Test

Test

Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli. 8. tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Katsottavissa ulkomailla
Grand Designs Australia, Jakso 6: Metsän siimeksessä
Jakso 6
Metsän siimeksessä
Kausi 8, 6/10. Tabitha ja Chris haluavat rakentaa luonnon helmaan talon, joka on turvassa metsäpaloilta. Rahapula ja tiukka aikataulu aiheuttavat kuitenkin ongelmia. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
Kotoisa, Jakso 3: Villa Unelma
Jakso 3
Villa Unelma
Kausi 2, 3/12. Seija ja Ville ratkovat pikkuruisen kesämökin tilankäytön ongelmia ja Suvi ja Niko raivaavat rehevöityneen pihan. Unelmien mökki muuttuu viimeinkin haaveiden täyttymykseksi.
Lemmen viemää, Jakso 3616: Kompromissi
Jakso 3616
Kompromissi
Maja onnistuu estämään isänsä aikeet, eikä Erikin tunnustus päädy vielä poliisille. Cornelius määrää kuitenkin aikarajan, ja tähän kompromissiratkaisuun kaikkien osapuolten on tyydyttävä. Max välttelee Vanessaa ja tukahduttaa omat tunteensa, ja pettynyt Vanessa uskoo, että peli on menetetty. Rosalie rupeaa kohentamaan kimppakämpän yhteishenkeä. Christoph on päättänyt saada Arianen uskomaan, että Erik havittelee vain Arianen perintöä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Supernanny, Jakso 14: Mammantyttö
Jakso 14
Mammantyttö
Kausi 1, 14/18. Christina ja Katie Baileylla on kaksi taaperoikäistä tyttöä, jotka eivät ole oppineet jakamaan. Välit kiristyvät, kun toinen lapsista on valinnut Katien suosikkiäidikseen. Amerikkalaisessa realitysarjassa legendaarinen kasvatusneuvoja Jo Frost auttaa perheitä selviämään vanhemmuuden haasteista.
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 7: Sanna Marin
Jakso 7
Sanna Marin
Kausi 7, 7/10. Maria tapaa ensi kertaa pääministeri Sanna Marinin ja yöpyy tämän luona Kesärannassa. Rennossa tyttöjenillassa pelataan korista ja saunotaan, sekä keskustellaan Sannan tiestä pääministeriksi. Aamulla meikataan voimabiisin tahtiin, ennen kuin Maria pääsee vierailemaan pääministerin työhuoneella.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 50: Kreeta
Jakso 50
Kreeta
Kausi 4, 20/21. Jackie ja Warren Sumner ovat käyneet Kreetalla lukuisia kertoja sitten häämatkansa 23 vuotta sitten ja saaneet kreikkalaisiakin ystäviä. Pariskunta haluaa ostaa saarelta loma-asunnon, jonne vetäydyttäisiin myöhemmin eläkepäiviksi. Danni Menzies esittelee heille erilaisia vaihtoehtoja 75 000 punnan budjetilla. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Home and Away, Jakso 110: Häiriköitä
Jakso 110
Häiriköitä
Kausi 28, 110/167. Ashin paljastus aiheuttaa Katille ja Dylanille ongelmia töissä. Ricky ei suostu hyväksymään Kylen päätöstä, ja Matt haluaa saada nettihäiriköt kuriin. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8535: Totuuden tähden
Jakso 8535
Totuuden tähden
Paris kuulee Quinnin ja Shaunan puhuvan Carterista ja tämän toisesta naisesta. Siskoaan suojellakseen hän ottaa ohjat omiin käsiinsä. Ensimmäiseksi tulilinjalle joutuu Shauna. Carter ja Zoe viettävät romanttista iltaa yhdessä. Carterilla on Zoelle arvokasta annettavaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 3: Saint Lucia
Jakso 3
Saint Lucia
Kausi 5, 3/30. Karibialta kotoisin olevat, mutta Lontoossa asuvat ja työskentelevät Rosemarie Fleary ja Jeff John etsivät loma-asuntoa Saint Lucian saarelta. Danni Menzies esittelee heille 175 000 punnan budjettiin sopivia vaihtoehtoja. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Maajussille morsian, Jakso 9: Toinen treffipäivä
Jakso 9
Toinen treffipäivä
Kausi 14, 9/14. Tuoko toinen treffipäivä farmeille toivottua romantiikkaa? Matti laitetaan jälleen koville, mikä sopii herran luonteeseen. Stiinan treffipäivä sujuu ihan täydellisesti.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 53: Orihuela Costa ja äidin muisto
Jakso 53
Orihuela Costa ja äidin muisto
Kausi 5, 2/19. Äiti ja tytär Laura ja Leah Wright ovat lomailleet Espanjassa lapsesta asti. Lauran äidin muistoa kunnioittaakseen he ovat nyt päättäneet hankkia perheelle lomakodin Orihuela Costan alueelta. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Grand Designs Australia, Jakso 5: Kompakti kennotalo
Jakso 5
Kompakti kennotalo
Kausi 8, 5/10. Matkakirjoittaja Alice haluaa kompaktin kodin, jossa ei ole mitään ylimääräistä. Talo rakennetaan Tasmanian itärannikolle paikallisten käsityöläisten avustuksella. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
Kotoisa, Jakso 2: 20-luvun henkeä Heinolassa
Jakso 2
20-luvun henkeä Heinolassa
Kausi 2, 2/12. Seija ja Ville kunnostavat viehättävän 1920-luvun talon yläkerran, jonne rakennetaan pieni vessa ja remontoidaan kaksi makuuhuonetta vanhan talon henkeä vaalien.
Lemmen viemää, Jakso 3615: Meillä on aikaa vielä
Jakso 3615
Meillä on aikaa vielä
Maja iloitsee siitä, että pian hänen isänsä painajainen on ohi, mutta Florian antaa sittenkin Erikille lisää aikaa. Erik kuulee Selinalta Arianen romanttisesta puolesta ja päättää toteuttaa Arianen teiniaikojen romanttisen haaveen. Öiseen aikaan hotellin keittiössä hiippailevat miehet yllättyvät. Rosalie ryhtyy ajamaan tasa-arvoasiaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy, Jakso 7: Jack Dee
Jakso 7
Jack Dee
Kausi 8, 7/10. Kuppila täytyy naurusta, kun äreänä tunnettu koomikko Jack Dee tulee laittamaan lapsuudestaan tuttua ruokaa. Jamie ja Jimmy tutustuvat avustusjärjestöön, joka jakaa ruokaa kodittomille ja muille hädänalaisille. Englantilainen ruokaohjelma.
Olet mitä syöt, Jakso 4: Tiimityötä
Jakso 4
Tiimityötä
Kausi 4, 4/10. Laulaja Pepe Willberg ja hänen managerinaan toimiva puoliso Pauliina Visuri rakastavat kakuilla herkuttelua sekä voilla ja kermalla ruoan makujen taittamista/hiomista. Pariskunta ei näe suuria ongelmia ruokavaliossaan, koska olo on hyvä. He ihmettelevät kuitenkin, miksi vyötärönympärys tuntuu kasvavan, vaikka liikuntaakin harrastetaan. Pippa kertoo Pauliinalle ja Pepelle faktoja heidän terveydentilastaan, mikä aukaisee heidän silmänsä.