Test

Test

Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli. 8. tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Katsottavissa ulkomailla
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 8: Fort Lauderdale
Tulossa klo 07:55
Jakso 8
Fort Lauderdale
Kausi 5, 8/30. Emma Martin-Jewell on lomaillut Yhdysvalloissa lapsuudesta lähtien. Hän etsii nyt miehensä Davidin kanssa Floridan Fort Lauderdalesta lomakotia heidän kuusihenkiselle perheelleen. Uima-allas on tietenkin toivelistalla. Ben Hillman esittelee heille viisi 275 000 punnan budjettiin sopivaa vaihtoehtoa. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Maajussille morsian, Jakso 10: Kolmas treffipäivä
Tulossa klo 07:00
Jakso 10
Kolmas treffipäivä
Kausi 14, 10/14. Matin treffit meinaa jäädä lyhyeen, kun päivän suunnitelmat eivät olekaan naisen mieleen. Kallen kolmannet treffit sujuvat toiveiden mukaan, ellei jopa paremmin.
Grand Designs Australia, Jakso 7: Moderni luolamies
Jakso 7
Moderni luolamies
Kausi 8, 7/10. Peter haluaa maanalaisen ekobunkkerin, joka on omavarainen ja uniikki. Ulkopuoli näyttää rehevältä puutarhalta, mutta maan alla on todellinen miesluola .Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
Kotoisa, Jakso 7: Seitsemän tähden piha
Jakso 7
Seitsemän tähden piha
Kausi 2, 7/12. Mikko Leppilammen rehottava rinnetontti kokee täydellisen muodonmuutoksen Suvin ja Nikon käsissä. Samalle pihalle saadaan sekä maanläheistä tunnelmaa että luksusluokan mukavuuksia.
Lemmen viemää, Jakso 3620: Kenellä on kopio?
Jakso 3620
Kenellä on kopio?
Ariane ja Erik saavat vihkiajan ja suunnittelevat häitään. Samaan aikaan he yrittävät selvittää, kenellä on kopio Erikin tunnustustallenteesta. Robert irtisanoo Bennin koko keittiötiimin edessä, ja Hildegard puolustaa nuortamiestä raivoisasti. Naapurikaupungin pormestarin suututtanut Rosalie keksii näppärän lepyttelykeinon, mutta ratkaisu herättää närää lähipiirissä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy, Jakso 8: Amir Khan
Jakso 8
Amir Khan
Kausi 8, 8/10. Jamien kokkauskehään nousee mestarinyrkkeilijä Amir Khan, joka pääsee laittamaan oman sankarinsa Muhammad Alin lempiruokaa. Jamie ja Jimmy tutustuvat paikkaan, josta tehdään hävikkiherasta ricottajuustoa. Englantilainen ruokaohjelma.
Olet mitä syöt, Jakso 5: Freelancerin epäsäännölliset elintavat
Jakso 5
Freelancerin epäsäännölliset elintavat
Kausi 4, 5/10. Iloa ja huumoria pursuavan Minna Kivelän freelancer-elämä vie naista paikasta ja roolista toiseen. Minna syö epämääräisiin aikoihin ja valitsee tuttuja ja turvallisia välipaloja ja ruokia päivästä toiseen. Minnan heikkous on maksamakkara ja sitä löytyykin jääkaapista monta sorttia. Usein kiireisen päivän kruunaa sohvalla nautittava iltapulla. Epäterveellisyyden lisäksi Minnan ruokavalio paljastuu hyvin ravintoköyhäksi ja Minnan kärsii mm. kalsiumin puutteesta. Minnan terveydentila osoittautuu terveysriskien jättipotiksi: maksakirroosi ja 2 tyypin diabetes. Tulokset saavat naisen tarttumaan toimeen, mutta kesä helteineen ja juhlineen tuo haasteita matkaan. Pippa päivittää Minnan ruokavalion uudelle vuosituhannelle ja opastaa Minnan lukemaan elintarvikkeiden ainesosaluetteloita. Kahdeksan viikon aikana Minna oivaltaa, että terveellinen syöminen on alkuopettelun jälkeen helppoa. Minnan sinnikkyys ja uusien elämäntapojen opettelu palkitaan vaikuttavilla lopputuloksilla.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 53: Orihuela Costa ja äidin muisto
Jakso 53
Orihuela Costa ja äidin muisto
Kausi 5, 2/19. Äiti ja tytär Laura ja Leah Wright ovat lomailleet Espanjassa lapsesta asti. Lauran äidin muistoa kunnioittaakseen he ovat nyt päättäneet hankkia perheelle lomakodin Orihuela Costan alueelta. Brittiläinen lifestyleohjelma.