lääkeriippuvuudesta lehdistölle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3584: Kahden miehen loukussa
Jakso 3584
Kahden miehen loukussa
Selinan on vaikea uskoa, että Cornelius seisoo hänen sairaalasänkyssä vieressä. Maja selittää tilanteen äidilleen ja pyytää tätä pitämään asian vielä salassa. Selinan tunteet ovat sekaisin. Hänellä on uusi elämä Christophin kanssa. Max haluaa selvittää, onko Shirin mustasukkainen ja järjestää Vanessan avulla pienen näytöksen. Werner ei innostu Lian ja Christophin yhteisestä musiikkiesityksestä ja varoittaa Robertia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3583: Sinäkö se olet?
Jakso 3583
Sinäkö se olet?
Michael on pettynyt Rosaliehen ja aavistaa, että tämä ei kerro kaikkea. Selina uskoutuu Majalle suhteestaan Christophiin. Maja toivoo äitinsä olevan onnellinen, mutta pelkää samalla tämän kiirehtivän naimisiin. Cornelius hakeutuu Selinan läheisyyteen, mutta hetki tallilla päättyy onnettomuuteen. Cornelia ja Christoph löytävät yhteisen sävelen pianon ääressä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3582: Yllättävä tarjous
Jakso 3582
Yllättävä tarjous
Michael saa kovan kilpakumppanin tavoitellessaan ylilääkärin paikkaa, mutta eteen tulee myös paljon suurempi ongelma, joka koskettaa Rosalietakin. Maja ja Cornelius tarvitsevat uusia todisteita Erikin syyllisyydestä, ja Cornelius tekee Erikille ja Arianelle yllättävän tarjouksen. Vanessa piristää Shiriniin pettynyttä Maxia ja alkaa jälleen elätellä toiveita tämän suhteen. André on kateellinen Hildegardin saamasta työtarjouksesta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3581: Veljeskriisi
Jakso 3581
Veljeskriisi
Majan on pakko luovuttaa todisteet Arianelle. Florian on järkyttynyt tapahtuneesta, mutta ei voi kuin myöntää veljensä olevan rikollinen. Hildegard saa televisiotuottajalta yllättävän ja houkuttelevan tarjouksen. Cornelia yrittää keksiä, miten voisi korvata pilalle menneen taulun. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3580: Kovat keinot käyttöön
Jakso 3580
Kovat keinot käyttöön
Ariane ja Erik aavistavat, että Cornelius on heidän jäljillään. Cornelius täytyy pysäyttää ennen kuin hän vie todistusaineiston poliisille, ja Erik ottaa kovat keinot käyttöön. Ariane puolestaan pistää Majan ahtaalle. Werner on huolissaan masentuneesta Andrésta. Cornelia tarjoutuu auttamaan Rosalieta hyväntekeväisyyshuutokaupan järjestelyissä, mutta joutuukin kiusalliseen tilanteeseen. Alfons ei malta odottaa, että pääsee antamaan reissusta palaavalle Hildegardille yllätyslahjan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3579: Harhautus
Jakso 3579
Harhautus
Erik saa anonyymin uhkauskirjeen, ja Erik ja Ariane huomaavat, että heitä vakoillaan. Kuka voi olla kaiken takana? Vakoilijaa on harhautettava. Max kertoo Michaelille naisongelmistaan. Maxin yllätykseksi Michael toteaa, että Vanessa on selvästi rakastunut Maxiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.