Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 16.00
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Huomenna klo 13:01
Jakso 3504
Lunnasvaatimus
Christophin on saatava kasaan Timistä vaaditut lunnasrahat, ja Ariane tarjoutuu ostamaan Christophin hotelliosuuden. Max löytää metsästä Timin puhelimen. Christophin onnistuu pitää Timin sieppaus salassa Franzilta, mutta yhtäkkiä Franzille tulee paha aavistus. Maja löytää puun, jonka luona Lucyn vanhemmat kihlautuivat. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3503
Kohtalokas puhelu
Ariane kertoo Erikille osan Timin kaappaussuunnitelmasta, ja yhdessä kaksikko saa juonittua kohtalokkaan puhelun, jonka avulla pahaa-aavistamaton Tim saadaan yksin metsään. Kaikki ei kuitenkaan suju puiden katveessa suunnitelmien mukaan, vaan käänteitä sattuu yksi jos toinenkin. Robert kannustaa Michaelia tavoittelemaan yhä Rosalieta ja uskoo löytäneensä loogisen todisteen Rosalien tunteista. Alfons yllättää Hildegardin tansseilla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3502
Erik pääsee jäljille
Rahavaikeuksissa oleva Erik lähentyy Arianen kanssa ja tekee mielenkiintoisen löydön. Jäätyään tuijottamaan Rosalieta Michael päätyy kehumaan tanssahtelevan imuroijan siivoustaitoja. Jotain parempaakin sanottavaa pitäisi keksiä, nyt kun Michael vihdoin tunnustaa tunteensa itselleen. Franzi ja Tim pohtivat, pidetäänkö häät Englannissa vai Bichlheimissa. Amelie ei halua Maxia kämppikseksi, mutta pieni lepyttely tekee ihmeitä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3501
Vaihtelu virkistää
Vasta kihlautuneet Franzi ja Tim ovat onnensa kukkuloilla. Rosalie saa tarpeekseen Michaelin käytöksestä ja päättää vastedes keskittyä nauttimaan elämästään. Samaa hän suosittelee myös Cornelialle, mutta suositukset eivät oikein mene perille. Selina yrittää lämmitellä hänen ja Arianen viilenneitä välejä. Välinpitämätön maastopyöräilijä saattaa Amelien vaaratilanteeseen ratsastusretkellä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3500
Tuhkimon kenkä
Tim aikoo yllättää Franzin romanttisella kosinnalla, mutta kaikki ei suju aivan suunnitellusti. Michael palaa lääkärikongressista kotiin ja yllättyy iloisesti, kun Rosalie on häntä odottamassa. Väärinkäsitys säikäyttää Michaelin perinpohjaisesti. Selina tekee Arianelle selväksi, ettei aio antaa heidän ystävyytensä estää häntä tapailemasta Christophia. Alfons ryhtyy korjaamaan gramofonia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3499
Romanttinen pyöräretki
Lucy päättää lähteä Joellin mukaan Amerikkaan, mutta saa yllätysvierailulle tulleelta isältään ikäviä uutisia. Selina antaa tunteilleen vallan ja lähtee Christophin kanssa romanttiselle pyöräretkelle. Retken jälkeen Selina vaatii Arianea hyväksymään uuden suhteensa. Hildegard ja Vanessa saavat ratkaistua salaperäisten merkkien arvoituksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3498
Ovela hämäys
Christoph yrittää jälleen lähentyä Selinan kanssa ja varaa tältä ratsastustunnin, mutta joutuukin tiukan paikan eteen. Erik onnistuu hämäämään Arianea ja saa tämän lopulta taipumaan tahtoonsa. Franzi ei halua, että Tim hylkää saamansa tarjouksen, eikä siksi kerro Englannissa kokemistaan pettymyksistä. Florian saa kärsiä Majan huolimattomuudesta. Joell järjestää Lucylle varsinaisen jymy-yllätyksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3497
Metsän siimeksessä
Maja on tyytyväinen valokuvausretkeensä, mutta hukkaa metsään jotakin. Alfons hankkii kotiin järeitä turvallisuuslaitteita. Joell keksii tavan osoittaa Lucylle, että on vakavissaan. Michael lähtee Sonnbichlereille pelaamaan korttia, mutta ajatukset ovat aivan muualla. Sama koskee Liaa, joka ei saa Robertin sanoja mielestään. Ariane esittää Karlia puhelimessa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3496
