Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 16.00
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Tulossa ma 25.1.
Jakso 3424
Viestejä rakkaudesta
Lucy haluaa taistella Belasta ja alkaa kirjoittaa ylös syitä, miksi rakastaa Belaa. Lopputulos yllättää Lucyn itsensäkin. Amelie väittää Franzille nähneensä, kuinka joku vei Timin saappaat. Steffen päättää kysyä Amelielta asiasta Franzin kuullen, ja totuus saa Franzin raivostumaan entisestään. Alfons päättää auttaa Hildegardia valmistamalla englantilaisen jälkiruoan, mutta tulos ei ole aivan toivottu. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3423
Ikuinen kakkonen
Lucy ja Bela luovat hääpäivän lukkoon, ja se saa aikaan jos jonkinlaisia tunnekuohuja - etenkin Lucyssa. Franzia revitään sabotoidun siiderin suhteen kahteen suuntaan: uskoako omaa poikaystävää Steffeniä vaiko jo ennenkin vastaavia temppuja tehnyttä Timiä? Alfons keksii mukavia puuhia eläkepäivillään. Christoph nappaa tärkeän sormenjäljen talteen, ja Michael kuulee Nataschasta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3422
Imelää siideriä
Steffenin juoni on kariutua, kun Amelie yllättää hänet itse teosta. Saako Steffen kuitenkin puhuttua Amelien puolelleen? Franzia ihmetyttää kumppaninsa korostuneen rauhallinen käytös tärkeän liiketapaamisen alla. Alfons alkaa haikailla takaisin Fürstenhofiin, mutta hänellä on ylpeytensä. Christoph aikoo ottaa selvää Bangkokin hotellinsa tulipalosta, mutta miehen yhtäkkinen loma-anomus saa Arianen epäilykset heräämään. Bela haluaa lyödä lukkoon hänen ja Lucyn hääpäivän. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3421
Luopumisen aika
Alfons haluaa lähteä Fürstenhofista arvokkaasti ja irtisanoutuu oma-aloitteisesti, mikä herättää tyrmistystä niin Hildegardissa kuin kollegoissakin. Ariane puolestaan päättää hieman vauhdittaa asioita. Paul kutsuu Michellen kotiinsa työporukan illalliselle, mutta missä ovat muut illallisvieraat? Michael odottaa Nataschaa kotiin, mutta Andrélla on ikäviä epäilyksiä asioiden todellisesta laidasta. Steffenin epätoivo kasvaa, ja isänsä ehdotuksesta hän turvautuu lopulta kyseenalaisiin keinoihin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3420
Sekoileva pääportieeri
Ariane haluaa Alfonsin pois Fürstenhofista ja sujauttaa hänen juomaansa jotakin. Alfonsin sekavalla käytöksellä on seuraamuksensa. Lucy ja Bela saavat toimeksiannon: lapsen syntymäpäiväjuhlien järjestelyn. Amelie lieventää sanomisiaan Steffenille, mutta Steffen joutuu taas kerran pettymään Franziin ja turhautuu perinpohjaisesti. Dirk keksii vaihtelua kuntoutukseensa ja samalla tavan viettää aikaa Lindan kanssa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3419
Kuolemanpelkoa
Christoph varoittaa Karlia luottamasta Arianeen. Ariane kuulee tästä ja saa Christophin pelkäämään jopa henkensä edestä. Amelie on mustasukkainen Timistä ja kertoo Steffenille Timin ja Franzin välillä olevan ehkä enemmänkin kuin ystävyyttä. Vanessa myöntää Hildegardille suhteensa Robertiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3418
Rypyt sileäksi
Nero alkaa lopultakin osoittaa toipumisen merkkejä, ja Amelie ja Tim viettävät yhdessä yön tallissa hevosta vahtien. Timin sydän taitaa kuitenkin kuulua muualle. Robertin hyväntuulisuuden syy paljastuu useammallekin taholle Fürstenhofissa. Michael päättää silottaa otsaryppyjään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3417
Evan mekko
Paul päättää auttaa Michelleä seuraavaksi työpaikan saamisessa. Lucy murehtii virhettään, mutta Bela ei vähästä lannistu. Timin, Amelien ja Franzin huoli Nerosta kasvaa, sillä edes ihmeparantajasta ei ollut apua. Myös Michael alkaa suhtautua kauneuskirurgiaan hieman myönteisemmin keskusteltuaan vakuuttavan plastiikkakirurgi Karl Kalenbergin kanssa. Robert yllättää Vanessan kiusallisesta tilanteesta, ja seuraukset ovat arvaamattomat. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3416
Pelastava ritari
