Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 16.00
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Huomenna klo 14:00
Jakso 3455
Piru ja enkeli
Rosalie etsii mainoskampanjaan nuorta ja komeaa miesmallia, joka suostuu pukeutumaan paholaisen asuun. Timin sanat sekoittavat Franzin pään, eikä tämä enää itsekään oikein tiedä, lähteäkö Amsterdamiin Steffenin kanssa vai ei. Amelie ei ilahdu siitä, että Tim on puhunut Franzin puolesta johdolle. Christoph yrittää vakuuttaa Robertille, että tulipalo on Arianen käsialaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Tulossa klo 14:00
Jakso 3454
Tulipalo
Tulipalo klassikkoautojen tallissa saa Fürstenhofin sekaisin. Timin joutuminen vaaraan saa Franzin jälleen miettimään tunteitaan. Christophilla on oma teoriansa tulipalon syystä, minkä hän kertoo myös Robertille. Werner raivostuu vakuutusyhtiölle, josta väitetään, ettei Wernerin lähettämä kirje koskaan tullut perille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3453
Epäilyksen varjo
Paulin matkasuunnitelmat mutkistuvat entisestään, mutta matkalippu järjestyy kuitenkin - tosin Michelle ei katso puuhia hyvällä. Alfons ja Hildegard suostuvat palaamaan Fürstenhofiin, mutta heillä on yksi ehto. Franzi ihmettelee Steffenin äkillistä päätöstä, ja Steffen alkaa itsekin katua jatkuvia valheitaan. Ariane aikoo toteuttaa julman suunnitelmansa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3452
Selina
Paronitar Selina von Thalheim karauttaa Fürstenhofiin isänsä klassikkoautolla. Selina on Arianen vanha ystävä, ja he tapaavat pitkästä aikaa. Selina iskee silmänsä hotellin komeaan huoltoteknikkoon. Kunnianosoituksena Hildegardille Robert lisää hotellin listalle possunpaistin Sonnbichlerin tapaan, ja luvassa on muitakin yllätyksiä. Michaelin mielestä elo Andrén ja Rosalien taistojen keskellä muistuttaa lastentarhameininkiä, ja jossain kohtaa mitta täyttyy. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3451
Rosalien rituaali
Rosalie haluaisi ruveta yhteistyöhön Andrén ja Wernerin kanssa, mutta André ei ajatuksesta innostu. Rosalie keksii kuitenkin ratkaisun ongelmaan ja ehdottaa rituaalia, jonka avulla luottamuksen voi palauttaa. Steffen ei halua menettää Franzia ja joutuu keksimään valheen toisensa perään. Lucy ilahtuu kuullessaan Paulin ja Michellen erimielisyyksistä, ja hänen sisällään herää jälleen toivonkipinä. Robertilla on liikaa töitä, ja hän hakee apua tutulta taholta. Selina von Thalheimia odotetaan klassikkorallin kunniavieraaksi, mutta hän ei pidä turhaa kiirettä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3450
Kilpailevia ehdotuksia
Rosalie voittaa tarjouskilpailun Café Lieblingistä, mikä saa Andrén pillastumaan täysin. Enää Rosalie tarvitsisi rahat kauppaan. Steffen ja Franzi suunnittelevat rentouttavan miniloman yhdistämistä työmatkaan, mutta Arianella on muita suunnitelmia Steffenin varalle. Paul innostuu ideasta ottaa Luna-tyttö mukaan matkalle, mutta Michelle ei ole ajatuksesta aivan yhtä riemuissaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3449
Kakkuimperiumi
Robert pelastaa Vanessan ja Cornelian. Mökissä vietetty yhteinen aika on saanut naiset lähentymään. André ja Werner saavat liikeidean, jolla uskovat tienaavansa paljon rahaa. He eivät kuitenkaan huomaa, että joku kuuntelee heidän keskusteluaan. Tim yllättää Franzin kertomalla, ettei aio syyttää tätä mistään, mutta Franzin toiveet ystävyydestä kokevat silti kolauksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3448
Paniikkikohtaus
Lukkojen taakse jääminen saa Cornelian menemään täysin paniikkiin. Vanessa osaa kuitenkin rauhoitella, ja naiset löytävät ymmärrystä toisiaan kohtaan. Christoph juonii klassikkorallin Bichlheimiin, mikä äimistyttää monia. Amelie osoittaa entistä enemmän sympatiaa Franzia kohtaan, mistä Steffen ei ole lainkaan mielissään. André haluaisi Lindan kakun reseptin itselleen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3447
Mikä minuun meni?
