Love Island Suomi

Love Island Suomi

Suomen suurin rakkausreality Love Island Suomi palaa jälleen! Tänä vuonna näet jaksot tunnin ennakkona mtv-palvelussa klo 20. Ainutkertainen Love Island Suomi -seikkailu heittää ohjelmaan osallistuvat keskelle pelejä, bileitä ja treffejä. Edessä on myös vaikeita päätöksiä ja herkkiä hetkiä, jotka eivät unohdu koskaan. Onnekkaimmat löytävät saarelta jonkun, jonka kainalossa voi poistua villasta viettämään yhteistä arkea Suomessa. Ja voittajaparille on luvassa myös muhkea rahapotti! Ohjelman juontajan saappaisiin hyppää Veronica Verho.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Love Island Suomi, Jakso 31: Love Island Suomi
Tulossa ma 27.9. klo 17:00
Jakso 31
Love Island Suomi
Love Island Suomi, Jakso 30: Love Island Suomi
Tulossa klo 17:00
Jakso 30
Love Island Suomi
Love Island Suomi, Jakso 29: Ihastus on kirosana
Jakso 29
Ihastus on kirosana
Kausi 3, jakso 29. Kreten ja Nico pääsevät romanttisille treffeille ja pohtivat sitä, miten jatkavat kukkaan puhjennutta romanssiaan. Villan miehet keskustelevat ihastumisesta. Rakkausterapeutti-Muhamed selvittelee säröä Kimin ja Rosan romanssissa. Kevennystä päivään saadaan, kun kaikki pääsevät käyttämään luovuutta päivän pelissä. Illalla saarelaiset kokoontuvat parinvalintaan. Uusi sinkkunainen saa ensimmäisen valintavuoron.
Love Island Suomi, Jakso 28: Totuuksia ja tehtäviä
Jakso 28
Totuuksia ja tehtäviä
Kausi 3, jakso 28. Jasmine palaa treffeiltä ja huomaa empivänsä kahden miehen välillä. Parit alkavat pohtimaan tulevaisuuttaan ulkomaailmassa. Jatkuuko onni kuten Rakkauden saarella? Muhamed, Tatu, Salli ja Krete saavat salatehtävän. Luvassa on kiljahduksia, tiukkoja haleja ja juonittelua! Salatehtävän aikana käydään myös kiivas kokkikisa.
Love Island Suomi, Jakso 27: Ympäri mennään, yhteen tullaan
Jakso 27
Ympäri mennään, yhteen tullaan
Kausi 3, jakso 27. Pudotuksen jälkeen Nico ja Jaro ovat hämmästyneitä, että saavat vielä jatkaa Villassa. Nico ja Krete alkavat heti lähentyä, joten Jasmine närkästyneenä sanoo Nicolle että homma on nyt nähty heidän välillään. Aamulla villaan tulee uusi mies Vili, joka aloittaa heti ison deittailurumban. Illalla hän saa valita itselleen naisen treffeille - ja vasta silloin Vilin salaisuus paljastuu.
Love Island Suomi, Jakso 26: Puh pah, pelistä pois!
Jakso 26
Puh pah, pelistä pois!
Kausi 3, jakso 26. Rosa A ja Mikko puivat eilistä pattitilannetta. Kreten mustasukkaisuus herää Nicon vietettyä yön läheisissä tunnelmissa Jasminen kanssa. Jasmine puolestaan huolestuu, että hänen parinsa vilkuilee enemmän entistä pariaan kuin häntä. Kolmiodraamaa puidaan kaikkien saarelaisten kesken. Illan parinpudotuksessa katsojat ovat saaneet äänestää suosikkipariaan. Vähiten ääniä saanut pari on vaarassa pudota.
Love Island Suomi, Jakso 25: Välienselvittelyä
Jakso 25
Välienselvittelyä
Kausi 3, jakso 25. Villassa puretaan parinvalinnan jälkeistä sotkua. Krete on yhä järkyttynyt ja myös Nicolla muutama sana sanottavana tilanteesta. Uusi sinkkunainen Jasmine jututtaa kumpaakin osapuolta tilanteesta. Uudet parit pääsevät treffeille. Krete ei jää empimään, vaan paljastaa Jarolle seuraavan peliliikkeensä. Illan päätteeksi sotku syvenee, kun Kreten sanat aiheuttavat eripuraa yhden parin välille.
Love Island Suomi, Jakso 24: Viimeinen sana
Jakso 24
Viimeinen sana
Kausi 3, jakso 24. Rosalle paljastuu, että Mikko on salaillut häneltä asioita ja hän joutuu puntaroimaan tunteitaan miestä kohtaan. Uusi sinkkunainen Jasmine pääsee tuplatreffeille. Illan parinvalinnassa päätösvuorossa ovat villan naiset. Parinvalinnan aikana nähdään ennennäkemätön käänne, joka jättää yhden saarelaisista nuoleskelemaan haavojaan.
Love Island Suomi, Jakso 23: Tarzanit ja Janet
Jakso 23
Tarzanit ja Janet
