Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 16.00
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Tulossa ma 19.4.
Jakso 3484
Aavejahti
Rosalie vahvistaa Lucyn keksimän tarinan itkevästä haamusta. Innokas Joell varaa Sissi-sviitin ja pyytää Lucya yöksi kanssaan aavejahtiin. Ariane kohtaa unessa Karlin ja viettää tämän kanssa herkän hetken. Franzi ja Tim nauttivat onnestaan, ja Steffenillä on heille yllättävä ehdotus. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3483
Arianen miina
Christoph uskoo Arianen suuntaavan Karlin haudalle, ja perään on mentävä. Samaan paikkaan suuntaa kuitenkin muutama muukin. Franzin ja Timin riitely saa Amelien puuttumaan peliin. Alfons ja Hildegard saavat uuden vuokralaisen, jolla on ikävä tapa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3482
Syntynyt leipuriksi
Totuusseerumi alkaa vaikuttaa Arianeen, mutta kaikki ei suju aivan Christophin toivomalla tavalla. Siitä Christoph on entistäkin varmempi, että Ariane on tappanut Karlin. Lucy yrittää auttaa Joellia ideoinnissa, minkä seurauksena Joell joutuukin pitämään taukoa kirjoittamisesta. Rosalie esittää Amelille tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä - vai voiko sittenkin? Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3481
Totuusseerumi
Christoph on hankkinut totuusseerumia, jonka avulla hän aikoo saada Arianen tunnustamaan tekonsa. Nyt seerumi pitäisi vain ujuttaa Arianelle. Hildegard tekee Rosalielle selväksi, ettei tämä voi huijata kahvilan asiakkaita myymällä heille sulatettuja pakastekakkuja. Epätoivoisella Rosaliella alkaa olla keinot vähissä, mutta tilanne ei ehkä sittenkään ole toivoton. Ideat ovat loppuneet myös kirjailija Joell Wautersilta, ja Lucyn apu olisi tarpeen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3480
Kuuletko, Romy?
leipomukset eivät herätä varauksetonta ihastusta asiakkaissa. Arianen ja Christophin kireät välit luovat paineita Selinalle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3479
Tanssin lumoissa
Selina ja Christoph viettävät yhteisen illan hyväntekeväisyystanssiaisissa ja tunnelma käy läheiseksi. Franzi ei pysty enää kuvittelemaan yhteistyötä Steffenin kanssa ja haluaa ostaa Spatzlin, mutta Steffen ei suostu siihen. Cornelia on murtunut Robertin lähdöstä. Werner haluaa sopia asiat poikansa kanssa ja hakea tämän takaisin Fürstenhofiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3478
Robertin päätös
Christoph ja Alfons allekirjoittavat huojentuneina sopimuksen Arianen kanssa. Robert ei ole huojentunut vaan lähinnä raivoissaan, ja uhkaa lähteä Fürstenhofista. Lopulta hänen on tehtävä ratkaiseva päätös. Lucy kuulee lempikirjailijansa saapuneen hotelliin. Malttaako hän pysyä erossa miehen tavaroista? Tim ja Franzi ovat onnensa kukkuloilla. Steffen pohtii, vieläkö Franzin voisi saada takaisin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3477
Mysteerikirjailija
Andrén katoamisesta huolestuneet Michael ja Rosalie alkavat etsiä ystäväänsä. He tapaavat miehen, joka nostaa esiin teorian Pitkä-Heidesta, joen hengestä. Franzi ja Tim uskaltavat vihdoin rakastaa. Tim järjestää rakkaalleen romanttisen yllätyksen. Christophin bluffaus saa Arianen hätkähtämään ja pakkaamaan tavaroitaan. Pian Ariane kuitenkin ehdottaa miehille yllättävää sopimusta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3476
Totuus Steffenistä
