Lemmen viemää

Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 16.00
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Lemmen viemää, Jakso 3653: Avunhuuto
Tulossa pe 10.12. klo 14:00
Jakso 3653
Avunhuuto
Maja ja Hannes jäävät sortuneeseen luolaan. Majan avunhuuto kantautuu Florianin uneen, mutta onko unella mitään merkitystä? Erik viettää viimeistä päiväänsä ennen mahdollista vankilareissua kosteasti ja saa lopulta yllättävältä taholta mustan silmän. Alfons joutuu pohtimaan rakasta moottoripyöräilyharrastustaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3652: Maa tärisee
Huomenna klo 14:00
Jakso 3652
Maa tärisee
Hildegard on helpottunut, että Alfons on kotona turvassa. Rosalien innoittamana myös Andre kiinnostuu vakuutusalasta. Hannes päättää viedä Majan vaeltamaan piristääkseen tätä, mutta matka keskeytyy pelottavalla tavalla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3651: Missä olet, Alfons?
Jakso 3651
Missä olet, Alfons?
Hildegard odottaa, että Alfons palaisi kotiin moottoripyörämatkaltaan Italiasta. Hän alkaa kuitenkin pelätä pahinta, kun Alfonsiin ei enää saada yhteyttä. Erik on tyrmistynyt siitä, että Ariane antoi todisteet Florianille. Robertilla on Erikille lisää huonoja uutisia. Cornelius hyvästelee Majan ja Selinan ja muuttaa Englantiin. Rosalie todistaa, että häneltä onnistuu myös vakuutusten myyminen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3650: Vapaalla jalalla
Jakso 3650
Vapaalla jalalla
Erik pääsee vapaaksi takuita vastaan ja aikoo selvittää, kuka antoi raskauttavat todisteet Florianille. Hannes on huolissaan Majan ja Florianin läheisiltä vaikuttavista väleistä ja lykkää kosintaansa. Werner haluaa piristää Hildegardia elokuvaillalla. Ilona Greschelin ehdotus houkuttelee Werneriä, mutta Robert tyrmää sen täysin ja rupeaa tutkimaan Greschelin taustoja. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3649: Parhaiden hotellien joukkoon?
Jakso 3649
Parhaiden hotellien joukkoon?
Epävarmuus Majan ja Florianin tunteista kalvaa Hannesta. Michaelista tuntuu, että Rosalie haluaa vanhan työnsä hotellin baarissa takaisin ja päättää puhua tästä Robertille. Hotelliarvostelija Ilona Greschel yllättää Wermerin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3648: Tukkanuottasilla
Jakso 3648
Tukkanuottasilla
Erik taipuu Florianin painostuksen alla ja ilmiantaa itsensä poliisille. Lontoosta palaava Hildegard pääsee yllättämään Alfonsin. Max yrittää pelastaa maineensa ja kertoo Wernerille, kuka vieraista on hotelliarvostelija. Michael ja Robert päättävät piristää Rosalieta ja Liaa yhteisellä krokettipelillä, mutta miesten käytöksessä olisi toivomisen varaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3647: Käräytätkö Erikin?
Jakso 3647
Käräytätkö Erikin?
