Love Island Suomi

Syksyn 2019 valovoimaisin reality-ilmiö on entistä kuumempi ja kauniimpi, kun uudet rakkauden nälkäiset sinkut saapuvat saarelle etsimään kumppania ja kilvoittelemaan huikeasta rahapalkinnosta.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2018-2019
Katsottavissa ulkomailla
Jakso 1
Lemmenleikki alkaa
Kausi 2. Jakso 1/50. Ilmiöksi noussut Love Island Suomi on taas täällä! Joukko sinkkuja saapuu Espanjan hulppeaan villaan etsimään aitoa rakkautta, sekä kilpailemaan 25000 euron voittopotista.
Jakso 2
Vanessan valinta
Vanessan valinta. Kausi 2. Jakso 2/50. Äkki-ihastuneet Tommy ja Nikita eivät malta pitää näppejään irti toisistaan. Samalla Vanessa joutuu tekemään hankalan valinnan ja rikkomaan yhden olemassa olevan parin.
Jakso 3
Viesti Amorilta
Kausi 2. Jakso 3/50. Arttu pääsee treffeille uuden saarelaisen kanssa, joka herättää hänessä heti ihastuksen kipinän. Tämä saa Sannin painimaan mustasukkaisuuden kourissa.
Jakso 4
Ensimmäiset hyvästit
Kausi 2. Jakso 4/50. Parinvalinta herättää naisissa innostusta, kun seremoniaan saapuu yhtäkkiä uusi mies. Ilta päättyy kuitenkin kyyneliin, kun ensimmäinen nainen joutuu jättämään villan.
Jakso 5
Joo, ehkä tai sitten ei
Kausi 2. Jakso 5/50. Vanessa ja Joel pääsevät romanttisille treffeille, mutta Vanessa ei kuitenkaan osaa päättää onko hän miehestä kiinnostunut. Ilta huipentuu villan ensimmäisiin bileisiin.
Jakso 6
Hyvästit ystäville
Kausi 2. Jakso 6/50. Tänään rakkauden saarella kisataan hippitunnelmissa. Myöhemmin saarelaiset järkyttyvät, kun yksi pareista joutuu kotimatkalle.
Jakso 7
Ovikello soi!
Kausi 2. Jakso 7/50. Saarelaisten uninen aamu katkeaa, kun villan ovella seisoo uusi tulokas. Yksi miehistä järjestää parilleen romanttiset treffit, joiden valmisteluun kaikki villan miehet osallistuvat.
Jakso 8
Kyyneleet Oliverin paidalla
Kausi 2. Jakso 8/50. Inka ja Joel tutustuvat lähemmin toisiinsa intiimin hieronnan kautta. Oliver sen sijaan tuo Nealle lohtua herkimmällä hetkellä.
Jakso 9
"Tää on se tunne!"
Kausi 2. Jakso 9/50. Kesken pallopelien uusi saarelainen, Petteri, saapuu ja pistää Jennin pään pyörälle. Onko tässä nyt se mies, jota Jenni on odottanut?
Jakso 10
Epäilykset heräävät
Kausi 2. Jakso 10/50. Villan miehet pohtivat Petterin motiiveja, ja etenkin Oliver pelkää menettävänsä parinsa. Illan seremoniassa monet parit menevät uusiksi, eivätkä kaikki ole siihen tyytyväisiä.
Jakso 11
Kyyhkyläiset kriisissä
Kausi 2, 11/50. Tommyn ja Nikitan romanssi on ahdingossa, ja Tommy miettii ovatko he sittenkin liian erilaisia. Jenni yrittää tutustua uuteen pariinsa, mutta Petteri ei tee siitä helppoa.
Jakso 12
Pakka sekaisin
Kausi 2, 12/50. Vanessa kokee olonsa uhatuksi, kun uusi saarelainen, Meri, osoittaa kiinnostuksensa Reetua kohtaan. Spekulaatiot käynnistyvät siitä, onko Nea sittenkin kiinnostunut Petteristä.
Jakso 13
Kansa on puhunut!
Kausi 2. Jakso 13/50. Parisuhdesoppa uhkaa kiehua yli, kun Meri jatkaa tutustumista villan miehiin. Shirlyn tuoma viesti äänestyksestä saa saarelaiset haukkomaan henkeään.
Jakso 14
Miehet ahdingossa
Kausi 2. Jakso 14/50. Pojat jäävät parvekkeella nuolemaan näppejään, kun kaksi uutta miestä saapuu villaan ruusujen kera. Eetusta paljastuu vaiettu menneisyys, joka järkyttää Sofiaa pahasti.
Jakso 15
Rohkeiden päätösten aika
Kausi 2. Jakso 15/50. Aku kiinnostuu Neasta entisestään, mikä saa Oliverin huolestumaan Nean oikeista tunteista. Illan parinvalinta muuttaa villan pelin hengen, eikä mikään ole enää varmaa.
Jakso 16
Kaikki menetetty?
Kausi 2. Jakso 16/50. Mustasukkaisuuden kourissa painiva Oliver huomaa tunteensa Neaa kohtaan hiipuvan, kun Nea näyttää viihtyvän Akun seurassa. Samaan aikaan Meri kokee itsensä petetyksi ja huijatuksi.

Osallistu

Love Island MTVuutiset.fissä