Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 16.00
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Tulossa ma 10.5.
Jakso 3499
Romanttinen pyöräretki
Lucy päättää lähteä Joellin mukaan Amerikkaan, mutta saa yllätysvierailulle tulleelta isältään ikäviä uutisia. Selina antaa tunteilleen vallan ja lähtee Christophin kanssa romanttiselle pyöräretkelle. Retken jälkeen Selina vaatii Arianea hyväksymään uuden suhteensa. Hildegard ja Vanessa saavat ratkaistua salaperäisten merkkien arvoituksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3498
Ovela hämäys
Christoph yrittää jälleen lähentyä Selinan kanssa ja varaa tältä ratsastustunnin, mutta joutuukin tiukan paikan eteen. Erik onnistuu hämäämään Arianea ja saa tämän lopulta taipumaan tahtoonsa. Franzi ei halua, että Tim hylkää saamansa tarjouksen, eikä siksi kerro Englannissa kokemistaan pettymyksistä. Florian saa kärsiä Majan huolimattomuudesta. Joell järjestää Lucylle varsinaisen jymy-yllätyksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3497
Metsän siimeksessä
Maja on tyytyväinen valokuvausretkeensä, mutta hukkaa metsään jotakin. Alfons hankkii kotiin järeitä turvallisuuslaitteita. Joell keksii tavan osoittaa Lucylle, että on vakavissaan. Michael lähtee Sonnbichlereille pelaamaan korttia, mutta ajatukset ovat aivan muualla. Sama koskee Liaa, joka ei saa Robertin sanoja mielestään. Ariane esittää Karlia puhelimessa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3496
Uusi PR-päällikkö
PR-alan ammattilainen Erik huomaa suuria puutteita Fürstenhofin PR-työssä ja haluaa kantaa kortensa kekoon. Rosalie huolehtii loukkaantuneesta Michaelista antaumuksella, mutta Michaelin mielestä vähempikin riittäisi. Vanessa kadottaa uuden lukon avaimen, ja lukkosepän käynti tulee Sonnbichlereille kalliiksi. Pian käy kuitenkin ilmi, ettei varmuuslukon asentaminen ollut sittenkään huono idea. Tiukkapipoinen metsänhoitaja käy Majan hermoille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3495
Suoraa puhetta
Tim ei paljasta Franzille, että hänelle on kuin onkin tarjottu poolosopimusta Englannista. Michael päättää vihdoin sanoa Rosalielle suoraan, ettei heistä tule pariskuntaa. Rosalie ei pidä kuulemastaan. Myös Lucy päättää Majan rohkaisemana jutella Joellin kanssa rehellisesti. Kysyntä ja tarjonta kohtaavat, kun Amelie etsii kämppistä ja Florian asuntoa. Erik ehdottaa Arianelle yhteistyötä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3494
Pooloturnaus
Pooloturnaus on alkamassa. Erik on sijoittanut kaikki rahansa Timin ensimmäiseen peliin ja hämmästyy, kun tämä poistuu kentältä kahden oudon miehen seuraamana. Tim löytää loukkaantuneen Franzin ja vie tämän sairaalaan. Kun Tim pääsee myöhemmin takaisin pelikentälle, Franzi antaa tälle löytämänsä amuletin. Lucylla on perhosia vatsassa, mutta Joell kamppailee tunteidensa kanssa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3493
Kisojen tuoksinassa
Fürstenhof on pitkästä aikaa täynnä, ja täysi hotelli vie kaikkien jaksamisen äärirajoille. Lucy ja Joell ehtivät silti lähentyä toisiaan. Arianella on suuria suunnitelmia Timille, ja kisojen tuoksinassa on hyvä hoitaa hämäräpuuhia. Franzi löytää Timin kadonneen amuletin ja uskoo onnen olevan heidän puolellaan, mutta toisin käy. Lian vaietut tunteet paljastuvat lopulta Vanessalle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3492
Valheenpaljastustesti
Werner haluaa paljastaa Arianen murhaajaksi ja lähettää tälle kiristyskirjeen. Selina kuulee tästä ja ylipuhuu Arianen valheenpaljastustestiin. Majan ja Florianin ensimmäinen kohtaaminen ei suju sopuisasti. Hyväsydäminen Michael jättää Rosalien uskoon, että he ovat nyt pariskunta. Pooloturnaus on ovella, ja joukkueet alkavat saapua Fürstenhofiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3491