Uusi PR-päällikkö
PR-alan ammattilainen Erik huomaa suuria puutteita Fürstenhofin PR-työssä ja haluaa kantaa kortensa kekoon. Rosalie huolehtii loukkaantuneesta Michaelista antaumuksella, mutta Michaelin mielestä vähempikin riittäisi. Vanessa kadottaa uuden lukon avaimen, ja lukkosepän käynti tulee Sonnbichlereille kalliiksi. Pian käy kuitenkin ilmi, ettei varmuuslukon asentaminen ollut sittenkään huono idea. Tiukkapipoinen metsänhoitaja käy Majan hermoille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3495
Suoraa puhetta
Tim ei paljasta Franzille, että hänelle on kuin onkin tarjottu poolosopimusta Englannista. Michael päättää vihdoin sanoa Rosalielle suoraan, ettei heistä tule pariskuntaa. Rosalie ei pidä kuulemastaan. Myös Lucy päättää Majan rohkaisemana jutella Joellin kanssa rehellisesti. Kysyntä ja tarjonta kohtaavat, kun Amelie etsii kämppistä ja Florian asuntoa. Erik ehdottaa Arianelle yhteistyötä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3494
Pooloturnaus
Pooloturnaus on alkamassa. Erik on sijoittanut kaikki rahansa Timin ensimmäiseen peliin ja hämmästyy, kun tämä poistuu kentältä kahden oudon miehen seuraamana. Tim löytää loukkaantuneen Franzin ja vie tämän sairaalaan. Kun Tim pääsee myöhemmin takaisin pelikentälle, Franzi antaa tälle löytämänsä amuletin. Lucylla on perhosia vatsassa, mutta Joell kamppailee tunteidensa kanssa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3493
Kisojen tuoksinassa
Fürstenhof on pitkästä aikaa täynnä, ja täysi hotelli vie kaikkien jaksamisen äärirajoille. Lucy ja Joell ehtivät silti lähentyä toisiaan. Arianella on suuria suunnitelmia Timille, ja kisojen tuoksinassa on hyvä hoitaa hämäräpuuhia. Franzi löytää Timin kadonneen amuletin ja uskoo onnen olevan heidän puolellaan, mutta toisin käy. Lian vaietut tunteet paljastuvat lopulta Vanessalle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3492
Valheenpaljastustesti
Werner haluaa paljastaa Arianen murhaajaksi ja lähettää tälle kiristyskirjeen. Selina kuulee tästä ja ylipuhuu Arianen valheenpaljastustestiin. Majan ja Florianin ensimmäinen kohtaaminen ei suju sopuisasti. Hyväsydäminen Michael jättää Rosalien uskoon, että he ovat nyt pariskunta. Pooloturnaus on ovella, ja joukkueet alkavat saapua Fürstenhofiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3491
Yllätysvieras
Andrén häivyttyä kuvioista Michael tarjoutuu auttamaan Rosalieta, ja uudet liikekumppanit juhlistavat tulevaa yhteistyötään. Juhlinnan tuoksinassa sattuu pieni haaveri, ja yksi asia johtaa toiseen. Selina yllättyy tutun hahmon kaartaessa Fürstenhofin pihaan. Vielä enemmän hän yllättyy kuullessaan uutiset. Lucy vaatii Joellia jatkamaan romaaninsa kirjoittamista, mutta on ehkä turhan suorasanainen. Alfonsilla on ongelmia tietotekniikan kanssa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3490
Tukalat paikat
Christoph onnistuu pelastamaan Selinan, mutta helpotus vaihtuu pian ahdinkoon, kun hänen toilailunsa paljastuu yhdelle toisensa jälkeen. Alfons haluaa pärjätä portieerikilpailussa ja päättää päivittää tietoteknistä osaamistaan. Kaikki ei kuitenkaan mene ihan putkeen. Franzi rohkaisee Timiä toteuttamaan unelmansa, mutta Tim on jo löytänyt onnensa Bichlheimista. Werner ilahtuu kuullessaan viimein Andrésta, mutta Michaelin mielestä Hollannista tullut postikortti vaikuttaa perin oudolta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3489
Viinimaistajaiset
Christophilla on romanttinen hetki Selinan kanssa, mutta jälleen kerran Ariane asettuu heidän väliinsä. Robert pyytää Arianea maistelemaan uusia luomuviinejä, mutta saakin seurakseen Selinan. Tim kuulee, että kuuluisa poolovalmentaja on tulossa Fürstenhofin pooloturnaukseen. Amelie uskoo, että Timillä on mahdollisuus päästä tämän joukkueeseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.