Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 16.00
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Tulossa to 20.5. klo 13:00
Jakso 3507
Löydän sinut, Tim
Michaelin läsnäolo häiritsee Rosalien ja Maxin aamiaistreffejä. Robert neuvoo Michaelia kätkemään mustasukkaisuutensa. Vanessa puolestaan kätkee polvivammansa, koska ei halua keskeyttää harjoittelua. Tim viruu vankilassaan ja saa Franzilta telepaattista apua. Franzi ei luovuta: hän aikoo löytää Timin. Erik potee tunnontuskia ja auttaa Timiä hieman. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Huomenna klo 13:00
Jakso 3506
Piina jatkuu
Christophin ja Franzin piina jatkuu, kun he tajuavat, ettei Timiä aiotakaan vapauttaa. Heidän huolensa on valtava, ja Christoph päättää viimein kääntyä poliisin puoleen. Harjoitusleiriltä palannut Vanessa tapaa uuden kollegansa Maxin ja vie tältä turhat luulot pois. Michael taas ilahtuu huomatessaan, että hän saa Maxista uuden pyöräilykaverin. Max tekee lähempää tuttavuutta myös Rosalien kanssa ja päätyy sen seurauksena hämmentävään tilanteeseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3505
Saalfeldit pitävät yhtä
Christophilla alkavat keinot olla vähissä, kun pankista ei heru lainaa siepatun Timin lunnaisiin. Wernerillä on idea. Selina ihmettelee, miksei Christoph ole puhunut Timin sieppauksesta mitään. Franzi haistaa palaneen käryä. Alfons on huolissaan vähäisestä somenäkyvyydestään verrattuna kilpailijaansa, ja Max ehdottaa vlogin pitämistä. Rentojen videopätkien kuvaaminen vain ei käykään ihan helposti. Florian läksyttää Majaa puiden vahingoittamisesta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3504
Lunnasvaatimus
Christophin on saatava kasaan Timistä vaaditut lunnasrahat, ja Ariane tarjoutuu ostamaan Christophin hotelliosuuden. Max löytää metsästä Timin puhelimen. Christophin onnistuu pitää Timin sieppaus salassa Franzilta, mutta yhtäkkiä Franzille tulee paha aavistus. Maja löytää puun, jonka luona Lucyn vanhemmat kihlautuivat. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3503
Kohtalokas puhelu
Ariane kertoo Erikille osan Timin kaappaussuunnitelmasta, ja yhdessä kaksikko saa juonittua kohtalokkaan puhelun, jonka avulla pahaa-aavistamaton Tim saadaan yksin metsään. Kaikki ei kuitenkaan suju puiden katveessa suunnitelmien mukaan, vaan käänteitä sattuu yksi jos toinenkin. Robert kannustaa Michaelia tavoittelemaan yhä Rosalieta ja uskoo löytäneensä loogisen todisteen Rosalien tunteista. Alfons yllättää Hildegardin tansseilla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3502
Erik pääsee jäljille
Rahavaikeuksissa oleva Erik lähentyy Arianen kanssa ja tekee mielenkiintoisen löydön. Jäätyään tuijottamaan Rosalieta Michael päätyy kehumaan tanssahtelevan imuroijan siivoustaitoja. Jotain parempaakin sanottavaa pitäisi keksiä, nyt kun Michael vihdoin tunnustaa tunteensa itselleen. Franzi ja Tim pohtivat, pidetäänkö häät Englannissa vai Bichlheimissa. Amelie ei halua Maxia kämppikseksi, mutta pieni lepyttely tekee ihmeitä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3501
Vaihtelu virkistää
Vasta kihlautuneet Franzi ja Tim ovat onnensa kukkuloilla. Rosalie saa tarpeekseen Michaelin käytöksestä ja päättää vastedes keskittyä nauttimaan elämästään. Samaa hän suosittelee myös Cornelialle, mutta suositukset eivät oikein mene perille. Selina yrittää lämmitellä hänen ja Arianen viilenneitä välejä. Välinpitämätön maastopyöräilijä saattaa Amelien vaaratilanteeseen ratsastusretkellä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3500
Tuhkimon kenkä
