Lemmen viemää

Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 16.00
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Lemmen viemää, Jakso 3644: Syntymäpäiväyllätys
Huomenna klo 14:00
Jakso 3644
Syntymäpäiväyllätys
Robert ja Benni aikovat yllättää Lian tämän syntymäpäivänä. Lia luulee molempien unohtaneen päivän ja päättää juhlistaa sitä piknikillä Alfonsin kanssa. Erik kuulee, että Cornelius on saattanut löytää itselleen uuden todistajan. Michael on liikuttunut Rosalien päätöksestä luopua maakuntaneuvoksen tehtävistään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3643: Hannes hattu kourassa
Jakso 3643
Hannes hattu kourassa
Maja saa hattuvitriinin hotellin aulaan, ja ensimmäinen ostajaehdokaskin löytää tiensä paikalle. Hannes päättää avittaa tilannetta. Shirin tunnustaa tunteensa Florianille. Benni puuhailee jotain, ja pian Robertkin on juonessa mukana. Erik tajuaa, kuka Lars Steinberg on. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3642: Lääkkeensä kullakin
Jakso 3642
Lääkkeensä kullakin
Shirin on päättänyt, ettei yksikään mies enää tule hänen ja Majan väliin, muttei mahda mitään sydämelleen, joka sykähtelee Florianille. Christoph yrittää hoitaa sydänsurujaan kuntoilemalla raivoisasti. Rosalie puolestaan aikoo hoitaa unettomuuttaan lääkkeillä, mutta Michael varoittelee unilääkkeiden vaaroista. Maja sattuu näkemään Hanneksen keskustelemassa Erikin kanssa ja ihmettelee, mitä tekemistä heillä on keskenään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3641: Alkuvaikeuksia
Jakso 3641
Alkuvaikeuksia
Maja haluaa käynnistää hattubisneksensä omin avuin, mutta Hanneksella on muita suunnitelmia. Ariane ihmettelee Selinan uutta suhdetta. Lia ja Robert ajautuvat erimielisyyksiin Bennin onnettomuuden vuoksi. Michael ja Rosalie puolestaan ovat eri mieltä siitä, miten työstressiä kannattaa helpottaa. Florian pyytää Shiriniltä apua riistakameran etsinnässä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3640: Päätä jo, Selina
Jakso 3640
Päätä jo, Selina
Selina tunnustaa Corneliukselle, ettei oikein ole itsekään perillä tunteistaan. Corneliuksen mielestä Selinan on aika tehdä päätös. Ariane lipsauttaa jotakin, jolla pahoittaa Erikin mielen. Maja saa loistouutisia von Storchheimilta, mutta yllättyy ikävästi. Michael tuuraa kiireistä Rosalieta kahvilassa. Robert yrittää keksiä jännitystä Bennin elämään Bichlheimissa. Benni lähtee Maxin kanssa vaaralliselle maastopyöräilyreitille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3639: Uhrauksen arvoinen rakkaus
Jakso 3639
Uhrauksen arvoinen rakkaus
Rosalie on valmis ostamaan Andrén osuuden kahvilasta, mikä lisää entisestään Michaelin huolta Rosalien jaksamisesta. Christoph haluaa Selinan takaisin ja lupaa jopa luopua Fürstenhofista Selinan vuoksi. Lia on pettynyt, ettei Benni kertonut hänelle ihastuksestaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3638: Ystävyys puntarissa
Jakso 3638
Ystävyys puntarissa
Shirin ja Florian vannovat Majalle, etteivät tunnistaneet toisiaan maskien takaa, mutta suudelma jää vaivaamaan Majaa. Rosalien huono julkisuus vaikuttaa negatiivisesti kahvilaan, ja André päättää tehdä Rosalielle ehdotuksen. Benni tahtoo keskeyttää harjoittelunsa ja lähteä ihastuksensa perässä Uuteen-Seelantiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3637: Satuprinssi
Jakso 3637
Satuprinssi
Naamiaisten jälkimainingeissa hotellilla juoruillaan Ninjan ja Kissavarkaan pussailusta. Maja ihmettelee, miksi Florianin näkeminen vieläkin herättää tunteita, vaikka hänellä on nyt oma satuprinssi. Christophin poliisitutkinta tuo harmia ja negatiivista julkisuutta hotellille. Juuri kun Alfons on palannut Tokiosta, Lontoo kutsuu Hildegardia. Ennen vaimonsa lähtöä Alfons haluaa yllättää tämän. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3636: Naamiaiset
Jakso 3636
Naamiaiset
Naamiaisvieraat valtaavat Fürstenhofin. Max ei töidensä vuoksi pääse juhliin, joten Florian lupautuu Vanessan seuralaiseksi. Hän ei kuitenkaan aavista, mikä häntä odottaa. Rosalie ei suostu yhteistyöhön Arianen kanssa, mutta se ei estä Arianea aloittamasta Christophiin kohdistuvaa loanheittoa. Lia joutuu tukalaan tilanteeseen, mutta Bennillä on näppärä ratkaisu ongelmaan. Selina on hämmentynyt omista tunteistaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3635: Uusi paras ystävä?
