Lemmen viemää

Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 16.00
Lemmen viemää, Jakso 3669: Hotellin kasvot
Tulossa klo 22:01
Jakso 3669
Hotellin kasvot
Rosalie vetäytyy Christophin suudelmasta ja tekee selväksi, ettei ole kiinnostunut suhteesta. Ariane haluaa tehdä Robertista Fürstenhofin julkiset kasvot. Hannes löytää professori Bertholdin, mutta tämä ei ole innokas jatkamaan lääketutkimustaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3668: Uutta toivoa
Jakso 3668
Uutta toivoa
Hannes tekee kaikkensa löytääkseen professori Bertholdin, joka voisi ehkä auttaa Floriania. Maja ja Erik suhtautuvat toiveikkaasti mahdolliseen uuteen lääkkeeseen ja yrittävät luoda uskoa myös Florianiin. Michael kuulee Rosalien veloista. Selina ilahtuu kuullessaan, että maneesi voidaan sittenkin rakentaa, mutta suhtautuu uuteen rahoittajaan ristiriitaisin tuntein. Max ja Gerry ottavat yhteen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3667: Puita potilaalle
Jakso 3667
Puita potilaalle
Murheen murtama Maja syyttelee itseään, mutta Florian tekee selväksi, ettei syytä Majaa. Erik suree veljensä kohtaloa. Hannes löytää mielenkiintoista tietoa, joka tuo uutta toivoa: eräs professori on tutkinut lääkettä, joka saattaisi pelastaa Florianin. Professori vain tuntuu kadonneen kuin tuhka tuuleen. Gerry hukkaa Chantalin. Rosalie saa yllättävän ihailijan, joka seuraa häntä kotiin asti. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3666: Pahat aavistukset
Jakso 3666
Pahat aavistukset
Florian kamppailee musertavan diagnoosinsa kanssa, joka järkyttää koko Fürstenhofin väkeä. Hannes pelkää, että Florian sai kohtalokkaan bakteeritartunnan luolasta. Gerry esittää Erikille toiveen, joka saa tämän liikuttumaan. Rosalie keksii loistavan idean pianobaarin ja koko Fürstenhofin imagon parantamiseksi. Robert ja Lia ihmettelevät Arianen ystävällistä käytöstä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3665: Pako vai veli?
Jakso 3665
Pako vai veli?
Erik pakenee ja keksii ovelan keinon pitää jalkapanta liikkeessä alueella. Samaan aikaan Gerryn kuntoiluinnostus ihmetyttää lähipiiriä. Jo paremmin voineelta Florianilta lähtevät yhtäkkiä jalat alta keskellä hotellin aulaa. Viesti Florianin kunnon romahtamisesta tavoittaa myös Erikin. Andre aikoo hoitaa toisen tähden ravintolalle omalla tavallaan. Werner esittää oman ehtonsa suunnitelmalle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3664: Pakosuunnitelma
Jakso 3664
Pakosuunnitelma
Erikin oikeudenkäynti alkaa. Erik pelkää sittenkin joutuvansa vankilaan ja päättää paeta. Hildegard saa tietää, että luovuuskriisin kanssa kamppaileva Andre on pyytänyt neuvoja Tina Kessleriltä. Ariane iskee silmänsä Robertiin. Shirin ja Gerry pyöräilevät järvelle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3663: Arianen uni
Jakso 3663
Arianen uni
Ariane pettyy Erikiin, koska ei saakaan tästä liittolaista uuteen juoneensa. Erikoinen uni antaa hänelle kuitenkin uutta perspektiiviä. Alfons ja Hildegard yllättyvät iloisesti Gerryn taidoista ja haluavat palkita tämän kattonsa korjaamisesta. Florianin toipuminen näyttää etenevän hyvin, mutta yhtäkkiä hänelle tulee uusia huolestuttavia oireita. Robert ja Lia viettävät elokuvaillan, josta ei jännitystä puutu. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3662: Taikoja keittiössä
Jakso 3662
Taikoja keittiössä
Andre yllättää Robertin menullaan. Huoli Florianista painaa Majan mieltä, eikä syytä Florianin äkilliseen romahtamiseen oikein tiedetä. Myös Florianin sanat mietityttävät Majaa. Vanessa ja Max menevät Sonnbichlereille yöksi siltä varalta, ettei katon hätäpaikkaus pidäkään ukonilmalla. Gerry liittyy seurueeseen, ja hänestä on yllättävää apua. Rosalie suostuu Gómezin seuralaiseksi Wieniin sillä ehdolla, että asia on Michaelille OK. Miehet tulevat yllättävänkin hyvin juttuun. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3661: Kuumehoureita
Jakso 3661
Kuumehoureita
Maja pelkää olevansa ikuisessa kiitollisuudenvelassa Hannekselle, jos antaa tämän ostaa Thalheimin tilan hevoset. Sonnbichlerit saavat katto-ongelmaansa apua yllättävältä taholta. Christoph suostuu maksamaan Rosalielle ennakkoa, mutta vaatii hieman arveluttavaa vastapalvelusta. Gerry viihtyy uudessa työssään. Florianin toipumiseen tulee takapakkia, ja korkea kuume saa hänet hourailemaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3660: Johtaja vaihtoon
Jakso 3660
Johtaja vaihtoon
Max ylipuhuu Gerryn ottamaan vastaan pyykkituvan työpaikan. Gerry ei nauti työstään ja ehdottaa Wernerille töiden vaihtamista. Selina ja Maja järkyttyvät kuullessaan, että Thalheimin tilan uusi omistaja aikoo myydä tilan rotuhevoset. Hildegard ja Alfons puolestaan pelkäävät talonsa puolensa. Rosaliella on kiperä paikka: verottaja karhuaa rahojaan, ja kahvilan rahat ovat kiinni vakuutusbisneksissä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3659: Käsipuoli sankari
Jakso 3659
Käsipuoli sankari
Michael epäilee, että Florianin käden halvaantuminen johtuu tulehtuneesta haavasta. Max ja Vanessa päättävät etsiä Gerrylle tekemistä, ettei tämän aika Bichlheimissa kävisi pitkäksi. Gerry itse on sillä välin ehtinyt alkaa Erikin apulaiseksi. Alfons ja Hildegard päättävät ottaa Andrelta vakuutuksen, mutta kokevat ikävän yllätyksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3658: Toinen tähti
3h jäljellä
Jakso 3658
Toinen tähti
Florianin luolassa loukkaamaa kättä alkaa särkeä, ja hän käy näyttämässä sitä Michaelille. Christoph on sitä mieltä, että Fürstenhofin ravintola tarvitsee toisen tähden päästäkseen maailman parhaimpien hotellien listalle, mutta hänestä Andre ei pysty sitä tuomaan. Max selittää Gerrylle, miksei halua tätä syntymäpäiväjuhliinsa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.