Norjalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta kilpaillen samalla mahdollisuudesta voittaa 300 000 kruunua.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Jakso 40
Finaali
Kausi 2, 40/40. Finaaliparit heräävät hilpeinä finaalipäivään ja muistelevat lempihetkiään kuluneiden kahdeksan viikon ajalta. Kuulemme myös suuria rakkaudentunnustuksia ja näemme parhaita paloja kunkin parin taipaleelta. Lopuksi kruunataan voittajapari. Norjalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta kilpaillen samalla mahdollisuudesta voittaa 300 000 kruunua.
Jakso 39
Terveisiä kotoa
Kausi 2, 39/40. Nora ja Johannes suunnittelevat tulevaisuuttaan romanttisilla treffeillä Buenos Airesin kattojen yllä. Tunteet nousevat pintaan, kun huvilan asukkaat soittavat Skype-puhelun läheisilleen ja saavat kuulla, mitä sukulaiset ja ystävät ajattelevat heidän kumppaneistaan. Norjalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta kilpaillen samalla mahdollisuudesta voittaa 300 000 kruunua.
Jakso 38
Unelmatreffeillä
Kausi 2, 38/40. Iselin ja Omid opettavat tanssitreffeillä oppimaansa muillekin. Myös Mie ja Ali pääsevät merellisille unelmatreffeille, mutta kaikki ei suju ihan suunnitelmien mukaan. Nora kertoo tuntemuksistaan, mutta kommentti tuntuu Iselinistä oudolta. Norjalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta kilpaillen samalla mahdollisuudesta voittaa 300 000 kruunua.
Jakso 37
Mahdoton tehtävä
Kausi 2, 37/40. Kyyneleiltä ei vältytä, kun kaksi jo jatkoon päässyttä paria joutuu kauhukseen valitsemaan, kumpi jäljellä olevista pareista saa jäädä ja kumpi joutuu lähtemään. Tehtävä tuntuu täysin mahdottomalta. Seuraavana päivänä parit saavat testata äidin- ja isänvaistojaan. Iselin ja Omid pääsevät romanttisille tanssitreffeille. Norjalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta kilpaillen samalla mahdollisuudesta voittaa 300 000 kruunua.
Jakso 36
Kohtalon paikka
Kausi 2, 36/40. Iselin on pahastunut aiemmin käydystä kilpailusta. Victor ei tiedä, miten edetä Sofien kanssa. Noralla ja Thammylla on asiaa pareilleen. Illalla on edessä kohtalon paikat. Ketkä pääsevät finaaliviikolle? Norjalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta kilpaillen samalla mahdollisuudesta voittaa 300 000 kruunua.
Jakso 35
Suuria sanoja
Kausi 2, 35/40. Victor ja Sofie sekä Singh ja Elisabeth pääsevät kehittämään suhdettaan. Miellä on asiaa Alille. Päivän kisassa testataan, kuka tuntee parinsa parhaiten. Norjalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta kilpaillen samalla mahdollisuudesta voittaa 300 000 kruunua.
Jakso 34
Valinnan vaikeus
Kausi 2, 34/40. Aranja aiheuttaa pojissa hämmennystä. Ali järjestää Mielle yllätyksen. Miten käy illan parinvaihdossa, kun pojat joutuvat valitsemaan parinsa? Norjalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta kilpaillen samalla mahdollisuudesta voittaa 300 000 kruunua.
Jakso 33
Kahden vaiheilla
Kausi 2, 33/40. Iselin ja Omid saavat vihdoin olla kahdestaan. Singh ei tiedä, yrittäisikö Elisabethia vai Aranjaa, ja Victorkin on kahden asukkaan loukussa. Eräs osallistuja pahoittaa mielensä asukkaiden käymässä kisassa. Norjalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta kilpaillen samalla mahdollisuudesta voittaa 300 000 kruunua.
Jakso 32
Häivähdys Intiaa
Kausi 2, 32/40. Alin kommentista mielensä pahoittanut Nora ottaa asian puheeksi. Victor ja Sofie tutustuvat toisiinsa, ja Elisabeth on haku päällä. Taloon tulee uusi mies. Onko hän vihdoin Aranjan makuun? Norjalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta kilpaillen samalla mahdollisuudesta voittaa 300 000 kruunua.
Jakso 31
Hylkiö
Kausi 2, 31/40. Muut tytöt eivät tajua Elisabethiä. Nate ja Thammy jatkavat asioiden setvimistä. Illalla selviää, mitä alimmaksi rankatuille pareille käy. Norjalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta kilpaillen samalla mahdollisuudesta voittaa 300 000 kruunua.
Jakso 30
Kriisi
Kausi 2, 30/40. Tyttöjen esityksen jälkipyykki käy kuumana. Uusi tulokas Elisabeth ja Nate palaavat treffeiltä. Nate ja Thammy selvittävät välejään. Elisabeth hiertää myös Omidin ja Iselinin välejä. Asukkaiden pitää tehdä vaikea päätös. Norjalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta kilpaillen samalla mahdollisuudesta voittaa 300 000 kruunua.
Jakso 29
Syke nousuun
Kausi 2, 29/40. Sofie on kahden vaiheilla, ja Jon Andre päättää tehdä asialle jotain. Iselin haluaisi suhteelta enemmän. Illan kruunaa sykettä nostattava esitys, ja luvassa on myös yllätys. Norjalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta kilpaillen samalla mahdollisuudesta voittaa 300 000 kruunua.
Jakso 28
Flirttailun jalo taito
Kausi 2, 28/40. Jon Andre on onnessaan uudesta paristaan. Victorkin on kiinnostunut uudesta tulokkaasta, ja tytöt perehdyttävät hänet flirttailun saloihin. Luvassa on myös yllätystreffit. Iselin on turhautunut Omidiin. Norjalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta kilpaillen samalla mahdollisuudesta voittaa 300 000 kruunua.
Jakso 27
Vaikea valinta
Kausi 2, 27/40. Omid on edellisillan leikin jäljiltä yhä mustasukkainen. Hän haluaa puhua asiat selviksi Iselinin kanssa. Illan parinvaihto jännittää kilpailijoita, ja etenkin yhdelle tytöistä valinta on vaikea. Vaarassa on lopulta kolme poikaa, joista joku joutuu lähtemään kotiin. Norjalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta kilpaillen samalla mahdollisuudesta voittaa 300 000 kruunua.
Jakso 26
Epävarmuutta ilmassa
Kausi 2, 26/40. Uudet pojat koettavat onneaan sinkkutyttöjen kanssa. Etenkin Antonylla on vaikeuksia valita Alexandran ja Aranjan välillä. Pojat saavat päästää sisäisen viikinkinsä valloilleen. Omid tuntee olonsa epävarmaksi, kun Iselin yltyy kehumaan Mariusta. Norjalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta kilpaillen samalla mahdollisuudesta voittaa 300 000 kruunua.
Jakso 25
Haastetta kerrakseen
Kausi 2, 25/40. Edessä on tunteikkaat jäähyväiset, kun kaksi kilpailijaa joutuu jättämään huvilan. Muut jäävät vielä puimaan illan seremoniaa. Pojat saavat salaisen tehtävän, jossa on haastetta kerrakseen. Uusi tulokas Antony löytää heti parikin kiinnostavaa tyttöä. Norjalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta kilpaillen samalla mahdollisuudesta voittaa 300 000 kruunua.