Love Island Suomi

Love Island Suomi

Suomen suurin rakkausreality Love Island Suomi palaa jälleen! Tänä vuonna näet jaksot tunnin ennakkona mtv-palvelussa klo 20. Ainutkertainen Love Island Suomi -seikkailu heittää ohjelmaan osallistuvat keskelle pelejä, bileitä ja treffejä. Edessä on myös vaikeita päätöksiä ja herkkiä hetkiä, jotka eivät unohdu koskaan. Onnekkaimmat löytävät saarelta jonkun, jonka kainalossa voi poistua villasta viettämään yhteistä arkea Suomessa. Ja voittajaparille on luvassa myös muhkea rahapotti! Ohjelman juontajan saappaisiin hyppää Veronica Verho.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Love Island Suomi, Jakso 26: Love Island Suomi
Huomenna klo 17:00
Jakso 26
Love Island Suomi
Love Island Suomi, Jakso 25: Välienselvittelyä
Jakso 25
Välienselvittelyä
Kausi 3, jakso 25. Villassa puretaan parinvalinnan jälkeistä sotkua. Krete on yhä järkyttynyt ja myös Nicolla muutama sana sanottavana tilanteesta. Uusi sinkkunainen Jasmine jututtaa kumpaakin osapuolta tilanteesta. Uudet parit pääsevät treffeille. Krete ei jää empimään, vaan paljastaa Jarolle seuraavan peliliikkeensä. Illan päätteeksi sotku syvenee, kun Kreten sanat aiheuttavat eripuraa yhden parin välille.
Love Island Suomi, Jakso 24: Viimeinen sana
Jakso 24
Viimeinen sana
Kausi 3, jakso 24. Rosalle paljastuu, että Mikko on salaillut häneltä asioita ja hän joutuu puntaroimaan tunteitaan miestä kohtaan. Uusi sinkkunainen Jasmine pääsee tuplatreffeille. Illan parinvalinnassa päätösvuorossa ovat villan naiset. Parinvalinnan aikana nähdään ennennäkemätön käänne, joka jättää yhden saarelaisista nuoleskelemaan haavojaan.
Love Island Suomi, Jakso 23: Tarzanit ja Janet
Jakso 23
Tarzanit ja Janet
Kausi 3, jakso 23. Villan naiset ikävöivät parejaan, mutta osa ottaa rohkeasti askeleita tutustuakseen uusiin hurmureihin. Miesten leiri jakautuu kahtia: on “tarzanit”, jotka nauttivat viidakosta ja “janet”, joita villi ympäristö hirvittää. Sivistyneissä olosuhteissa Villassa vietetään aikaa iho ihoa vasten, kun naiset ja sinkkumiehet taistelevat Kannujen kisassa. Luvassa on kosteita tunnelmia! Metsän miehet löytävät viidakon kätköistä kauniin neitokaisen.
Love Island Suomi, Jakso 22: Jos metsään haluat mennä nyt
Jakso 22
Jos metsään haluat mennä nyt
Kausi 3, jakso 22. Tatu ja Emilia viettävät romanttisen sviittiyön. Seuraavana päivänä villassa koetaan superyllätys, sillä miehet lähtevät Poikamiesleirille metsään! Veronica marssittaa villaan kaksi uutta komistusta naisten seuraksi. Illalla on luvassa grillibileet, jonka aikana sinkkumiehet tutustuvat villan kaunottariin. Samaan aikaan miehet nauttivat retkimuonasta ja välttelevät ötököitä bambumetsän keskellä.
Love Island Suomi, Jakso 21: Kommunikaatio tiltissä
Jakso 21
Kommunikaatio tiltissä
Kausi 3, jakso 21. Nicon ja Kreten riidat sävyttävät niin iltaa kuin päivääkin. Kumpikin kokee, että ei tule kuulluksi ja ärsyyntyminen parin välillä vain kasvaa. Pienen sovun jälkeen tilanne kuitenkin repeää. Eeli tunnustaa Sallille, että on ollut koko ajan käsijarru päällä. Juttutuokio miesten kesken saa Eelin harteilta painon putoamaan. Eeppinen Villan väkevin mies -kisa saa vahvimmankin nöyrtymään.
Love Island Suomi, Jakso 20: Kreten huono päivä
Jakso 20
Kreten huono päivä
Kausi 3, jakso 20. Mutapainimestari-Salli pääsee voittonsa kunniaksi Eelin kanssa romanttiselle illalliselle. Krete pohtii Mikon ja Rosa A:n sopivuutta toisilleen. Sen sijaan muut saarelaiset näkevät potentiaalia hänen ja Mikon välillä. Nico puolestaan turhautuu Kreten jatkuvaan kiukutteluun. Rallitrilogia saa ansaitsemansa huikean päätöksen Munarallin merkeissä. Luvassa on siis vauhdikkaita tunnelmia ja pikkutuhmia vitsejä liukkaissa olosuhteissa. Illalla useampi pariskunta selvittelee välejään.
Love Island Suomi, Jakso 19: Läheisyyskielto
Jakso 19
Läheisyyskielto
Kausi 3, jakso 19. Saarelaiset heräävät uuteen viikkoon uusissa pareissa. Kimin nopea eteneminen uuden Rosan kanssa mietityttää villan naisia. Toisissaan kiinni kuin takiaisina viihtyneet Emilia ja Tatu päättävät läheisyyskiellosta. Salli haastaa Eelin yllätyskisassa. Villan naiset kamppailevat legendaarisen Sukka irti-mutapainikisan mestaruudesta.