Jakso 3635
Uusi paras ystävä?
Rosalie kokee joutuneensa ajojahdin kohteeksi ja on kauhuissaan. Erik kehottaa Arianea etsimään uuden bestiksen Selinan tilalle. Wernerin ja Alfonsin elokuvaillan jälkeen kummankin muistikuvat elokuvasta ovat hataria. Christoph näkee, kun Selina ja Cornelius palavat Lontoon-matkaltaan, eikä pidä näkemästään. Christophin ja Corneliuksen keskinäinen kuittailu kärjistyy kohtalokkaalla tavalla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3634: Diplomaattinen Rosalie
Jakso 3634
Diplomaattinen Rosalie
Erik on onnellinen, kun Ariane suostuu hänen uuteen kosintaansa ja haluaa varata heti vihkimisajan. Rosalie joutuu videohaastattelussa vastaamaan kysymyksiin Christophista ja yrittää olla diplomaattinen. Julkaistu video antaa kuitenkin erilaisen kuvan. Alfons ja Hildegard saavat yllätyksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3633: Kosintayritys
Jakso 3633
Kosintayritys
Christoph keksii keinon päästä Erikistä eroon, mutta Ariane on jälleen ovelampi. Erik päättää kosia Arianea uudelleen, mutta kaikki ei sujukaan aivan suunnitellusti. Lia ja Benni lähentyvät ruuanlaiton parissa, ja Alfons joutuu kahden tulen väliin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3632: Mitä teet, Shirin?
Jakso 3632
Mitä teet, Shirin?
Florian pyytää Shiriniltä apua riistakameran asentamisessa ja kutsuu tämän myöhemmin illalla syömään. Shirin haluaa pysyä uskollisena Majalle, mutta päättää lopulta suostua. Mukava ilta päättyy yllätykseen. Hannes ihmettelee Majalle Larsin tutulta vaikuttavaa ääntä, ja Maja päättää kertoa Hannekselle totuuden isästään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3631: Eropaperit
Jakso 3631
Eropaperit
Maja nauttii Hanneksen seurasta, vaikka ei olekaan vielä päässyt yli hänen ja Florianin erosta. Eron aiheuttamat tuntemukset palaavat myös Robertin mieleen, kun Michael toimittaa hänelle Evan antamat eropaperit. Selina järkyttyy kuullessaan, että Ariane tosiaan yritti myrkyttää hänet. Christophin toiveet Selinan suhteen heräävät, mutta Ariane pelkää menettäneensä parhaan ystävänsä. André keksii, miten voisi päästä Rosalien kanssa sopuun tonttikaupoista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3630: Sinäkö sen teit, Ariane?
Jakso 3630
Sinäkö sen teit, Ariane?
Selina pohtii sekä valveilla että unissaan sitä, voisiko myrkytysteoria pitää paikkansa. Hän kysyy asiasta Arianelta suoraan. Maja hehkuu onnea suudelman jälkeen. Hanneksen kanssa kaikki tuntuu helpolta ja luontevalta. Werner saa tietää totuuden Maritan rintaneulasta ja diiva joutuu selkä seinää vasten. Michael palaa matkaltaan ikävien tuliaisten kera. Vanessan floretti hajoaa, eikä uuteen ole varaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3629: Hyvästi onnenkalu
Jakso 3629
Hyvästi onnenkalu
Sekä Shirin että Maja kamppailevat tunteidensa kanssa. Lopulta Maja kuitenkin päätyy pelaamaan frisbeetä Hanneksen kanssa. Erik yrittää kiristää tohtori Kammlia anonyymillä puhelulla. Werner on huolissaan hotellin maineesta, jos tieto Maritan varastetusta korusta leviää. Benni ja Lia näkevät juoksulenkillä jotain yllättävää. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.