Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 16.00
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Tulossa pe 26.2.
Jakso 3448
Paniikkikohtaus
Lukkojen taakse jääminen saa Cornelian menemään täysin paniikkiin. Vanessa osaa kuitenkin rauhoitella, ja naiset löytävät ymmärrystä toisiaan kohtaan. Christoph juonii klassikkorallin Bichlheimiin, mikä äimistyttää monia. Amelie osoittaa entistä enemmän sympatiaa Franzia kohtaan, mistä Steffen ei ole lainkaan mielissään. André haluaisi Lindan kakun reseptin itselleen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Huomenna klo 14:00
Jakso 3447
Mikä minuun meni?
Franzi on kauhuissaan käytöksestään: miten hän saattoi menettää kontrollin niin, että Tim joutui hengenvaaraan? Amelie yllättää Timin puolustamalla Franzia. Ariane pakottaa Steffenin vakoilemaan Christophia. Michellen maailmanympärimatkan suunnitelmat alkavat muotoutua, ja hän haluaisi Paulin mukaansa. Paul epäröi muiden velvoitteidensa vuoksi. Robert saa tietää Wernerin klassikkorallijuonista. Vanessa kaipaa Robertin huomiota. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3446
Pieleen mennyt suunnitelma
Steffen kuulee, mitä Franzi teki lääketokkurassa, ja on kauhuissaan tekonsa seurauksista. Franzikin on tapauksesta järkyttynyt, ja ikävät seuraukset vain jatkuvat hänen osaltaan. Ariane saa vihiä Wernerin ja Christophin aikeista ja päättää selvittää tarkemmin, mistä on kyse. Hän on jälleen oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja keksii keinon päästä Christophin jäljille. Paulin järjestämän yllätyksen jälkeen Michelle ei enää tiedä, mitä tehdä. Lindalla puolestaan on selvät suunnitelmat tulevaisuutensa suhteen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3445
Hildegardin lähtö
Irtisanouduttuaan 42 vuoden palveluksen jälkeen Hildegard jättää haikeansuloiset jäähyväiset Fürstenhofille, mutta iloitsee tulevista eläkepäivistä Alfonsin kanssa. Franzi on raivoissaan Timille, vaikka todellisuudessa Tim on muuttanut mielensä Franzin vuoksi. Steffen aikoo järjestää niin, ettei Franzi saa asiasta tietää. Michelle ei halua rakastua Pauliin yhtään enempää ennen matkaansa. Werner haaveilee yhä klassikkorallin järjestämisestä, ja Christophilla on tähän ratkaisu. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3444
Työ vai eläke?
Franzi loukkaantuu syvästi, kun Tim ilmoittaa, että Franzin täytyy luopua kasvimaastaan tallilaajennuksen vuoksi. Steffen on varma, että hänen ja Amelien yhteinen suunnitelma onnistui. Cornelia syyttää Vanessaa Robertin töiden häiritsemisestä, mikä saa Robertin suuttumaan. Kotona yksin tylsistyvä Alfons päättää palata takaisin Fürstenhofiin, mutta häntä odottaakin siellä yllätys. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3443
Todelliset tunteet
Tim yrittää saada Franzin tajuamaan, että amulettikin todistaa heidän kuuluvan yhteen. Franzi joutuu pohtimaan, kertoako Steffenille Timin suudelmasta - jolle hän itsekin antautui. Robert pyytää Cornelian apua luomusertifikaatin kanssa, mutta jättää lopulta sekä Lian että keittiön pulaan. Paul yrittää jälleen saada Michellen unohtamaan haaveet maailmanympärimatkasta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3442
Baijerilaiset läksiäiset
Bela saa unelmiensa työpaikan Japanista, mutta sinne pitäisi lähteä heti. Salamairtisanoutuminen ei suju ongelmitta. Lucy ja muut työkaverit haluavat lyhyestä varoitusajasta huolimatta järjestää Belalle läksiäiset. Timin olkapääkivut ovat yhtäkkiä kadonneet. Tim alkaa uskoa siihen, että hänet paransi Franzin antama amuletti. Samalla Tim päättää olla rehellinen itselleen ja Franzille. André tekee Lindalle selväksi, että vaikka rakkautta vielä olisi, luottamus on mennyttä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3441
Suuria suunnitelmia
