Australialaisessa deittiohjelmassa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa. Toinen tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Jakso 1
Jokaiselle joku
Kausi 2, 1/29. Uusi huvila, vanhat kujeet: australialaissinkut etsivät jälleen rakkautta luksuspuitteissa. Ensimmäiset parit on vasta saatu muodostettua, kun yhdestoista pyörä saapuu sekoittamaan pakan. Australialainen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 2
Alastomat kokit
Kausi 2, 2/29. Tyttöjen päät kääntänyt mieskarkki Eoghan on pistänyt huvilan toden teolla sekaisin. Moni arvioi uusiksi sitä, onko tämänhetkinen pari se oikea vai pitäisikö tehdä siirtoja muihin suuntiin. Irlantilaiskomistus Eoghan olisi useamman kuin yhden tytön mieleen, mutta kenet hän valitsee parikseen? Vähäpukeiset kokit valmistavat ja tarjoilevat Vanessan synttäriaamiaisen. Australialainen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 3
Kirjanpitäjä
Kausi 2, 3/29. Saaren väki jatkaa hyväntuulisina toisiinsa tutustumista. Ensimmäisen haastetehtävän myötä paljastuu meheviä salaisuuksia, ja eräästä saarelaisesta paljastuva kirjanpitotapa aiheuttaa särön hänen ja hänen kumppaninsa välille. Kuvioita sekoitetaan lisää, kun kaksi uutta sinkkunaista astelee huvilaan. Australialainen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 4
Deja-muu
Kausi 2, 4/29. Vitsiniekka Adamia lykästää kaksin verroin, kun hän pääsee treffeille uusien tulokkaiden, Annan ja Phoeben, kanssa. Nämä kuitenkin iskevät silmänsä Eoghaniin, joka pääsee hänkin peräkkäisille treffeille. Tästäkös Jessie ei ilahdu. Uutta säpinää syntyy, kun Phoebe ilmaisee kiinnostuksensa Cassiea kohtaan. Australialainen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 5
Cupidon nuolet
Kausi 2, 5/29. Eoghan on kahden vaiheilla, ja Jessien ja Annan kärsivällisyys on koetuksella. Tarkkuutta vaativa haaste saa yllättävän käänteen, ja juomapelissä tehdään rohkeita paljastuksia. Australialainen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 6
Käsikirjoitus uusiksi
Kausi 2, 6/29. Ensimmäinen parinvalintaseremonia koittaa, ja samalla nähdään myös kauden ensimmäinen pudotus. Uutiset ulkomaailmasta sekoittavat pakkaa ja tuovat huvilaan pikkuisen draamaa. Käsikirjoitus menee uusiksi, kun parinvalintaseremoniassa tehdään yllättävä valinta. Australialainen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 7
Kaksosliemi
Kausi 2, 7/29. Parinvalinnasta on tuskin selvitty, kun huvilaan astelee kaksi uutta könsikästä: identtiset kaksoset Luke ja Josh. Veljekset ilmaisevat heti kiinnostuksensa Cassiea kohtaan, mikä saa Phoeben pelkäämään pahinta - varsinkin kun Cassie vaikuttaa olevan turhankin innoissaan tulokkaista. Australialainen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 8
Vaatetusta vähemmälle
Kausi 2, 8/29. Rohkea striptease-haaste saa sydämet pamppailemaan. Adam ja Cartier lähtevät treffeille. Australialainen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 9
Juorukello kilkattaa
Kausi 2, 9/29. Luke ja Josh kilpailevat Cassien sydämestä. Juoruilu sekoittaa Mattin ja Vanessan suhdetta. Australialainen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 10
Totuuden pyörä
Kausi 2, 10/29. Saarelaiset joutuvat jälleen piinapenkkiin, kun heidät istutetaan totuuden polkupyörän satulaan vastailemaan toinen toistaan tiukempiin kysymyksiin. Myöhemmin Anna ja Josh pääsevät viettämään laatuaikaa treffien merkeissä. Australialainen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 11
Tuplapudotus
Kausi 2, 11/29. Toisten parien suhteet kukoistavat, toisilla välit rakoilevat. Päivän tehtävässä pojat pääsevät esittelemään kroppiaan ja palomiehentaitojaan. Dramaattisia hetkiä on kuitenkin luvassa, kun on kaksi osallistujaa joutuu jättämään rakkauden saaren. Kaksi paria saattaa joutua eroon toisistaan. Australialainen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 12
Povipommiuhka
Kausi 2, 12/29. Matthew suree Vanessan lähtöä. Jessie ja Eoghan nostavat kissan pöydälle. Viaton piknik kääntyy päälaelleen, kun liuta uusia kaunottaria saapuu huvilaan poikien silmäniloksi. Uudet kilpailijat herättävät tytöissä närkästystä ja epätoivoa, ja herää kysymys: Kuka pojista retkahtaa, kuka pysyy uskollisena? Australialainen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 13
Viholliset vuoteissamme
Kausi 2, 13/29. Alkuperäisen naisköörin kärvistellessä naapurissa miehet tekevät lähempää tuttavuutta Pommiryhmän kanssa. Seuraa petipaikkojen uusjako, ja neitojen suutelutaidot pannaan puntariin leikkimielisessä kilpailussa. Adam haikailee Cartierin perään, kun taas Eoghan ottaa tilaisuudesta kaiken irti. Australialainen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 14
Yksinäinen ratsastaja
Kausi 2, 14/29. Totuuden hetki koittaa. Kuka saa sooloilla, kun parinvalinta saa leuat loksahtamaan? Australialainen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 15
Uusia alkuja
Kausi 2, 15/29. Huvilassa käy kato, kun neljästä sinkkunaisesta kaksi lähtee kotiin. Päätös lankeaa uudelle tulokkaalle, Aaronille, joka joutuu heti tiukkaan paikkaan. Myöhemmin tämä ex-sotilas pääsee treffeille pelastamiensa neitosten kanssa. Jessie ja Gerard tekevät lähempää tuttavuutta, kun taas Cassie ja Luke setvivät välejään Pommiryhmä-episodin jälkeen. Australialainen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 16
Kyllä kansa tietää
Kausi 2, 16/29. Saarelaiset pääsevät pelaamaan somebingoa, jossa arvuutellaan, keitä katsojien kirjoitukset koskevat. Vaikka peli on leikkimielinen, purevat totuudet horjuttavat joitakin pareja. Cynthia ja Aaron löytävät toisensa, kun taas Jordan arpoo Eoghanin ja Matthew'n välillä - Isabellen mutkistaessa kuviota entisestään. Australialainen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.