Test

Test

Tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma, joka esittää alan parhaiden ammattilaisten sisustusvinkit. Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia. 16. tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2015
Katsottavissa ulkomailla
Grand Designs - unelma-asunnot, Jakso 5: Talokaksoset
Jakso 5
Talokaksoset
Kausi 16, 5/7. Identtiset kaksoset tahtovat rakentaa lähes samanlaiset teräsrunkoiset talot vierekkäin myllylammen rantaan Sheffieldissä, perinteikkäässä terästeollisuuskaupungissa. Kunnianhimoinen suunnitelma on saada kaksi taloa yhden hinnalla materiaaleista ja työn laadusta tinkimättä. Brittiläinen rakentamisen ohjelma.
Kotoisa, Jakso 5: Hirsitalon muodonmuutos 2/2
Jakso 5
Hirsitalon muodonmuutos 2/2
Kausi 2, 5/12. Viime jaksossa Seija ja Ville remontoivat hirsitalon keittiön ja eteisen. Nyt remontti jatkuu olohuoneen ja makuuhuoneiden puolelle, joihin puhalletaan takaisin vanhan talon henki.
Lemmen viemää, Jakso 3618: Sternbergin salaisuus
Jakso 3618
Sternbergin salaisuus
Christoph on päättänyt selvittää, mitä Sternberg oikein salaa, ja pistää Schulzin asialle. Selina tajuaa, ettei voi enää valehdella ex-miehensä puolesta. Florian ja Maja kärsivät erostaan, eikä Majalla suju hyvin hatturintamallakaan. Benni pitää edelleen etäisyyttä Liaan ja Robertiin, mutta viihtyy erittäin hyvin Sonnbichlereiden seurassa. Rosalie on täynnä energiaa, eikä mikään työtehtävä tunnu hänelle ylivoimaiselta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Olet mitä syöt, Jakso 5: Freelancerin epäsäännölliset elintavat
Jakso 5
Freelancerin epäsäännölliset elintavat
Kausi 4, 5/10. Iloa ja huumoria pursuavan Minna Kivelän freelancer-elämä vie naista paikasta ja roolista toiseen. Minna syö epämääräisiin aikoihin ja valitsee tuttuja ja turvallisia välipaloja ja ruokia päivästä toiseen. Minnan heikkous on maksamakkara ja sitä löytyykin jääkaapista monta sorttia. Usein kiireisen päivän kruunaa sohvalla nautittava iltapulla. Epäterveellisyyden lisäksi Minnan ruokavalio paljastuu hyvin ravintoköyhäksi ja Minnan kärsii mm. kalsiumin puutteesta. Minnan terveydentila osoittautuu terveysriskien jättipotiksi: maksakirroosi ja 2 tyypin diabetes. Tulokset saavat naisen tarttumaan toimeen, mutta kesä helteineen ja juhlineen tuo haasteita matkaan. Pippa päivittää Minnan ruokavalion uudelle vuosituhannelle ja opastaa Minnan lukemaan elintarvikkeiden ainesosaluetteloita. Kahdeksan viikon aikana Minna oivaltaa, että terveellinen syöminen on alkuopettelun jälkeen helppoa. Minnan sinnikkyys ja uusien elämäntapojen opettelu palkitaan vaikuttavilla lopputuloksilla.
Sunnuntailounas, Jakso 7: Rikos
Jakso 7
Rikos
Kausi 3, 7/10. Eevi taistelee tylsyyttään vastaan tekemällä vakuutuspetoksen. Tauno suunnittelee kuolintapansa ja tilaa omaishoitajan Venezuelasta. Janin ja Severin yhteinen elokuvaprojekti kaatuu heti alkuunsa.
Onnela, Jakso 7: Kodinturvajoukot
Jakso 7
Kodinturvajoukot
Kausi 4, 7/10. Jorma Kemppainen mobilisoi Poutaniemeen kodinturvajoukot ehkäisemään varkauksia. Mette teettää Markuksesta muotokuvan.
testi_22102021_sl1_strsevent2_ndrm, testi_22102021_sl1_strsevent2_ndrm
testi_22102021_sl1_strsevent2_ndrm
testi_22102021_sl1_strsevent2_ndrm
Supernanny, Jakso 14: Mammantyttö
Jakso 14
Mammantyttö
Kausi 1, 14/18. Christina ja Katie Baileylla on kaksi taaperoikäistä tyttöä, jotka eivät ole oppineet jakamaan. Välit kiristyvät, kun toinen lapsista on valinnut Katien suosikkiäidikseen. Amerikkalaisessa realitysarjassa legendaarinen kasvatusneuvoja Jo Frost auttaa perheitä selviämään vanhemmuuden haasteista.