Werner ja Robert ovat joutuneet törmäyskurssille luomusertifikaatin vuoksi, ja Ariane ottaa tilanteesta ilon irti. André pelkää menettävänsä päätäntävallan omassa keittiössään ja kohtaa siellä kaiken kukkuraksi odottamattoman vieraan. Mustasukkainen Amelie haluaa hankkiutua eroon Franzin antamasta amuletista, mutta amuletti näyttää elävän omaa elämäänsä. Lucy auttaa Belaa työhaastatteluun valmistautumisessa. Työpaikan riitaisa ilmapiiri alkaa käydä Hildegardin voimille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3440
Amuletti
Alfons löytää amuletin, jossa on Hildegardin mielestä jotain kovin tuttua. Timin on vaikea hyväksyä lääkärin huonoja uutisia. Joutuuko hän luopumaan poolosta kokonaan? Rosalie tarvitsee katon päänsä päälle. André pysyy tiukkana, mutta Michael on helpommin taivuteltavissa. Werner saa uuden idean hotellin nostamiseksi jaloilleen. Bela saa elämänsä työtilaisuuden. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3439
Huono ennuste
Rosalie on hankalan tilanteen edessä, kun kaikki hänen kolme rahakasta kavaljeeriaan saapuvat Fürstenhofiin. Paul saa Michellen vakuutettua, että he voivat nauttia yhteisestä ajasta ainakin niin kauan kuin Michelle vielä on Bichlheimissa. Timin olkapää kipeytyy, ja Franzi saa hänet suostuteltua Niederbühlin tutkittavaksi. Tohtorilla ei ole hyviä uutisia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3438
Koruhuijaus
Michelle löytää nettikorukauppiaan, joka lupaa tulla paikan päälle ostamaan korut. Hälytyskellot soivat Paulin päässä, mutta Michelle ei pelastajaa elämäänsä halua. Robertin ja Vanessan salaisuus on paljastumassa koko hotellille, ja asialle on tehtävä jotain - tosin ratkaisu yllättää monet. Ariane hyvästelee Karlin, ja Franzi kuulee Timiltä totuuden onnettomuudesta järven rannalla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3437
Karlin puhelin
Ariane yrittää hävittää Karlin jäljet, mutta ei täysin onnistu. Franzi puolestaan joutuu hankalaan välikäteen yllätettyään Timin ja Christophin Karlin hotellihuoneesta. Christoph päättää palkata Schulzin selvittämään Karlin liikkeitä, ja yksi johtolanka löytyykin: miehen puhelin on jossain lähistöllä. Tim lupautuu auttamaan isäänsä ja joutuu tuottamaan Amelielle pettymyksen. Bela yrittää olla Vanessalle mieliksi henkilöstöpulan keskellä, mutta samalla Vanessan ja Robertin suhde uhkaa paljastua. Rosalie saa Andrén ja Michaelin ystävyyden rakoilemaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3436
Julma suunnitelma
Christoph antaa Karlille aikarajan rahojen palauttamiselle ja toivoo tämän pysyvän hänen puolellaan. Ariane on kuitenkin tapansa mukaan askelen edellä. André ja Michael eivät pääse yksimielisyyteen asuntonsa sisustuksesta, ja Rosalie yrittää luovia tilanteessa parhaansa mukaan. Linda ikävöi Andréta ja toivoo saavansa tältä uuden mahdollisuuden. Paul järjestää Michellelle iloisen yllätyksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3435
Aarrejahdissa
Franzilla ja Steffenillä on hyvin erilaiset käsitykset parisuhteen ja työn yhdistämisestä, ja pariskunnan välit ovat kireät. Christoph tekee kaikkensa horjuttaakseen Karlin luottamusta Arianeen. Michelle päättää etsiä uudelleen järvenpohjaan kadonneita korujaan. Hän saa Paulista yli-innokkaan apurin. André on saanut tarpeekseen minimalistisesta asumisesta, ja hän keksii keinon vaikuttaa Michaeliin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3434
Pokerinaama
Franzi ei ole varma, haluaako ottaa vastaan Steffenin tarjoaman työn panimolla ja lopettaa Fürstenhofissa. Christoph kertoo Arianelle pystyvänsä todistamaan, että Karl sytytti hotellipalon Thaimaassa. Ariane esittää, ettei välitä, vaikka Karl joutuisikin vankilaan. Kun Karl kuulee tästä, hän ei enää tiedä, keneen luottaisi. Cornelia on helpottunut, kun Werner peruu irtisanomisen. Alfons lainaa metallinpaljastinta ja löytää itselleen uuden harrastuksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3433
Sydänsuruja
eli hävitetyistä huonekaluista, mutta Michael suhtautuu tilanteeseen suopeammin. Arianen Fürstenhofiin järjestämät bilehileet saavat vakioasiakkaat kaikkoamaan ja Wernerin ryhtymään järeisiin toimenpiteisiin - joista osansa saa ensimmäisen työpäivänsä jälkeen Cornelia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.