Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 16.00
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Tulossa klo 13:00
Jakso 3479
Tanssin lumoissa
Selina ja Christoph viettävät yhteisen illan hyväntekeväisyystanssiaisissa ja tunnelma käy läheiseksi. Franzi ei pysty enää kuvittelemaan yhteistyötä Steffenin kanssa ja haluaa ostaa Spatzlin, mutta Steffen ei suostu siihen. Cornelia on murtunut Robertin lähdöstä. Werner haluaa sopia asiat poikansa kanssa ja hakea tämän takaisin Fürstenhofiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3478
Robertin päätös
Christoph ja Alfons allekirjoittavat huojentuneina sopimuksen Arianen kanssa. Robert ei ole huojentunut vaan lähinnä raivoissaan, ja uhkaa lähteä Fürstenhofista. Lopulta hänen on tehtävä ratkaiseva päätös. Lucy kuulee lempikirjailijansa saapuneen hotelliin. Malttaako hän pysyä erossa miehen tavaroista? Tim ja Franzi ovat onnensa kukkuloilla. Steffen pohtii, vieläkö Franzin voisi saada takaisin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3477
Mysteerikirjailija
Andrén katoamisesta huolestuneet Michael ja Rosalie alkavat etsiä ystäväänsä. He tapaavat miehen, joka nostaa esiin teorian Pitkä-Heidesta, joen hengestä. Franzi ja Tim uskaltavat vihdoin rakastaa. Tim järjestää rakkaalleen romanttisen yllätyksen. Christophin bluffaus saa Arianen hätkähtämään ja pakkaamaan tavaroitaan. Pian Ariane kuitenkin ehdottaa miehille yllättävää sopimusta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3476
Totuus Steffenistä
Tim kuulee totuuden Steffenistä ja vaatii tätä tunnustamaan kaiken Franzille. Steffen ei kuitenkaan aio luopua elämänsä rakkaudesta helposti ja keksii uuden valheen. Michael ja Rosalie ovat ymmällään, kun André ei palaakaan kotiin, ja alkavat vähitellen pelätä pahinta. Werner ja Christoph yrittävät kuumeisesti hankkia tarvittavat rahat videotodisteeseen. Juuri kun tilanne alkaa näyttää hyvältä, ilmenee uusia ongelmia. Cornelia elättelee edelleen toiveita Robertin suhteen ja uskoutuu Hildegardille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3475
Virran vietävänä
. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3474
Showtime
Ariane odottaa voitonriemuisena hetkeä, kun Fürstenhof räjähtää savuna ilmaan ja Christoph sen mukana. Kellon tikittäessä Franzi ryntää auttamaan Timiä ja Werner yrittää pelastaa Christophin. Hollantilainen Leentje pelastaa tajuttoman Andrén veden varasta, mutta André on menettänyt muistinsa. Cornelia ymmärtää, ettei Robert ole kiinnostunut hänestä. Hetken epäröityään Cornelia suostuu komean retkioppaan kutsuun, mutta eksyy yön pimeydessä väärään telttaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3473
Lopun alkua
Arianen suunnitelmat ovat käymässä toteen ja Christophkin on joutunut vangittuna kellariin. Samaan aikaan veneretki käynnistää monenlaisia tunteita Fürstenhofin henkilökunnassa. Franzi ja Steffen päättävät lähteä Tanskaan ja pitää häät kahden kesken. Andrélle käy kalpaten. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3472
Kiire naimisiin
Amelien sydän on särkynyt Timin jätettyä hänet. Uusimmat käänteet hämmentävät Franzia, ja hänellä alkaa olla kiire naimisiin. Christoph haluaa selvittää, mitä Ariane oikein suunnittelee. Rosalie ei ole vähääkään kiinnostunut Robertin suunnittelemasta retkestä ennen kuin kuulee Michaelinkin olevan lähdössä mukaan. Enää pitäisi saada André hoitamaan työvuorot. Vanessakin aikoo retkelle mukaan, mutta onko ero Robertista vielä liian tuore? Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3471
Sydämen ääni