Tim aikoo yllättää Franzin romanttisella kosinnalla, mutta kaikki ei suju aivan suunnitellusti. Michael palaa lääkärikongressista kotiin ja yllättyy iloisesti, kun Rosalie on häntä odottamassa. Väärinkäsitys säikäyttää Michaelin perinpohjaisesti. Selina tekee Arianelle selväksi, ettei aio antaa heidän ystävyytensä estää häntä tapailemasta Christophia. Alfons ryhtyy korjaamaan gramofonia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3499
Romanttinen pyöräretki
Lucy päättää lähteä Joellin mukaan Amerikkaan, mutta saa yllätysvierailulle tulleelta isältään ikäviä uutisia. Selina antaa tunteilleen vallan ja lähtee Christophin kanssa romanttiselle pyöräretkelle. Retken jälkeen Selina vaatii Arianea hyväksymään uuden suhteensa. Hildegard ja Vanessa saavat ratkaistua salaperäisten merkkien arvoituksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3498
Ovela hämäys
Christoph yrittää jälleen lähentyä Selinan kanssa ja varaa tältä ratsastustunnin, mutta joutuukin tiukan paikan eteen. Erik onnistuu hämäämään Arianea ja saa tämän lopulta taipumaan tahtoonsa. Franzi ei halua, että Tim hylkää saamansa tarjouksen, eikä siksi kerro Englannissa kokemistaan pettymyksistä. Florian saa kärsiä Majan huolimattomuudesta. Joell järjestää Lucylle varsinaisen jymy-yllätyksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3497
Metsän siimeksessä
Maja on tyytyväinen valokuvausretkeensä, mutta hukkaa metsään jotakin. Alfons hankkii kotiin järeitä turvallisuuslaitteita. Joell keksii tavan osoittaa Lucylle, että on vakavissaan. Michael lähtee Sonnbichlereille pelaamaan korttia, mutta ajatukset ovat aivan muualla. Sama koskee Liaa, joka ei saa Robertin sanoja mielestään. Ariane esittää Karlia puhelimessa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3496
Uusi PR-päällikkö
PR-alan ammattilainen Erik huomaa suuria puutteita Fürstenhofin PR-työssä ja haluaa kantaa kortensa kekoon. Rosalie huolehtii loukkaantuneesta Michaelista antaumuksella, mutta Michaelin mielestä vähempikin riittäisi. Vanessa kadottaa uuden lukon avaimen, ja lukkosepän käynti tulee Sonnbichlereille kalliiksi. Pian käy kuitenkin ilmi, ettei varmuuslukon asentaminen ollut sittenkään huono idea. Tiukkapipoinen metsänhoitaja käy Majan hermoille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3495
Suoraa puhetta
Tim ei paljasta Franzille, että hänelle on kuin onkin tarjottu poolosopimusta Englannista. Michael päättää vihdoin sanoa Rosalielle suoraan, ettei heistä tule pariskuntaa. Rosalie ei pidä kuulemastaan. Myös Lucy päättää Majan rohkaisemana jutella Joellin kanssa rehellisesti. Kysyntä ja tarjonta kohtaavat, kun Amelie etsii kämppistä ja Florian asuntoa. Erik ehdottaa Arianelle yhteistyötä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3494
Pooloturnaus
Pooloturnaus on alkamassa. Erik on sijoittanut kaikki rahansa Timin ensimmäiseen peliin ja hämmästyy, kun tämä poistuu kentältä kahden oudon miehen seuraamana. Tim löytää loukkaantuneen Franzin ja vie tämän sairaalaan. Kun Tim pääsee myöhemmin takaisin pelikentälle, Franzi antaa tälle löytämänsä amuletin. Lucylla on perhosia vatsassa, mutta Joell kamppailee tunteidensa kanssa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3493
Kisojen tuoksinassa
Fürstenhof on pitkästä aikaa täynnä, ja täysi hotelli vie kaikkien jaksamisen äärirajoille. Lucy ja Joell ehtivät silti lähentyä toisiaan. Arianella on suuria suunnitelmia Timille, ja kisojen tuoksinassa on hyvä hoitaa hämäräpuuhia. Franzi löytää Timin kadonneen amuletin ja uskoo onnen olevan heidän puolellaan, mutta toisin käy. Lian vaietut tunteet paljastuvat lopulta Vanessalle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.