Love Island Suomi, Jakso 18: Ei kahta ilman kolmatta
Jakso 18
Ei kahta ilman kolmatta
Kausi 3, jakso 18. Muhamedin tunteet käyvät yhä kuumina konfliktin jäljiltä. Etenkin Niina ja Oona joutuvat hänen läksytyksen kohteeksi. Saarelaiset saavat tiedon illan parinvalinnasta, jossa ensimmäisen valintavuoron saa Rosa F. Draaman ainekset ovat kasassa, kun Rosa F jatkaa tutustumistaan villan miehiin. Ilta päättyy kyyneliin, kun kaksi villan naista joutuu hyvästelemään rakkauden saaren.
Love Island Suomi, Jakso 17: Sekaisin Rosasta
Jakso 17
Sekaisin Rosasta
Kausi 3, jakso 17. Uusi sinkkunainen Rosa F sytyttää tunteiden roihun illan jaksossa, kun hän saa villan miesten uteliaisuuden heräämään ja naisten mustasukkaisuuden leimahtamaan. Erityisesti Kimi on iskenyt silmänsä uuteen kaunokaiseen, joka saa Oonan huolestumaan heidän romanssinsa jatkosta. Rosa F pääsee treffeille katsojien äänestämän miehen kanssa ja Nico suunnittelee yllätystä Kretelle. Lisäksi on luvassa muutama käänne saarelaisten pään menoksi.
Love Island Suomi, Jakso 16: Love Island Suomi
Jakso 16
Love Island Suomi
Kausi 3, jakso 16. Salli ja Eeli saavat viettää ihanan romanttisen yön sviitissä ruusunlehdillä koristellulla pedillä. Se innoittaa ihastuksen tunnustuksiin. Rosa tunnustaa olevansa hitaasti lämpiävä ja varautunut. MIkko lohduttaa, että hän osaa olla parinsa kanssa kärsivällinen. Kesken auringonoton kilahtaa viesti villaan, että päivän peli on Octobeerfest. Siinä olut läikkyy ja lantioiden notkeus testataan. Illalla teemabileet jatkuvat ja kesken kaiken villaan astelee tietenkin uusi upea sinkkunainen.
Love Island Suomi, Jakso 15: Miehen tunnelukko
Jakso 15
Miehen tunnelukko
Kausi 3, jakso 15. Markuksen putoaminen aiheuttaa murhetta villan asukkaille. Erityisesti hänen lähtönsä surettaa Eeliä. Posket itkusta märkinä on myös monella muulla. Edestakaisin tunteissa vellovat Muhamed ja Niina toteavat, että heidän roolinsa ovat päässeet kääntymään päälaelleen. Eeli järjestää romanttisen hetken Sallille. Illalla viesti sviitistä yllättää saarelaiset.
Love Island Suomi, Jakso 14: Tulilinjalla
Jakso 14
Tulilinjalla
Kausi 3, jakso 14. Villan miehet antavat kiihkeät sylitanssit naisille. Tunnelma kuumenee suudelmiin uima-altaassa. Seuraavana päivänä koko porukka pääsee joogaamaan hulvattomasti pareittain. Saarelaiset saavat tietää, että heillä on edessään ensimmäinen parinpudotus, jonka tulokseen katsojat ovat saaneet vaikuttaa. Pareja vaihtaneet Niina, Muhamed, Oona ja Kimi pohtivat tulevaisuuttaan rakkauden saarella.
Love Island Suomi, Jakso 13: Sopan ainekset
Jakso 13
Sopan ainekset
Kausi 3, jakso 13. Niinan mustasukkaisuus leimahtaa, kun hän kuulee Muhamedin olleen läheisissä tunnelmissa Oonan kanssa. Niina ei halua olla kenenkään kakkosvaihtoehto. Koossa on melkoisen sopan ainekset, kun Muhamed ei tiedä, missä menee satuttamisen rajat ja Oona on kyllästynyt tilanteen jatkuvaan vatvomiseen. Luvassa on myös hauskanpitoa, kun naiset ja miehet kamppailevat toisiaan vastaan vauhdikkaassa vesitaistelussa, jossa kaikki keinot ovat sallittuja.
Love Island Suomi, Jakso 12: Parit pirstaleiksi
Jakso 12
Parit pirstaleiksi
Kausi 3, jakso 12. Illan parinvalinnassa on miesten vuoro valita parinsa, ja uusi saarelainen Mikko saa luvan päättää ensin. Parinvalinta huipentuu uskomattomaan jännitysnäytelmään, kun vanhoja pareja hajoaa ja uusia muodostuu. Seuraavana päivänä saarelaiset setvivät parinvalinnasta syntynyttä kaaosta. Emilian ja Tatun tunteet syvenevät.
Love Island Suomi, Jakso 11: Perhosia vatsassa
Jakso 11
Perhosia vatsassa
Kausi 3, jakso 11. Rakkauden saarella on ihastusta ilmassa, kun Eeli suunnittelee suutelevansa Sallia. Milla pohtii paikkaansa villassa. Kreten ja Nicon suhde säröilee entisestään. Muhamedia ja Niina tuskailevat kommunikaatio-ongelmien keskellä. Uusi sinkkumies astuu taloon ja Rosa iskee häneen silmänsä välittömästi. Uusi sinkku pääsee viemään yhden naisista herttaisille treffeille.

Lisää Love Island Suomi -sarjasta

Love Island MTVuutiset.fissä