Franzi on kauhuissaan käytöksestään: miten hän saattoi menettää kontrollin niin, että Tim joutui hengenvaaraan? Amelie yllättää Timin puolustamalla Franzia. Ariane pakottaa Steffenin vakoilemaan Christophia. Michellen maailmanympärimatkan suunnitelmat alkavat muotoutua, ja hän haluaisi Paulin mukaansa. Paul epäröi muiden velvoitteidensa vuoksi. Robert saa tietää Wernerin klassikkorallijuonista. Vanessa kaipaa Robertin huomiota. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3446
Pieleen mennyt suunnitelma
Steffen kuulee, mitä Franzi teki lääketokkurassa, ja on kauhuissaan tekonsa seurauksista. Franzikin on tapauksesta järkyttynyt, ja ikävät seuraukset vain jatkuvat hänen osaltaan. Ariane saa vihiä Wernerin ja Christophin aikeista ja päättää selvittää tarkemmin, mistä on kyse. Hän on jälleen oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja keksii keinon päästä Christophin jäljille. Paulin järjestämän yllätyksen jälkeen Michelle ei enää tiedä, mitä tehdä. Lindalla puolestaan on selvät suunnitelmat tulevaisuutensa suhteen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3445
Hildegardin lähtö
Irtisanouduttuaan 42 vuoden palveluksen jälkeen Hildegard jättää haikeansuloiset jäähyväiset Fürstenhofille, mutta iloitsee tulevista eläkepäivistä Alfonsin kanssa. Franzi on raivoissaan Timille, vaikka todellisuudessa Tim on muuttanut mielensä Franzin vuoksi. Steffen aikoo järjestää niin, ettei Franzi saa asiasta tietää. Michelle ei halua rakastua Pauliin yhtään enempää ennen matkaansa. Werner haaveilee yhä klassikkorallin järjestämisestä, ja Christophilla on tähän ratkaisu. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3444
Työ vai eläke?
Franzi loukkaantuu syvästi, kun Tim ilmoittaa, että Franzin täytyy luopua kasvimaastaan tallilaajennuksen vuoksi. Steffen on varma, että hänen ja Amelien yhteinen suunnitelma onnistui. Cornelia syyttää Vanessaa Robertin töiden häiritsemisestä, mikä saa Robertin suuttumaan. Kotona yksin tylsistyvä Alfons päättää palata takaisin Fürstenhofiin, mutta häntä odottaakin siellä yllätys. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3443
Todelliset tunteet
Tim yrittää saada Franzin tajuamaan, että amulettikin todistaa heidän kuuluvan yhteen. Franzi joutuu pohtimaan, kertoako Steffenille Timin suudelmasta - jolle hän itsekin antautui. Robert pyytää Cornelian apua luomusertifikaatin kanssa, mutta jättää lopulta sekä Lian että keittiön pulaan. Paul yrittää jälleen saada Michellen unohtamaan haaveet maailmanympärimatkasta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3442
Baijerilaiset läksiäiset
Bela saa unelmiensa työpaikan Japanista, mutta sinne pitäisi lähteä heti. Salamairtisanoutuminen ei suju ongelmitta. Lucy ja muut työkaverit haluavat lyhyestä varoitusajasta huolimatta järjestää Belalle läksiäiset. Timin olkapääkivut ovat yhtäkkiä kadonneet. Tim alkaa uskoa siihen, että hänet paransi Franzin antama amuletti. Samalla Tim päättää olla rehellinen itselleen ja Franzille. André tekee Lindalle selväksi, että vaikka rakkautta vielä olisi, luottamus on mennyttä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3441
Suuria suunnitelmia
Werner ja Robert ovat joutuneet törmäyskurssille luomusertifikaatin vuoksi, ja Ariane ottaa tilanteesta ilon irti. André pelkää menettävänsä päätäntävallan omassa keittiössään ja kohtaa siellä kaiken kukkuraksi odottamattoman vieraan. Mustasukkainen Amelie haluaa hankkiutua eroon Franzin antamasta amuletista, mutta amuletti näyttää elävän omaa elämäänsä. Lucy auttaa Belaa työhaastatteluun valmistautumisessa. Työpaikan riitaisa ilmapiiri alkaa käydä Hildegardin voimille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.