Test

Test

Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kerrostaloasuntoja tai taloja esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas. Viides tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2017
Katsottavissa ulkomailla
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 53: Orihuela Costa ja äidin muisto
Jakso 53
Orihuela Costa ja äidin muisto
Kausi 5, 2/19. Äiti ja tytär Laura ja Leah Wright ovat lomailleet Espanjassa lapsesta asti. Lauran äidin muistoa kunnioittaakseen he ovat nyt päättäneet hankkia perheelle lomakodin Orihuela Costan alueelta. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Grand Designs Australia, Jakso 5: Kompakti kennotalo
Jakso 5
Kompakti kennotalo
Kausi 8, 5/10. Matkakirjoittaja Alice haluaa kompaktin kodin, jossa ei ole mitään ylimääräistä. Talo rakennetaan Tasmanian itärannikolle paikallisten käsityöläisten avustuksella. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
Kotoisa, Jakso 2: 20-luvun henkeä Heinolassa
Jakso 2
20-luvun henkeä Heinolassa
Kausi 2, 2/12. Seija ja Ville kunnostavat viehättävän 1920-luvun talon yläkerran, jonne rakennetaan pieni vessa ja remontoidaan kaksi makuuhuonetta vanhan talon henkeä vaalien.
Lemmen viemää, Jakso 3615: Meillä on aikaa vielä
Jakso 3615
Meillä on aikaa vielä
Maja iloitsee siitä, että pian hänen isänsä painajainen on ohi, mutta Florian antaa sittenkin Erikille lisää aikaa. Erik kuulee Selinalta Arianen romanttisesta puolesta ja päättää toteuttaa Arianen teiniaikojen romanttisen haaveen. Öiseen aikaan hotellin keittiössä hiippailevat miehet yllättyvät. Rosalie ryhtyy ajamaan tasa-arvoasiaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy, Jakso 7: Jack Dee
Jakso 7
Jack Dee
Kausi 8, 7/10. Kuppila täytyy naurusta, kun äreänä tunnettu koomikko Jack Dee tulee laittamaan lapsuudestaan tuttua ruokaa. Jamie ja Jimmy tutustuvat avustusjärjestöön, joka jakaa ruokaa kodittomille ja muille hädänalaisille. Englantilainen ruokaohjelma.
Olet mitä syöt, Jakso 4: Tiimityötä
Jakso 4
Tiimityötä
Kausi 4, 4/10. Laulaja Pepe Willberg ja hänen managerinaan toimiva puoliso Pauliina Visuri rakastavat kakuilla herkuttelua sekä voilla ja kermalla ruoan makujen taittamista/hiomista. Pariskunta ei näe suuria ongelmia ruokavaliossaan, koska olo on hyvä. He ihmettelevät kuitenkin, miksi vyötärönympärys tuntuu kasvavan, vaikka liikuntaakin harrastetaan. Pippa kertoo Pauliinalle ja Pepelle faktoja heidän terveydentilastaan, mikä aukaisee heidän silmänsä.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 49: Kämppä Kap Verdeltä
Jakso 49
Kämppä Kap Verdeltä
Kausi 4, 19/21. Lynn ja Brett Merritt ovat ihastuneet Kap Verden saariin niin, että haluavat käyttää Lynnin äidiltään saamalla perinnön lomakodin ostamiseen sieltä. Löytyykö heille sopiva asunto läheltä eloisaa Santa Marian kaupunkia? Laura Hamilton esittelee vaihtoehtoja 55 000 punnan budjetilla. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Home and Away, Jakso 109: Haitallista huomiota
Jakso 109
Haitallista huomiota
Kausi 28, 109/167. Maddy on huolissaan Mattista, joka on masentunut ei-toivotun julkisuutensa takia. Samaan aikaan Maddy saa netissä ahdistavia kommentteja. Ash haluaa saada Katin ymmärtämään, ettei Dylan ole hänelle hyvää seuraa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8534: Valheiden synkkä syöksykierre
Jakso 8534
Valheiden synkkä syöksykierre
Shauna joutuu valehtelemaan Flolle Quinnin takia. Flo ei ymmärrä, miksi hänen äitinsä olisi jättänyt kertomatta suhteestaan Carterin kanssa. Omituinen parinvalinta kiusaa myös Ericiä ja Zoea. Zoe haluaa varmistaa, ettei heidän välillään ole enää mitään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 2: Grenada
Jakso 2
Grenada
Kausi 5, 2/30. Lontoolaiset ystävykset Roselyn Fleary ja Jennifer Lawrence hakevat loma-asuntoja Grenadan saarelta, jossa kummallakin on sukujuuria. Tavoitteena on löytää talo, jossa on erilliset asunnot ja josta voisi myöhemmin tulla pysyväkin koti. Kelpaako heille joku Scarlette Douglasin esittelemistä taloista? Brittiläinen lifestyleohjelma.
Kaappaus keittiössä, Jakso 7: Elämäni jauhelihana
Jakso 7
Elämäni jauhelihana
Kausi 7, 7/10. Elämäni jauhelihana. Miia on jumiutunut rutiineihinsa kotona eikä perhe osaa auttaa äitiä keittiössä. Taloudessa vallitsee makumieltymysten ristiriidat, jonka vuoksi Miia kokkaa aina samoja jauheliharuokia.
Kotoisa, Jakso 1: Alin arki-spa
Jakso 1
Alin arki-spa
Kausi 2, 1/12. Kotoisan uusi kausi käynnistyy Ali Jahangirin saunan, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen remontilla. Seija ja Ville laittavat taitonsa peliin ja loihtivat ylellisen koko perheen arki-span.
Lemmen viemää, Jakso 3614: Pakomatka
Jakso 3614
Pakomatka
Erikiä uhkaa vankeus, ja Erik ja Ariane haluavat paeta ja viettää viimeiset hetket yhdessä. Shirin ja Florian auttavat Majaa hattukuvauksissa, mutta Shirinin on vaikea peittää tunteitaan Florianin lähellä. Vanessa antaa Georgin kuulla kunniansa. Benni hyväksyy Robertin tarjouksen ja aloittaa työt keittiöapulaisena. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Muodin huipulle, Jakso 11: Perusnaisen unelmamekko
Jakso 11
Perusnaisen unelmamekko
Kausi 17, 11/14. Kilpailijoiden haasteena on suunnitella unelmien mekko New Yorkin kaupungin töissä ahertavalle tavalliselle naiselle. Osaavatko suunnittelijat kuunnella asiakkaitaan, vai toteuttavatko he omia visioitaan? Yhdysvaltalainen muotirealitysarja, jossa etsitään uutta suunnittelijakykyä vaatemuodin huipulle.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 8: Parit vaihtoon!
Jakso 8
Parit vaihtoon!
Kausi 14, 8/14. Parketilla on täysin uudet kuviot, kun käynnissä on paljon odotettu parinvaihtoviikko. Luvassa on unohtumaton show, kun uudet oppilas- ja opettajaparit valloittavat parkettia uusin maustein.
Home and Away, Jakso 108: Vaikeuksia vankilassa
Jakso 108
Vaikeuksia vankilassa
Kausi 28, 108/167. Greg haluaa Zacilta tietoa pojastaan, joka on samassa vankilassa. Leah on entistä enemmän peloissaan Zacin käytöksen takia. VJ saa kyseenalaisen idean. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.