Michaelin reaktio Rosalien rakkaudentunnustukseen ei ole toivotunlainen, mutta Rosalie ei vähästä lannistu. Tim näkee Franzin yllättävässä tilanteessa ja tajuaa, ettei voi jatkaa entiseen malliin. Niinpä hän päättää kuunnella sydäntään ja olla rehellinen sekä Amelielle että Franzille. Arianen suunnitelmat vaikuttavat Christophista jälleen perin oudoilta, mutta kukaan ei tunnu ottavan hänen huolta tosissaan. Robert valmistautuu jättämään Fürstenhofin ja haluaa vielä viettää aikaa kollegoidensa ja ystäviensä kanssa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3470
Tietovisa
Klussmann ottavat toden teolla mittaa toisistaan. Robertin purettua vihansa Arianeen tämä liioittelee vammojaan. Ariane heittää Saalfeldit ulos ja pistää muutenkin tuulemaan hotellilla. Franzi kimpaantuu Timille, jolla olikin koko ajan puhelin mukana metsässä vaikka hän muuta väitti. Steffen ei ilahdu Franzin ja Timin yöllisestä metsäretkestä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3469
Yö taivasalla
Fürstenhofin menettäminen on Wernerille liikaa, ja hän joutuu sydänkohtauksen vuoksi sairaalaan. Franzi tuo Timille apujoukkoja myrkkykasveja kitkemään, ja hukkaa työn touhussa puhelimensa. Tim auttaa etsinnöissä, jotka hieman venähtävät. Sebastiania tuntuu kiinnostavan vain Rosalie, vaikka Lucy ja Rosalie mitä keksivät. Michaelillekin on rooli luvassa tässä näytelmässä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3468
Bulvaani
Lucy oppii kantapään kautta, ettei hyviä ideoita kannata kertoa muille. Werner ja Robert allekirjoittavat kauppakirjan ja myyvät osuutensa Fürstenhofista. Pian kauppojen jälkeen herää kuitenkin epäilys ostajasta, ja Christophilla on sananen sanottavana asiasta. Franzi löytää myrkkykasvin niityltä ja varoittaa Timiä. Vanessa kuulee Robertin todellisista tunteista ja tekee päätöksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3467
Suhteen tila
Vanessa ei ymmärrä, miksi Robert ei voi kertoa Valentinalle heidän suhteestaan. Robert puolestaan ei ymmärrä, miksi kepeä suhde on muuttunut yhtäkkiä niin mutkikkaaksi. Christophin suunnitelmat menevät pieleen, ja hän yrittää varoittaa pettynyttä Werneriä, joka on löytänyt uuden mahdollisen ostajan hotelliosakkeille. Ariane on ylpeä Selinan bluffauksesta mutta olisi toivonut Christophille vielä tylympää kohtelua. Eräs hotellivieras saa Lucyn sanattomaksi. Rosalie puolestaan miettii, miten hänestä voisi hyötyä ravintolabisneksissä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3466
Taktikointia
Christophin taktikointi näyttää tuottaneen tulosta, ja hän valmistautuu ostamaan osakkeet Robertilta ja Werneriltä. Selina ei kuitenkaan ole täysin vakuuttunut Christophin puuhien laillisuudesta ja pistää tämän koville. Lucy puolestaan epäilee Steffenin rehellisyyttä ja kieltäytyy vihkitodistajan pestistä. Vanessa saa tarpeekseen siitä, miten Robert häntä kohtelee. Alfons uskoo vakaasti, että avaruudesta pudonnut kivi tuo onnea, eikä haluaisi luopua siitä. Onneksi Hildegardilla on ratkaisu ongelmaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3465
Noloimman isän titteli
Valentina ottaa kaiken irti isänsä nolosta tilanteesta. Lucy sattuu kuulemaan Arianen ja Steffenin keskustelun ja ihmettelee, mitä Steffen Franzilta oikein salaa. Christoph palaa Fürstenhofiin. Selina yrittää urkkia häneltä tietoja Arianea varten. Werner on synkällä mielellä, koska arvelee menettäneensä Fürstenhofin lopullisesti. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3464
Totuus mekosta
Franzin mekko paljastaa Franzin olleen nainen, joka sai Timin jatkamaan elämää. Lucy on vakuuttunut, että Franzin ja Timin välillä vahva side. Vanessa pettyy, kun Robert esittelee hänet pelkkänä hotellin työntekijänä, ja päättää tehdä Robertin mustasukkaiseksi. Alfons vie löytämänsä meteoriitin näytille Fürstenhofiin. André ja Rosalie yllättyvät, kun saavat selville, minkä arvoinen se on. Ariane punoo juonen Wernerille lainan luvanneen ystävän pään menoksi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.