Lemmen viemää

Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2021
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 16.00
Lemmen viemää, Jakso 3679: Yhden illan juttu
Tulossa su 30.1. klo 22:01
Jakso 3679
Yhden illan juttu
Hannes pyytää Majaa vielä miettimään rauhassa päätöstään. Florian tapaa tiellä viehättävän nuoren naisen. Ariane keksii uuden idean Robertin pään menoksi ja pyytää Erikin apua. Maxilla on Gerrylle ikäviä uutisia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3678: Majan epätoivo
Jakso 3678
Majan epätoivo
Florian yrittää vakuuttaa Majalle, että tämän on parempi olla Hanneksen kanssa, mutta Maja ei voi tunteilleen mitään ja joutuu vaikeaan tilanteeseen. André suhtautuu vastahakoisesti kuulapeliturnaukseen, mutta innostuu kuullessaan, mitä voittajat saavat palkinnoksi. Lian on vaikea uskoa, että Robert olisi lyönyt Patrickia, ja hän keksiikin näppärän keinon totuuden selvittämiseksi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3677: Isonveljen neuvo
Jakso 3677
Isonveljen neuvo
Majan on pakko tunnustaa itselleen, että hän rakastaa vain Floriania. Erik tekee kuitenkin Florianille selväksi, ettei tämä voi palata yhteen Majan kanssa, ja Florian tajuaa veljensä olevan oikeassa. Robert ja Lia kärsivät riidastaan ja hierovat Arianen harmiksi jo sovintoa, mutta Ariane ei jää neuvottomaksi. Christoph antaa Alfonsille tehtäväksi kuulapeliturnauksen järjestämisen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3676: Majan suudelma
Jakso 3676
Majan suudelma
Lia loukkaantuu Robertin sanoista, mutta päättää kuitenkin puhua Patrickin kanssa. Gerry haluaa laulaa Erikille syntymäpäivälaulun yhdessä Shirinin kanssa. Maja auttaa Gerryä paketoimaan Erikin lahjan ja näkee sattumalta Florianin toiveen viimeisestä suudelmasta Majan kanssa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3675: Lunttilappu
Jakso 3675
Lunttilappu
Max on huolissaan Gerryn pärjäämisestä suojatievahtina. Maja puolestaan huolestuu Florianin voinnista, mutta Florian esittää pirteää. Maja jännittää loppukoettaan ja kokeilee Hanneksen lunttilappuopiskelumetodia. Mustasukkainen Robert ei malta olla tutkimatta Lian puhelinta, mikä johtaa entistä suurempiin parisuhdevaikeuksiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3674: Uni Florianista
Jakso 3674
Uni Florianista
Florian haluaa järjestää Erikille yllätyssyntymäpäiväjuhlat. Maja lupautuu auttamaan lahjassa, vaikka hänen pitäisi lukea loppukokeeseen. Gerry tunnustaa Hildegardille ja Alfonsille maalanneensa luvattoman suojatien, mutta suojelee Shiriniä. Patrick vannoo Lialle tulleensa Fürstenhofiin ilman taka-ajatuksia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3673: Punaisia ruusuja
Jakso 3673
Punaisia ruusuja
Lia saa valtavan ruusukimpun salaiselta ihailijalta. Lähettäjän henkilöllisyyden selvittyä Robert potee mustasukkaisuutta, ja Ariane heittää bensaa liekkeihin. Gerry on Shirinin sankari. Sankarin rooli miellyttää siinä määrin, että Gerry haluaa tehdä lisää sankaritekoja. Erik suostuu lähtemään Arianen suunnitelmaan mukaan ja paikkailee sanomisiaan Robertille. Florianin kunto heikkenee kesken videokuvausten. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3672: Supersankari Gerry
Jakso 3672
Supersankari Gerry
Gerry pyytää Erikiltä neuvoja naisten suhteen ja päättää alkaa supersankariksi. Werner ehdottaa Florianin hyväksi hyväntekeväisyysgaalaa, ja Maja ja Hannes haluavat kuvata sitä varten videon Florianista. Rosalie vannoo Michaelille, ettei suudelma Christophin kanssa merkinnyt mitään, mutta pelkää silti menettävänsä Michaelin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3671: Hyppy yläilmoista