Home and Away, Jakso 112: Vihollisen puolella
Jakso 112
Vihollisen puolella
Kausi 28, 112/167. Evie ja Josh ottavat seuraavan askeleen suhteessaan, mutta Zacin uutiset eivät ilahduta heitä. Josh huomaa, ettei ole vieläkään päässyt yli kokemastaan. Billie pyytää Oscarilta neuvoja VJ:n suhteen. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8537: Odottamattomia vieraita
Jakso 8537
Odottamattomia vieraita
Thomas menee tapaamaan Liamia. Häntä ei sureta lainkaan, että tämä istuu lasin takana oransseissa vaatteissa. Wyatt on huolissaan veljestään ja isästään. Hän ei vieläkään käsitä, miten he joutuivat telkien taakse. Quinn ei aio antaa Parisin pilata elämäänsä kertomalla muille syrjähypystään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 5: Huvipuistojen Orlando
Jakso 5
Huvipuistojen Orlando
Kausi 5, 5/30. Devonilainen aviopari Alan ja Jayne Pool ovat lomailleet perheineen Orlandossa jo vuosien ajan. He ovat ihastuneet amerikkalaiseen elämänmenoon ja etsivät nyt Floridasta loma-asuntoa, jossa lapsetkin viihtyisivät. Laura Hamilton esittelee heille vaihtoehtoja. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Lineaarispoiler VOD: Olet mitä syöt, Jakso 4: Lineaarispoiler VOD: Tiimityötä
Jakso 4
Lineaarispoiler VOD: Tiimityötä
Kausi 4, 4/10. Laulaja Pepe Willberg ja hänen managerinaan toimiva puoliso Pauliina Visuri rakastavat kakuilla herkuttelua sekä voilla ja kermalla ruoan makujen taittamista/hiomista. Pariskunta ei näe suuria ongelmia ruokavaliossaan, koska olo on hyvä. He ihmettelevät kuitenkin, miksi vyötärönympärys tuntuu kasvavan, vaikka liikuntaakin harrastetaan. Pippa kertoo Pauliinalle ja Pepelle faktoja heidän terveydentilastaan, mikä aukaisee heidän silmänsä.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 8: Menettämisen pelko
Jakso 8
Menettämisen pelko
Kausi 8, 8/15. Parit suuntaavat juhlimaan juhannusta, mutta sitä ennen he tapaavat Hanna Myllymaan, joka pureutuu myös parien ydinongelmiin ja saa heidät sanoittamaan pelkojaan ja haaveitaan. Yksi pari viettää juhannuksen erillään, mikä on karvas pettymys toiselle heistä.
Grand Designs - unelma-asunnot, Jakso 3: Terve talo
Jakso 3
Terve talo
Kausi 16, 3/7. Galleristi ja kuntosaliyrittäjä rakentavat Lontooseen taloa, johon tekniikan ja materiaalit valitaan heidän vaikeasti allergisia lapsiaan ajatellen. Tontille pääsy on ongelma ja tavoiteaikataulu tiukka. Saako perhe allergeenivapaan ja tyylikkään kodin? Brittiläinen rakentamisen ohjelma.
Kotoisa, Jakso 4: Hirsitalon muodonmuutos 1/2
Jakso 4
Hirsitalon muodonmuutos 1/2
Kausi 2, 4/12. Vihdissä tuodaan 70-luvun keittiö ja eteinen tähän päivään. Valtavassa remontissa laitetaan kaikki uusiksi, mutta Seija ja Ville haluavat viedä remontin vieläkin pidemmälle.
Lemmen viemää, Jakso 3617: Puuseppää aina tarvitaan
Jakso 3617
Puuseppää aina tarvitaan
Alfons haluaa hoitaa seinän paneloinnin itse, eikä oikein huolisi apua. Hildegard järjestää hänelle yllättävän apulaisen. Vanessa ja Max nauttivat onnestaan. Selina sepittää Christophille hätävalheen, mutta tämä haistaa palaneen käryä. Florianin ja Corneliuksen kompromissista huolimatta paineet ovat liikaa Florianille ja Majalle. Rosalie, André ja Michael lähtevät jalkapallopeliin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.