Love Island Suomi

Love Island Suomi

Suomen suurin rakkausreality Love Island Suomi palaa jälleen! Tänä vuonna näet jaksot tunnin ennakkona mtv-palvelussa klo 20. Ainutkertainen Love Island Suomi -seikkailu heittää ohjelmaan osallistuvat keskelle pelejä, bileitä ja treffejä. Edessä on myös vaikeita päätöksiä ja herkkiä hetkiä, jotka eivät unohdu koskaan. Onnekkaimmat löytävät saarelta jonkun, jonka kainalossa voi poistua villasta viettämään yhteistä arkea Suomessa. Ja voittajaparille on luvassa myös muhkea rahapotti! Ohjelman juontajan saappaisiin hyppää Veronica Verho.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Love Island Suomi, Jakso 44: Finaali
Jakso 44
Finaali
Kausi 3, jakso 44. Love Island Suomen kolmannen kauden päätösjaksossa finaaliparit saavat terveisiä kotoa. Parit pääsevät muistelemaan matkaansa villassa. Illalla on aika ratkaista voittajapari ja selvittää, kumpi voittaa – raha vai rakkaus.
Love Island Suomi, Jakso 43: Kohti unelmien treffejä
Jakso 43
Kohti unelmien treffejä
Kausi 3, jakso 43. Finaaliparit suuntaavat unelmien treffeille. Krete ja Nico pääsevät nauttimaan katamaraaniristeilystä. Aktiivipari Sallin ja Eelin vauhti kiihtyy donitsiajelulla. Muhamed ja Niina puolestaan suuntaavat rentouttavaan hierontaan. Veronica jututtaa finalisteja heidän pitkästä matkastaan Rakkauden saarella. Ilta huipentuu Elias Kaskisen yksityiskeikkaan.
Love Island Suomi, Jakso 42: Kartta tulevaisuuteen
Jakso 42
Kartta tulevaisuuteen
Kausi 3, jakso 42. Parien täytyy keskenään äänestää, mikä pari ei ansaitse päästä finaaliin. Valinta on vaikea ja etenkin Krete on vakuuttunut, että lähtö on lähellä. Saarelaiset pääsevät maalailemaan haavekuvia, kun he saavat tehtäväkseen luoda tulevaisuuden haavekartan. Illalla suunnataan kohti tulipaikkaa, kun kauden viimeisessä parinpudotuksessa selviää ketkä kolme paria jatkavat finaalin ja ketkä lähtevät kotiin.
Love Island Suomi, Jakso 41: Meikillä vai ilman?
Jakso 41
Meikillä vai ilman?
Kausi 3, jakso 41. Muhamedin kommentti Niinan tekoripsistä aiheuttaa pitkällisen keskustelun saarelaisten keskuudessa siitä, miten on sopivaa kommentoida toisen ulkonäköä. Saarelaiset kokoontuvat viimeistä kertaa peliareenalle arvuuttelemaan, miten katsojat ovat vastanneet Love Island Suomen applikaatiossa esitettyihin kysymyksiin. Panokset on pelissä kovat, sillä kisamenestys vaikuttaa siihen, ovatko illan pirskeet mehukestit vai järjettömät megabileet. Illalla sviitin ovet aukeavat viimeistä kertaa.
Love Island Suomi, Jakso 40: Puntarointia ja ensivaikutelmia
Jakso 40
Puntarointia ja ensivaikutelmia
Kausi 3, jakso 40. Saarelaiset ovat hitsautuneet yhteen viimeisten viikkojen aikana. He muistelevat porukalla, minkälaisia ensivaikutelmia he saivat toisistaan. Uutiset illan parinpudotuksesta saavat saarelaiset haikeisiin tunnelmiin. Yhdessä he pohtivat kunkin parin hyviä ja huonoja puolia. Tulipaikalla saarelaiset joutuvat hyvästelemään yhden parin joukostaan.
Love Island Suomi, Jakso 39: Kenestä vaahdotaan?
Jakso 39
Kenestä vaahdotaan?
Kausi 3, jakso 39. Kenestä vaahdotaan? Päivän pelissä saarelaiset saavat kuulla, mitä heistä on kauden aikana somessa kirjoitettu. Krete osaa ennustaa, että niskan tulee varmasti lasti ihan sitä itseään. Somesta poimitut väittämät saavatkin kyyneleitä silmiin. Oona ja Kimi ovat edenneet nopeasti, ainakin henkisellä tasolla. Kimi lupaa hypätä tunteiden pikajunaan. Sen sinetiksi nähdään suudelmakin. Niina kehuu, että villa on paras mahdollinen tapa tutustua kunnolla toiseen ihmiseen, sillä häiriötekijät ovat vähissä.
Love Island Suomi, Jakso 38: Alaks olee?
Jakso 38
Alaks olee?
Kausi 3, jakso 38. Viime päivien tunnemyllerrys aiheuttaa pientä jälkioireilua villassa. Pitkästä aikaa aurinko näyttää pilkistävän pilven takaa, kun Muhamed kysyy Niinaa tyttöystäväkseen. Päivän peli saa villan raikumaan naurusta, kun saarelaiset pääsevät imitoimaan toistensa maneereja. Rakkauden saarella ei kauan ehditä levätä, sillä illalla on luvassa parinpudotus. Katsojat ovat saaneet äänestää suosikkipariaan ja kaksi vähiten ääniä saanutta paria joutuu jättämään villan taakseen.
Love Island Suomi, Jakso 37: Hetki lyö
Jakso 37
Hetki lyö