Selina häkeltyy ensin Arianen tarjouksesta, mutta pyytää häntä toteuttamaan aikeensa ja paljastamaan Erikin poliisille. Ariane ottaakin heti yhteyttä ylikomisario Meyseriin. Pystyykö Ariane kuitenkaan pettämään Erikin luottamuksen? Hannes joutuu lähtemään pikaisesti tilalleen Montanaan, vaikkei haluaisikaan jättää Majaa yksin vaikeassa tilanteessa. Hanneksella on muitakin suunnitelmia. Benni ja Alfons hyppäävät moottoripyörän selkään ja lähtevät matkaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3646: Yllättävä avuntarjous
Jakso 3646
Yllättävä avuntarjous
Selina potee syyllisyyttä siitä, että Cornelius ilmiantoi itsensä poliisille. Juuri kun Corneliuksen tilanne näyttää toivottomalta, Selina saa yllättävän avuntarjouksen. Max yrittää parhaansa mukaan hyvittää hölmöilynsä kaikille osapuolille, mutta joutuukin yhä suurempiin ongelmiin. Benni antaa Lialle unohtumattoman läksiäislahjan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3645: Laskuvarjohyppy
Jakso 3645
Laskuvarjohyppy
Poliisin etsiessä Corneliusta Maja saa heidät harhautettua ja Cornelius pääsee livahtamaan karkuun. Florian tarjoaa Corneliukselle piilopaikan, jossa valmistella pakoa Brasiliaan. Selina on epävarma lähdöstään. Benni suunnittelee lähtöä Uuteen-Seelantiin. Pojan matkasuunnitelmat eivät miellytä Liaa. Maxilla olisi tilaisuus laskuvarjohyppyyn. Kun töistä ei irtoa lomaa, Max tekeytyy sairaaksi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3644: Syntymäpäiväyllätys
Jakso 3644
Syntymäpäiväyllätys
Robert ja Benni aikovat yllättää Lian tämän syntymäpäivänä. Lia luulee molempien unohtaneen päivän ja päättää juhlistaa sitä piknikillä Alfonsin kanssa. Erik kuulee, että Cornelius on saattanut löytää itselleen uuden todistajan. Michael on liikuttunut Rosalien päätöksestä luopua maakuntaneuvoksen tehtävistään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3643: Hannes hattu kourassa
Jakso 3643
Hannes hattu kourassa
Maja saa hattuvitriinin hotellin aulaan, ja ensimmäinen ostajaehdokaskin löytää tiensä paikalle. Hannes päättää avittaa tilannetta. Shirin tunnustaa tunteensa Florianille. Benni puuhailee jotain, ja pian Robertkin on juonessa mukana. Erik tajuaa, kuka Lars Steinberg on. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3642: Lääkkeensä kullakin
Jakso 3642
Lääkkeensä kullakin
Shirin on päättänyt, ettei yksikään mies enää tule hänen ja Majan väliin, muttei mahda mitään sydämelleen, joka sykähtelee Florianille. Christoph yrittää hoitaa sydänsurujaan kuntoilemalla raivoisasti. Rosalie puolestaan aikoo hoitaa unettomuuttaan lääkkeillä, mutta Michael varoittelee unilääkkeiden vaaroista. Maja sattuu näkemään Hanneksen keskustelemassa Erikin kanssa ja ihmettelee, mitä tekemistä heillä on keskenään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3641: Alkuvaikeuksia
Jakso 3641
Alkuvaikeuksia
Maja haluaa käynnistää hattubisneksensä omin avuin, mutta Hanneksella on muita suunnitelmia. Ariane ihmettelee Selinan uutta suhdetta. Lia ja Robert ajautuvat erimielisyyksiin Bennin onnettomuuden vuoksi. Michael ja Rosalie puolestaan ovat eri mieltä siitä, miten työstressiä kannattaa helpottaa. Florian pyytää Shiriniltä apua riistakameran etsinnässä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3640: Päätä jo, Selina
Jakso 3640
Päätä jo, Selina
Selina tunnustaa Corneliukselle, ettei oikein ole itsekään perillä tunteistaan. Corneliuksen mielestä Selinan on aika tehdä päätös. Ariane lipsauttaa jotakin, jolla pahoittaa Erikin mielen. Maja saa loistouutisia von Storchheimilta, mutta yllättyy ikävästi. Michael tuuraa kiireistä Rosalieta kahvilassa. Robert yrittää keksiä jännitystä Bennin elämään Bichlheimissa. Benni lähtee Maxin kanssa vaaralliselle maastopyöräilyreitille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3639: Uhrauksen arvoinen rakkaus
Jakso 3639
Uhrauksen arvoinen rakkaus
Rosalie on valmis ostamaan Andrén osuuden kahvilasta, mikä lisää entisestään Michaelin huolta Rosalien jaksamisesta. Christoph haluaa Selinan takaisin ja lupaa jopa luopua Fürstenhofista Selinan vuoksi. Lia on pettynyt, ettei Benni kertonut hänelle ihastuksestaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3638: Ystävyys puntarissa
Jakso 3638
Ystävyys puntarissa
Shirin ja Florian vannovat Majalle, etteivät tunnistaneet toisiaan maskien takaa, mutta suudelma jää vaivaamaan Majaa. Rosalien huono julkisuus vaikuttaa negatiivisesti kahvilaan, ja André päättää tehdä Rosalielle ehdotuksen. Benni tahtoo keskeyttää harjoittelunsa ja lähteä ihastuksensa perässä Uuteen-Seelantiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.