Tim kuulee totuuden Steffenistä ja vaatii tätä tunnustamaan kaiken Franzille. Steffen ei kuitenkaan aio luopua elämänsä rakkaudesta helposti ja keksii uuden valheen. Michael ja Rosalie ovat ymmällään, kun André ei palaakaan kotiin, ja alkavat vähitellen pelätä pahinta. Werner ja Christoph yrittävät kuumeisesti hankkia tarvittavat rahat videotodisteeseen. Juuri kun tilanne alkaa näyttää hyvältä, ilmenee uusia ongelmia. Cornelia elättelee edelleen toiveita Robertin suhteen ja uskoutuu Hildegardille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3475
Virran vietävänä
. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3474
Showtime
Ariane odottaa voitonriemuisena hetkeä, kun Fürstenhof räjähtää savuna ilmaan ja Christoph sen mukana. Kellon tikittäessä Franzi ryntää auttamaan Timiä ja Werner yrittää pelastaa Christophin. Hollantilainen Leentje pelastaa tajuttoman Andrén veden varasta, mutta André on menettänyt muistinsa. Cornelia ymmärtää, ettei Robert ole kiinnostunut hänestä. Hetken epäröityään Cornelia suostuu komean retkioppaan kutsuun, mutta eksyy yön pimeydessä väärään telttaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3473
Lopun alkua
Arianen suunnitelmat ovat käymässä toteen ja Christophkin on joutunut vangittuna kellariin. Samaan aikaan veneretki käynnistää monenlaisia tunteita Fürstenhofin henkilökunnassa. Franzi ja Steffen päättävät lähteä Tanskaan ja pitää häät kahden kesken. Andrélle käy kalpaten. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3472
Kiire naimisiin
Amelien sydän on särkynyt Timin jätettyä hänet. Uusimmat käänteet hämmentävät Franzia, ja hänellä alkaa olla kiire naimisiin. Christoph haluaa selvittää, mitä Ariane oikein suunnittelee. Rosalie ei ole vähääkään kiinnostunut Robertin suunnittelemasta retkestä ennen kuin kuulee Michaelinkin olevan lähdössä mukaan. Enää pitäisi saada André hoitamaan työvuorot. Vanessakin aikoo retkelle mukaan, mutta onko ero Robertista vielä liian tuore? Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3471
Sydämen ääni
Michaelin reaktio Rosalien rakkaudentunnustukseen ei ole toivotunlainen, mutta Rosalie ei vähästä lannistu. Tim näkee Franzin yllättävässä tilanteessa ja tajuaa, ettei voi jatkaa entiseen malliin. Niinpä hän päättää kuunnella sydäntään ja olla rehellinen sekä Amelielle että Franzille. Arianen suunnitelmat vaikuttavat Christophista jälleen perin oudoilta, mutta kukaan ei tunnu ottavan hänen huolta tosissaan. Robert valmistautuu jättämään Fürstenhofin ja haluaa vielä viettää aikaa kollegoidensa ja ystäviensä kanssa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3470
Tietovisa
Klussmann ottavat toden teolla mittaa toisistaan. Robertin purettua vihansa Arianeen tämä liioittelee vammojaan. Ariane heittää Saalfeldit ulos ja pistää muutenkin tuulemaan hotellilla. Franzi kimpaantuu Timille, jolla olikin koko ajan puhelin mukana metsässä vaikka hän muuta väitti. Steffen ei ilahdu Franzin ja Timin yöllisestä metsäretkestä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3469
Yö taivasalla
Fürstenhofin menettäminen on Wernerille liikaa, ja hän joutuu sydänkohtauksen vuoksi sairaalaan. Franzi tuo Timille apujoukkoja myrkkykasveja kitkemään, ja hukkaa työn touhussa puhelimensa. Tim auttaa etsinnöissä, jotka hieman venähtävät. Sebastiania tuntuu kiinnostavan vain Rosalie, vaikka Lucy ja Rosalie mitä keksivät. Michaelillekin on rooli luvassa tässä näytelmässä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.