Yllätysvieras
Andrén häivyttyä kuvioista Michael tarjoutuu auttamaan Rosalieta, ja uudet liikekumppanit juhlistavat tulevaa yhteistyötään. Juhlinnan tuoksinassa sattuu pieni haaveri, ja yksi asia johtaa toiseen. Selina yllättyy tutun hahmon kaartaessa Fürstenhofin pihaan. Vielä enemmän hän yllättyy kuullessaan uutiset. Lucy vaatii Joellia jatkamaan romaaninsa kirjoittamista, mutta on ehkä turhan suorasanainen. Alfonsilla on ongelmia tietotekniikan kanssa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3490
Tukalat paikat
Christoph onnistuu pelastamaan Selinan, mutta helpotus vaihtuu pian ahdinkoon, kun hänen toilailunsa paljastuu yhdelle toisensa jälkeen. Alfons haluaa pärjätä portieerikilpailussa ja päättää päivittää tietoteknistä osaamistaan. Kaikki ei kuitenkaan mene ihan putkeen. Franzi rohkaisee Timiä toteuttamaan unelmansa, mutta Tim on jo löytänyt onnensa Bichlheimista. Werner ilahtuu kuullessaan viimein Andrésta, mutta Michaelin mielestä Hollannista tullut postikortti vaikuttaa perin oudolta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3489
Viinimaistajaiset
Christophilla on romanttinen hetki Selinan kanssa, mutta jälleen kerran Ariane asettuu heidän väliinsä. Robert pyytää Arianea maistelemaan uusia luomuviinejä, mutta saakin seurakseen Selinan. Tim kuulee, että kuuluisa poolovalmentaja on tulossa Fürstenhofin pooloturnaukseen. Amelie uskoo, että Timillä on mahdollisuus päästä tämän joukkueeseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3488
C-kasetti
Selina on tunteiden vallassa, kun suvun hotelli pakkohuutokaupataan ja hänelle tuodaan laatikollinen vanhoja tavaroita. Niiden seasta löytyy C-kasetti, joka herättää monenlaisia tunteita puolin ja toisin. Lia saa neuvoja rakkauselämään Rosalielta. Lucy joutuu nielemään pettymyksen kyyneliä, kun Joell ei anna keksittyä kummitustarinaa anteeksi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3487
Vakuuttava esitys
Robert, Werner ja Christoph jatkavat salajuonensa punomista, ja sen onnistumiseksi Ariane täytyy saada uskomaan, että Robert on hänen puolellaan. Robert onnistuukin olemaan erittäin vakuuttava. Rosalie ilahtuu, kun Joell suostuu pitämään lukutilaisuuden kahvilassa, mutta Lucy kamppailee huonon omantuntonsa kanssa. Miten kauan hän voi salata Joellilta totuuden Sissi-sviitin haamusta? Vanessan löytämä vanha gramofoni tuo muistoja Hildegardin mieleen. Cornelia kokee yllätyksen Fürstenhofin aulassa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3486
Liittolainen
Werner palaa Robertin kanssa Fürstenhofiin, ja he saavat kuulla Christophin epäilevän Arianen murhanneen ex-miehensä. Vesivahinko uhkaa peruuttaa Timille ja hotellille tärkeän pooloturnauksen. Hildegard ja Alfons käyvät läpi vanhoja tavaroita kirkon myyjäisiä varten, mutta Alfonsin on vaikea erota vanhoista muistoista. Sissi-sviitin haamu aiheuttaa pelkoa siivoojien keskuudessa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3485
Hyvästi, Steffen
Tim ja Franzi harkitsevat Steffenin tarjousta. Franzista riskit tuntuvat liian suurilta, mutta Timillä on omat suunnitelmansa. Amelie saa Rosalien mustasukkaisuuden heräämään. Ei ole helppoa Ameliellakaan, kun hän joutuu Franzin kämppiksenä todistamaan Timin ja Franzin onnea. Amsterdamiin lähtevällä Steffenillä on tilanteeseen ratkaisu. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3484
Aavejahti
Rosalie vahvistaa Lucyn keksimän tarinan itkevästä haamusta. Innokas Joell varaa Sissi-sviitin ja pyytää Lucya yöksi kanssaan aavejahtiin. Ariane kohtaa unessa Karlin ja viettää tämän kanssa herkän hetken. Franzi ja Tim nauttivat onnestaan, ja Steffenillä on heille yllättävä ehdotus. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.