Lemmen viemää

Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 16.00
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Lemmen viemää, Jakso 3619: Loukattu Christoph
Tulossa ma 25.10. klo 13:00
Jakso 3619
Loukattu Christoph
Benni joutuu ongelmiin keittiössä. Ensin hän maustaa luvatta Andrén kastiketta ja sitten rikkoo tämän kalliin veitsen. Rauhoituttuaan Christoph suostuu kuuntelemaan Selinan koko tarinan Corneliuksesta, mutta ei pysty vielä antamaan anteeksi. Christoph vaatii kuitenkin Corneliusta pysymään erossa Selinasta. Rosalie pyytää Michaelia edustamaan Krautingin uuden meijerin avajaisissa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3618: Sternbergin salaisuus
Tulossa klo 13:00
Jakso 3618
Sternbergin salaisuus
Christoph on päättänyt selvittää, mitä Sternberg oikein salaa, ja pistää Schulzin asialle. Selina tajuaa, ettei voi enää valehdella ex-miehensä puolesta. Florian ja Maja kärsivät erostaan, eikä Majalla suju hyvin hatturintamallakaan. Benni pitää edelleen etäisyyttä Liaan ja Robertiin, mutta viihtyy erittäin hyvin Sonnbichlereiden seurassa. Rosalie on täynnä energiaa, eikä mikään työtehtävä tunnu hänelle ylivoimaiselta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3617: Puuseppää aina tarvitaan
Jakso 3617
Puuseppää aina tarvitaan
Alfons haluaa hoitaa seinän paneloinnin itse, eikä oikein huolisi apua. Hildegard järjestää hänelle yllättävän apulaisen. Vanessa ja Max nauttivat onnestaan. Selina sepittää Christophille hätävalheen, mutta tämä haistaa palaneen käryä. Florianin ja Corneliuksen kompromissista huolimatta paineet ovat liikaa Florianille ja Majalle. Rosalie, André ja Michael lähtevät jalkapallopeliin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3616: Kompromissi
Jakso 3616
Kompromissi
Maja onnistuu estämään isänsä aikeet, eikä Erikin tunnustus päädy vielä poliisille. Cornelius määrää kuitenkin aikarajan, ja tähän kompromissiratkaisuun kaikkien osapuolten on tyydyttävä. Max välttelee Vanessaa ja tukahduttaa omat tunteensa, ja pettynyt Vanessa uskoo, että peli on menetetty. Rosalie rupeaa kohentamaan kimppakämpän yhteishenkeä. Christoph on päättänyt saada Arianen uskomaan, että Erik havittelee vain Arianen perintöä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3615: Meillä on aikaa vielä
Jakso 3615
Meillä on aikaa vielä
Maja iloitsee siitä, että pian hänen isänsä painajainen on ohi, mutta Florian antaa sittenkin Erikille lisää aikaa. Erik kuulee Selinalta Arianen romanttisesta puolesta ja päättää toteuttaa Arianen teiniaikojen romanttisen haaveen. Öiseen aikaan hotellin keittiössä hiippailevat miehet yllättyvät. Rosalie ryhtyy ajamaan tasa-arvoasiaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3614: Pakomatka
Jakso 3614
Pakomatka
Erikiä uhkaa vankeus, ja Erik ja Ariane haluavat paeta ja viettää viimeiset hetket yhdessä. Shirin ja Florian auttavat Majaa hattukuvauksissa, mutta Shirinin on vaikea peittää tunteitaan Florianin lähellä. Vanessa antaa Georgin kuulla kunniansa. Benni hyväksyy Robertin tarjouksen ja aloittaa työt keittiöapulaisena. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3613: Kiistanalainen tälli
Jakso 3613
Kiistanalainen tälli
Florian saa Erikin tunnustuksen nauhalle ja antaa tälle aamuun asti armonaikaa tunnustaa tekonsa poliisille. Max näkee, kuinka Georg patistaa Vanessaa jatkamaan treenejä polvikivuista huolimatta, ja pian sanailu kärjistyy väkivallaksi. Bennin ja Lian välit ovat vaikeat, mutta Robertille selviää, että poika on keittiön puolella hyvinkin lahjakas. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3612: Benni
Jakso 3612
Benni
Lia saa tietää, että hänen poikansa on kadonnut. Christoph yrittää vaikuttaa Lian lausuntoon Arianen voinnista. Florian yrittää pusertaa Erikistä tunnustuksen viskin voimalla. Erik järjestää Arianelle yllätyksen. Arianella puolestaan on Erikille tärkeä pyyntö. Suudelmaan Corneliuksen kanssa antaunut Selina on hämmentynyt tunteistaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3611: Kuokkavieras
Jakso 3611
Kuokkavieras
Fürstenhofissa keskityään hyväntekeväisyystapahtumaan, eikä kukaan kiinnitä huomiota hotellilla hiippailevaan kuokkavieraaseen. Selina järkyttyy tajutessaan, miten häikäilemätön Christoph on. Maja alkaa menettää uskonsa Florianiin ja tämän taktiikkaan. Turhautunut Cornelius taas alkaa kyllästyä henkilöllisyytensä salailuun. Vanessan ja Georgin käsitys mukavasta illanvietosta on hyvin erilainen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3610: Kuka uskoisi Maxia?