Michelle saa ikävän soiton, ja Paulille tarjoutuu jälleen tilaisuus ihastuksensa auttamiseen. Christoph päättää jatkaa Karlin tarkkailua ja tekee kiinnostavan löydön, joka vain vahvistaa hänen epäilyksiään. Tim on huolissaan Nerosta, ja keinot alkavat käydä vähiin. Kannattaisiko Amelien ehdotukseen tarttua? Karlin kanssa keskusteltuaan André alkaa pohtia, kaipaisiko hänen ulkonäkönsä pientä kohennusta. Lucylle sattuu melkoinen kömmähdys. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3415
Akilleenkantapää
Akilleenkantapää. Arianella ja Karlilla on eri näkemykset siitä, mitä Fürstenhofille pitäisi tehdä. Ariane tekee selväksi, että menneistä ei puhuta. Amelie avaa sydäntään Timille kahdenkeskisen illanvieton lomassa. Lucy ja Bela juhlivat kihlajaisiaan Franzin ja Steffenin seurassa. Kihlajaisissa esitetään kiusallisia kysymyksiä puolin ja toisin. Linda kaipaa Andréta ja anelee uutta mahdollisuutta. André on menettänyt uskonsa rakkauteen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3414
Kauneusklinikka
Arianen ex-mies Karl saapuu yllättäen Fürstenhofiin ja ehdottaa hotellin muuttamista kauneusklinikaksi. Ariane ei innostu ajatuksesta, jolloin Karl muistuttaa häntä kammottavasta salaisuudesta. Tim järjestää Franzille erinomaisen bisneskontaktin. Steffen joutuu hillitsemään mustasukkaisuuttaan kuultuaan Timin osallisuudesta asiaan. Paul tapaa yllätyksekseen kauniin muukalaisen uudelleen oluttuvalla ja tutustuu tähän. Linda ei edelleenkään usko Andrén puheita Dirkistä, eikä André näe enää muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa suhde. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3413
Kaunis muukalainen
Andrén terapeutilla on poikkeuksellinen idea: Dirkin pitää tulla istuntoihin mukaan. Vanessa anelee järkähtämätöntä Robertia perumaan potkut Fürstenhofista ja saa yllättävältä taholta tukea. Paulin pää menee tuntemattomasta kaunottaresta sekaisin, vaikka hän ei sitä heti haluaisikaan myöntää. Steffen ja Tim joutuvat jälleen kerran Franzin takia napit vastakkain. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3412
Businessjuoksu
Businessjuoksua on valmisteltu kauan, ja suuri päivä koittaa viimein, mutta kilpailupäivänä sekä Lucy että Paul ovat paria vailla. André joutuu nöyrtymään ja lupaa mennä terapiaan, mutta pelkää silti menettävänsä Lindan. Apuun saapuu Pauline, joka keksiikin loistavan idean. Hildegard ja Alfons palaavat kotiin ja kohtaavat yllätyksen toisensa jälkeen. Vanessa yrittää selvittää aiheuttamansa sotkun. Paul näkee järvellä mystisen naisen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3411
Varkaus
Epätoivoinen Vanessa taipuu Ursin painostuksen alla, mutta painajainen ei näytä päättyvän. Linda on järkyttynyt Andrén uusimmasta tempauksesta ja esittää tälle uhkavaatimuksen. Leonard kuulee, että tärkeä valokuva on varastettu hotellin tallelokerosta, ja epäilykset kohdistuvat jälleen Christophiin. Tosin kaikki eivät ole enää varmoja Christophin syyllisyydestä erinäisiin rikoksiin. Ariane jatkaa Christophin simputtamista. Amelie lähtee suurin toivein treffeille Timin kanssa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3410
Kas, olemme kihloissa!
Sekä Franzi että Lucy yrittävät pitää itsensä kasassa tunteiden vuoristoradalla, kun kummankin sydän sykkiii kahdelle eri miehelle. Lucyn ja Belan keskustelussa yksi asia johtaa toiseen, ja yhtäkkiä Lucy huomaa olevansa kihloissa. Leonard ja Pauline pyytävät Arianea näyttämään Friedrichin valokuvan syyttäjälle, jotta jutun tutkinta avattaisiin uudelleen. Christoph tekee katseita kääntävän paluun hotelliin. André ja Robert leikkivät salapoliisia, mutta kaikki ei mene aivan nappiin.Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3409
Lentosuukko
Bela joutuu sairaalaan, ja Michael toteaa Belan paitsi treenanneen rankasti myös käyttäneen ruokahalua vähentävää lääkettä. Lucyn on vaikea uskoa, että Bela vaarantaa terveytensä sillä tavalla. Christoph ilmoittaa Arianen voittaneen ja haluavansa uuden alun. Linda onnistuu kuitenkin valamaan häneen uutta taistelutahtoa. André muuttaa taktiikkaansa Dirkin suhteen ja pyytää tältä anteeksi. Franzi näkee Timin ja Amelien yhdessä, ja hänen alkaa olla mahdotonta hallita tunteitaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.