Kausi 3, jakso 23. Villan naiset ikävöivät parejaan, mutta osa ottaa rohkeasti askeleita tutustuakseen uusiin hurmureihin. Miesten leiri jakautuu kahtia: on “tarzanit”, jotka nauttivat viidakosta ja “janet”, joita villi ympäristö hirvittää. Sivistyneissä olosuhteissa Villassa vietetään aikaa iho ihoa vasten, kun naiset ja sinkkumiehet taistelevat Kannujen kisassa. Luvassa on kosteita tunnelmia! Metsän miehet löytävät viidakon kätköistä kauniin neitokaisen.
Love Island Suomi, Jakso 22: Jos metsään haluat mennä nyt
Jakso 22
Jos metsään haluat mennä nyt
Kausi 3, jakso 22. Tatu ja Emilia viettävät romanttisen sviittiyön. Seuraavana päivänä villassa koetaan superyllätys, sillä miehet lähtevät Poikamiesleirille metsään! Veronica marssittaa villaan kaksi uutta komistusta naisten seuraksi. Illalla on luvassa grillibileet, jonka aikana sinkkumiehet tutustuvat villan kaunottariin. Samaan aikaan miehet nauttivat retkimuonasta ja välttelevät ötököitä bambumetsän keskellä.
Love Island Suomi, Jakso 21: Kommunikaatio tiltissä
Jakso 21
Kommunikaatio tiltissä
Kausi 3, jakso 21. Nicon ja Kreten riidat sävyttävät niin iltaa kuin päivääkin. Kumpikin kokee, että ei tule kuulluksi ja ärsyyntyminen parin välillä vain kasvaa. Pienen sovun jälkeen tilanne kuitenkin repeää. Eeli tunnustaa Sallille, että on ollut koko ajan käsijarru päällä. Juttutuokio miesten kesken saa Eelin harteilta painon putoamaan. Eeppinen Villan väkevin mies -kisa saa vahvimmankin nöyrtymään.
Love Island Suomi, Jakso 20: Kreten huono päivä
Jakso 20
Kreten huono päivä
Kausi 3, jakso 20. Mutapainimestari-Salli pääsee voittonsa kunniaksi Eelin kanssa romanttiselle illalliselle. Krete pohtii Mikon ja Rosa A:n sopivuutta toisilleen. Sen sijaan muut saarelaiset näkevät potentiaalia hänen ja Mikon välillä. Nico puolestaan turhautuu Kreten jatkuvaan kiukutteluun. Rallitrilogia saa ansaitsemansa huikean päätöksen Munarallin merkeissä. Luvassa on siis vauhdikkaita tunnelmia ja pikkutuhmia vitsejä liukkaissa olosuhteissa. Illalla useampi pariskunta selvittelee välejään.
Love Island Suomi, Jakso 19: Läheisyyskielto
Jakso 19
Läheisyyskielto
Kausi 3, jakso 19. Saarelaiset heräävät uuteen viikkoon uusissa pareissa. Kimin nopea eteneminen uuden Rosan kanssa mietityttää villan naisia. Toisissaan kiinni kuin takiaisina viihtyneet Emilia ja Tatu päättävät läheisyyskiellosta. Salli haastaa Eelin yllätyskisassa. Villan naiset kamppailevat legendaarisen Sukka irti-mutapainikisan mestaruudesta.
Love Island Suomi, Jakso 18: Ei kahta ilman kolmatta
Jakso 18
Ei kahta ilman kolmatta
Kausi 3, jakso 18. Muhamedin tunteet käyvät yhä kuumina konfliktin jäljiltä. Etenkin Niina ja Oona joutuvat hänen läksytyksen kohteeksi. Saarelaiset saavat tiedon illan parinvalinnasta, jossa ensimmäisen valintavuoron saa Rosa F. Draaman ainekset ovat kasassa, kun Rosa F jatkaa tutustumistaan villan miehiin. Ilta päättyy kyyneliin, kun kaksi villan naista joutuu hyvästelemään rakkauden saaren.
Love Island Suomi, Jakso 17: Sekaisin Rosasta
Jakso 17
Sekaisin Rosasta
Kausi 3, jakso 17. Uusi sinkkunainen Rosa F sytyttää tunteiden roihun illan jaksossa, kun hän saa villan miesten uteliaisuuden heräämään ja naisten mustasukkaisuuden leimahtamaan. Erityisesti Kimi on iskenyt silmänsä uuteen kaunokaiseen, joka saa Oonan huolestumaan heidän romanssinsa jatkosta. Rosa F pääsee treffeille katsojien äänestämän miehen kanssa ja Nico suunnittelee yllätystä Kretelle. Lisäksi on luvassa muutama käänne saarelaisten pään menoksi.
Love Island Suomi, Jakso 16: Love Island Suomi
Jakso 16
Love Island Suomi
Kausi 3, jakso 16. Salli ja Eeli saavat viettää ihanan romanttisen yön sviitissä ruusunlehdillä koristellulla pedillä. Se innoittaa ihastuksen tunnustuksiin. Rosa tunnustaa olevansa hitaasti lämpiävä ja varautunut. MIkko lohduttaa, että hän osaa olla parinsa kanssa kärsivällinen. Kesken auringonoton kilahtaa viesti villaan, että päivän peli on Octobeerfest. Siinä olut läikkyy ja lantioiden notkeus testataan. Illalla teemabileet jatkuvat ja kesken kaiken villaan astelee tietenkin uusi upea sinkkunainen.

Lisää Love Island Suomi -sarjasta

Love Island MTVuutiset.fissä