Lemmen viemää

Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 16.00
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Lemmen viemää, Jakso 3648: Tukkanuottasilla
Huomenna klo 14:00
Jakso 3648
Tukkanuottasilla
Erik taipuu Florianin painostuksen alla ja ilmiantaa itsensä poliisille. Lontoosta palaava Hildegard pääsee yllättämään Alfonsin. Max yrittää pelastaa maineensa ja kertoo Wernerille, kuka vieraista on hotelliarvostelija. Michael ja Robert päättävät piristää Rosalieta ja Liaa yhteisellä krokettipelillä, mutta miesten käytöksessä olisi toivomisen varaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3647: Käräytätkö Erikin?
Tulossa klo 14:00
Jakso 3647
Käräytätkö Erikin?
Selina häkeltyy ensin Arianen tarjouksesta, mutta pyytää häntä toteuttamaan aikeensa ja paljastamaan Erikin poliisille. Ariane ottaakin heti yhteyttä ylikomisario Meyseriin. Pystyykö Ariane kuitenkaan pettämään Erikin luottamuksen? Hannes joutuu lähtemään pikaisesti tilalleen Montanaan, vaikkei haluaisikaan jättää Majaa yksin vaikeassa tilanteessa. Hanneksella on muitakin suunnitelmia. Benni ja Alfons hyppäävät moottoripyörän selkään ja lähtevät matkaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3646: Yllättävä avuntarjous
Jakso 3646
Yllättävä avuntarjous
Selina potee syyllisyyttä siitä, että Cornelius ilmiantoi itsensä poliisille. Juuri kun Corneliuksen tilanne näyttää toivottomalta, Selina saa yllättävän avuntarjouksen. Max yrittää parhaansa mukaan hyvittää hölmöilynsä kaikille osapuolille, mutta joutuukin yhä suurempiin ongelmiin. Benni antaa Lialle unohtumattoman läksiäislahjan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3645: Laskuvarjohyppy
Jakso 3645
Laskuvarjohyppy
Poliisin etsiessä Corneliusta Maja saa heidät harhautettua ja Cornelius pääsee livahtamaan karkuun. Florian tarjoaa Corneliukselle piilopaikan, jossa valmistella pakoa Brasiliaan. Selina on epävarma lähdöstään. Benni suunnittelee lähtöä Uuteen-Seelantiin. Pojan matkasuunnitelmat eivät miellytä Liaa. Maxilla olisi tilaisuus laskuvarjohyppyyn. Kun töistä ei irtoa lomaa, Max tekeytyy sairaaksi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3644: Syntymäpäiväyllätys
Jakso 3644
Syntymäpäiväyllätys
Robert ja Benni aikovat yllättää Lian tämän syntymäpäivänä. Lia luulee molempien unohtaneen päivän ja päättää juhlistaa sitä piknikillä Alfonsin kanssa. Erik kuulee, että Cornelius on saattanut löytää itselleen uuden todistajan. Michael on liikuttunut Rosalien päätöksestä luopua maakuntaneuvoksen tehtävistään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3643: Hannes hattu kourassa
Jakso 3643
Hannes hattu kourassa
Maja saa hattuvitriinin hotellin aulaan, ja ensimmäinen ostajaehdokaskin löytää tiensä paikalle. Hannes päättää avittaa tilannetta. Shirin tunnustaa tunteensa Florianille. Benni puuhailee jotain, ja pian Robertkin on juonessa mukana. Erik tajuaa, kuka Lars Steinberg on. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3642: Lääkkeensä kullakin
Jakso 3642
Lääkkeensä kullakin
Shirin on päättänyt, ettei yksikään mies enää tule hänen ja Majan väliin, muttei mahda mitään sydämelleen, joka sykähtelee Florianille. Christoph yrittää hoitaa sydänsurujaan kuntoilemalla raivoisasti. Rosalie puolestaan aikoo hoitaa unettomuuttaan lääkkeillä, mutta Michael varoittelee unilääkkeiden vaaroista. Maja sattuu näkemään Hanneksen keskustelemassa Erikin kanssa ja ihmettelee, mitä tekemistä heillä on keskenään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3641: Alkuvaikeuksia