Jakso 3671
Hyppy yläilmoista
Ariane on pettynyt, että Erik petti hänet ja jättää Erikin oikeasti. Lialle Ariane väittää Erikin yrittävän vain kostaa. Maja päättää toteuttaa Florianin toiveen laskuvarjohypystä. Michael ihmettelee Rosalien outoa käytöstä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3670: Florianin lista
Jakso 3670
Florianin lista
Florian pääsee professori Bertholdin lääketutkimukseen mukaan, mutta se ei vielä takaa parantumista. Florian listaa asioita, joita haluaisi vielä ehtiä tehdä. Robertin Lialle antama korvakoru saa Robertin hyppäämään järveen. Erik ei suostu Arianen uusimpaan suunnitelmaan, joten Ariane ottaa itse ohjat käsiinsä. Rosalie ja Christoph palaavat onnistuneelta viskihuutokauppareissulta, ja flirttiä on ilmassa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3669: Hotellin kasvot
Jakso 3669
Hotellin kasvot
Rosalie vetäytyy Christophin suudelmasta ja tekee selväksi, ettei ole kiinnostunut suhteesta. Ariane haluaa tehdä Robertista Fürstenhofin julkiset kasvot. Hannes löytää professori Bertholdin, mutta tämä ei ole innokas jatkamaan lääketutkimustaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3668: Uutta toivoa
Jakso 3668
Uutta toivoa
Hannes tekee kaikkensa löytääkseen professori Bertholdin, joka voisi ehkä auttaa Floriania. Maja ja Erik suhtautuvat toiveikkaasti mahdolliseen uuteen lääkkeeseen ja yrittävät luoda uskoa myös Florianiin. Michael kuulee Rosalien veloista. Selina ilahtuu kuullessaan, että maneesi voidaan sittenkin rakentaa, mutta suhtautuu uuteen rahoittajaan ristiriitaisin tuntein. Max ja Gerry ottavat yhteen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3667: Puita potilaalle
Jakso 3667
Puita potilaalle
Murheen murtama Maja syyttelee itseään, mutta Florian tekee selväksi, ettei syytä Majaa. Erik suree veljensä kohtaloa. Hannes löytää mielenkiintoista tietoa, joka tuo uutta toivoa: eräs professori on tutkinut lääkettä, joka saattaisi pelastaa Florianin. Professori vain tuntuu kadonneen kuin tuhka tuuleen. Gerry hukkaa Chantalin. Rosalie saa yllättävän ihailijan, joka seuraa häntä kotiin asti. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3666: Pahat aavistukset
Jakso 3666
Pahat aavistukset
Florian kamppailee musertavan diagnoosinsa kanssa, joka järkyttää koko Fürstenhofin väkeä. Hannes pelkää, että Florian sai kohtalokkaan bakteeritartunnan luolasta. Gerry esittää Erikille toiveen, joka saa tämän liikuttumaan. Rosalie keksii loistavan idean pianobaarin ja koko Fürstenhofin imagon parantamiseksi. Robert ja Lia ihmettelevät Arianen ystävällistä käytöstä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3665: Pako vai veli?
Jakso 3665
Pako vai veli?
Erik pakenee ja keksii ovelan keinon pitää jalkapanta liikkeessä alueella. Samaan aikaan Gerryn kuntoiluinnostus ihmetyttää lähipiiriä. Jo paremmin voineelta Florianilta lähtevät yhtäkkiä jalat alta keskellä hotellin aulaa. Viesti Florianin kunnon romahtamisesta tavoittaa myös Erikin. Andre aikoo hoitaa toisen tähden ravintolalle omalla tavallaan. Werner esittää oman ehtonsa suunnitelmalle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3664: Pakosuunnitelma
Jakso 3664
Pakosuunnitelma
Erikin oikeudenkäynti alkaa. Erik pelkää sittenkin joutuvansa vankilaan ja päättää paeta. Hildegard saa tietää, että luovuuskriisin kanssa kamppaileva Andre on pyytänyt neuvoja Tina Kessleriltä. Ariane iskee silmänsä Robertiin. Shirin ja Gerry pyöräilevät järvelle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.