Jakso 3610
Kuka uskoisi Maxia?
Max on kuullut Georgin puhelun urheiluvedonlyönnistä, mutta kukaan ei oikein usko hänen puheitaan. Hyväntekeväisyystapahtuma alkaa hotellilla, ja johto toivoo sen tuovan hotellille kipeästi kaivattua positiivista julkisuutta. Ariane haluaa ehdottomasti pitää avajaispuheen, vaikka hänen terveytensä horjuu. Maja pyytää äitiään salaamaan vielä Larsin todellisen henkilöllisyyden. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3609: Kannustava Georg
Jakso 3609
Kannustava Georg
Selina ei halua enää valehdella Christophille suhteestaan Larsiin ja päättää kertoa totuuden. Florian ja Maja huomaavat, että Cornelius on peukaloinut Erikin sähköpostia. Max kuulee Georgin puhelinkeskustelun. Werner saa Corneliasta shakkiseuraa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3608: Rakkaudenosoitus
Jakso 3608
Rakkaudenosoitus
Rosalie vaatii Michaelilta romanttista rakkaudenosoitusta tämän valheiden jälkeen, ja katuvainen Michael pistää kaiken peliin. Alfonsin mielestä älykaiutin vie jo liikaa Hildegardin huomiota, mutta Maxilla on ratkaisu pulmaan. Christophin juoni aiheuttaa Wernerissä yhä enemmän huolta, mutta Christoph on vakuuttunut onnistumisestaan ja päättää varmuuden vuoksi jouduttaa hankettaan. Maja, Florian ja Cornelius joutuvat jälleen pettymään todisteita etsiessään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3607: Salasana
Jakso 3607
Salasana
Werner suostuu Arianen ehdotukseen ja haaveilee paluusta vallankahvaan. Christoph saa asiasta vihiä. Maja ja Florian löytävät Corneliuksen tutkinta-asiakirjoista kiinnostavan sähköpostiosoitteen ja yrittävät murtaa salasanan. Asioiden todellinen laita alkaa valjeta Rosalielle, eikä hän ole hyvillään Michaelin valehtelusta. Sonnbichlerin perhe saa uuden jäsenen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3606: Houkutteleva tarjous
Jakso 3606
Houkutteleva tarjous
Maxilla on pahat aavistukset Georgin suhteen, mutta Vanessa on onnensa kukkuloilla eikä piittaa Maxin varoituksista. Liekeistä pelastunut Ariane uskoo, että hänen aikansa on käymässä vähiin. Hän tarvitsee rahaa voidakseen nauttia loppuelämästään ja tekee Wernerille houkuttelevan tarjouksen. Shirin yrittää vältellä Florianin seuraa, mutta heikolla menestyksellä. Michaelin saama kirje kummittelee Rosalien mielessä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3605: Arianen syntymäpäivä
Jakso 3605
Arianen syntymäpäivä
Selinan taivuttelemana Ariane suostuu juhlimaan syntymäpäiväänsä. Erik haluaa myös osallistua rakkaansa syntymäpäivän juhlintaan. Werner huomaa, että Ariane napsii luontaistuotteeksi luulemiaan lääkkeitä kuin karkkia. Florian ehdottaa Majalle yhteistyötä Erikin nappaamisessa, mutta Maja on epäileväinen. Michael saa postia, jonka todellisen sisällön hän salaa Rosalielta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lemmen viemää, Jakso 3604: Kamppailu rakkaudesta
Jakso 3604
Kamppailu rakkaudesta
Vanessa ei usko Maxin rakkaudentunnustusta, vaan uskoo kaiken johtuvan Georgista. Max uskoo menettäneensä Vanessan lopullisesti. Christoph ja Werner jatkavat juonittelua Arianen pään menoksi. Shirin torjuu tunteensa Floriania kohtaan ja järjestää Majalle ja Florianille yhteisen illan. Florian tekee Majalle yllättävän ehdotuksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.