Jakso 3641
Alkuvaikeuksia
Maja haluaa käynnistää hattubisneksensä omin avuin, mutta Hanneksella on muita suunnitelmia. Ariane ihmettelee Selinan uutta suhdetta. Lia ja Robert ajautuvat erimielisyyksiin Bennin onnettomuuden vuoksi. Michael ja Rosalie puolestaan ovat eri mieltä siitä, miten työstressiä kannattaa helpottaa. Florian pyytää Shiriniltä apua riistakameran etsinnässä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3640: Päätä jo, Selina
Jakso 3640
Päätä jo, Selina
Selina tunnustaa Corneliukselle, ettei oikein ole itsekään perillä tunteistaan. Corneliuksen mielestä Selinan on aika tehdä päätös. Ariane lipsauttaa jotakin, jolla pahoittaa Erikin mielen. Maja saa loistouutisia von Storchheimilta, mutta yllättyy ikävästi. Michael tuuraa kiireistä Rosalieta kahvilassa. Robert yrittää keksiä jännitystä Bennin elämään Bichlheimissa. Benni lähtee Maxin kanssa vaaralliselle maastopyöräilyreitille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3639: Uhrauksen arvoinen rakkaus
Jakso 3639
Uhrauksen arvoinen rakkaus
Rosalie on valmis ostamaan Andrén osuuden kahvilasta, mikä lisää entisestään Michaelin huolta Rosalien jaksamisesta. Christoph haluaa Selinan takaisin ja lupaa jopa luopua Fürstenhofista Selinan vuoksi. Lia on pettynyt, ettei Benni kertonut hänelle ihastuksestaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3638: Ystävyys puntarissa
Jakso 3638
Ystävyys puntarissa
Shirin ja Florian vannovat Majalle, etteivät tunnistaneet toisiaan maskien takaa, mutta suudelma jää vaivaamaan Majaa. Rosalien huono julkisuus vaikuttaa negatiivisesti kahvilaan, ja André päättää tehdä Rosalielle ehdotuksen. Benni tahtoo keskeyttää harjoittelunsa ja lähteä ihastuksensa perässä Uuteen-Seelantiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3637: Satuprinssi
Jakso 3637
Satuprinssi
Naamiaisten jälkimainingeissa hotellilla juoruillaan Ninjan ja Kissavarkaan pussailusta. Maja ihmettelee, miksi Florianin näkeminen vieläkin herättää tunteita, vaikka hänellä on nyt oma satuprinssi. Christophin poliisitutkinta tuo harmia ja negatiivista julkisuutta hotellille. Juuri kun Alfons on palannut Tokiosta, Lontoo kutsuu Hildegardia. Ennen vaimonsa lähtöä Alfons haluaa yllättää tämän. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3636: Naamiaiset
Jakso 3636
Naamiaiset
Naamiaisvieraat valtaavat Fürstenhofin. Max ei töidensä vuoksi pääse juhliin, joten Florian lupautuu Vanessan seuralaiseksi. Hän ei kuitenkaan aavista, mikä häntä odottaa. Rosalie ei suostu yhteistyöhön Arianen kanssa, mutta se ei estä Arianea aloittamasta Christophiin kohdistuvaa loanheittoa. Lia joutuu tukalaan tilanteeseen, mutta Bennillä on näppärä ratkaisu ongelmaan. Selina on hämmentynyt omista tunteistaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3635: Uusi paras ystävä?
Jakso 3635
Uusi paras ystävä?
Rosalie kokee joutuneensa ajojahdin kohteeksi ja on kauhuissaan. Erik kehottaa Arianea etsimään uuden bestiksen Selinan tilalle. Wernerin ja Alfonsin elokuvaillan jälkeen kummankin muistikuvat elokuvasta ovat hataria. Christoph näkee, kun Selina ja Cornelius palavat Lontoon-matkaltaan, eikä pidä näkemästään. Christophin ja Corneliuksen keskinäinen kuittailu kärjistyy kohtalokkaalla tavalla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.