Kausi 3, jakso 37. Oonan paluusta alkanut kolmiodraama jakaa villan kahteen, kun saarelaiset sympatisoivat sekä Rosaa, Oonaa että Kimiä. Kimi herää aamuun itkien ja on aivan sekaisin tilanteesta. Koko villaa puhuttanut soppa huipentuu viimeiseen parinvalintaan. Tulipaikalla Kimiä raastava jännitysnäytelmä saa ratkaisun. Draaman vastapainoksi saadaan myös onnen tunteita, kun kuullaan kauden ensimmäinen rakkaudentunnustus.
Love Island Suomi, Jakso 36: Taistele minusta!
Jakso 36
Taistele minusta!
Kausi 3, jakso 36. Edessä on jännittävä parinvalinta, kun villalle palannut Oona saa ensimmäisen valintavuoron. Rosa ja Oona laittavat Kimin vaikeaan paikkaan, josta miehen on mahdotonta kiemurrella pois. Kolmiodraama käynnistää tunteiden tsunamin, joka vie mukanaan koko Rakkauden saaren. Illalla tunnelma kevenee hetkeksi, kun saarelaiset pääsevät nauttimaan upeasta viulukonsertista.
Love Island Suomi, Jakso 35: Minkä taakseen jättää
Jakso 35
Minkä taakseen jättää
Kausi 3, jakso 35. Eilisen Rakkaustohtorin vastaanoton jälkeen useampi pariskunta pui esiin nostettuja kysymyksiä. Kauden viimeiset sinkut saapuvat villaan ja pääsevät heti treffeille valitsemiensa saarelaisten kanssa. Yksi sinkuista on uusi, mutta toinen on heistä onkin vanha tuttu. Siitä seuraa turbulenssia koko villaan. Illalla on vielä edessä tulipaikalle meno ja tunteet myrskyävät sinkkujen pohtiessa tulevia valintojaan.
Love Island Suomi, Jakso 34: Rakkaustohtorin vastaanotolla
Jakso 34
Rakkaustohtorin vastaanotolla
Kausi 3, jakso 34. Kreten ja Nicon yö sviitissä kiinnostaa muita saarelaisia kovasti. Urkkijat yrittävät päästä selville, mitä lemmenpari on privaattitiloissa puuhaillut. Rosa ja Kimi juttelevat siitä, millaiset asiat toisessa ovat merkityksellisiä. Esille nostettiin myös jo oman parin esittely sukulaisille. Iltapäivällä pelataan hupsu allaspeli Urpopallo. Myöhemmin parit pääsevät Love Doctorin vastaanotolle, jossa esitetään vaikeita kysymyksiä.
Love Island Suomi, Jakso 33: Tunteiden asteikko
Jakso 33
Tunteiden asteikko
Kausi 3, jakso 33. Tunteiden asteikolla mennään pihkan ja lätkän kautta rakkauteen. Parit keskustelevat niin yksityisesti kuin yhdessäkin, mistä tietää tunteen olevan rakkautta. Moni on jo rakkauden tunnustuksen äärellä, paitsi Krete, jolla on oma mittarinsa: vakavasti kiinnostunut. Päivän testosteronia tihkuvassa pelissä viikingit pelastavat naisensa ärjynnän ja voimien mittelön avulla. Illalla taas puhelin kilahtaa - ja sviitin ovi aukeaa.
Love Island Suomi, Jakso 32: Älä ota mua!
Jakso 32
Älä ota mua!
Kausi 3, jakso 32. Eilinen parinpudotus puhuttaa yhä. Osa suree Jasminen ja Jaron lähtöä, kun taas osa suunnittelee seuraavia askeleita. Nico kokeilee onneaan ja paljastaa tunteensa Kreteä kohtaan. Rakkauden saarelle saapuu uusia sinkkuja kaksin kappalein ja kaikki saarelaiset pääsevät pikatreffeille. Treffiuutiset herättävät toiveikkuutta ja mustasukkaisuutta villassa. Parinvalinta illalla on edessä!
Love Island Suomi, Jakso 31: Yhdet onnesta, toiset surusta
Jakso 31
Yhdet onnesta, toiset surusta
Kausi 3, jakso 31. Villassa laitetaan suut makeaksi, kun saarelaiset saavat todistaa leipomistaitonsa päivän pelissä. Niina ja Rosa suunnittelevat yllätystreffejä pareilleen. Uutinen parinpudotuksesta saa saarelaiset muistelemaan menneitä viikkoja yhdessä. Niina ja Muhamed pelkäävät, että jompikumpi heistä joutuu jättämään villan.
Love Island Suomi, Jakso 30: Koeajoa odotellessa
Jakso 30
Koeajoa odotellessa
Kausi 3, jakso 30. Parinvaihdon jälkeen Muhamed ja Niina pohtivat seuraavia askelia suhteessaan. Eeli on turhautunut, kun hänen ja Sallin suhde ei ole edennyt fyysisellä tasolla. Pelikentällä lennetään tähtiin, kun villan ufottaret saavat uljaan tehtävän pelastaa miehet. Illalla matka linnunradalla jatkuu, kun saarelaiset pääsevät huikeisiin avaruus-teemaisiin bileisiin.
Love Island Suomi, Jakso 29: Ihastus on kirosana
Jakso 29
Ihastus on kirosana
Kausi 3, jakso 29. Kreten ja Nico pääsevät romanttisille treffeille ja pohtivat sitä, miten jatkavat kukkaan puhjennutta romanssiaan. Villan miehet keskustelevat ihastumisesta. Rakkausterapeutti-Muhamed selvittelee säröä Kimin ja Rosan romanssissa. Kevennystä päivään saadaan, kun kaikki pääsevät käyttämään luovuutta päivän pelissä. Illalla saarelaiset kokoontuvat parinvalintaan. Uusi sinkkunainen saa ensimmäisen valintavuoron.

Lisää Love Island Suomi -sarjasta

Love Island MTVuutiset.fissä