Love Island Suomi

Love Island Suomi

Suomen suurin rakkausreality Love Island Suomi palaa jälleen! Tänä vuonna näet jaksot tunnin ennakkona mtv-palvelussa klo 20. Ainutkertainen Love Island Suomi -seikkailu heittää ohjelmaan osallistuvat keskelle pelejä, bileitä ja treffejä. Edessä on myös vaikeita päätöksiä ja herkkiä hetkiä, jotka eivät unohdu koskaan. Onnekkaimmat löytävät saarelta jonkun, jonka kainalossa voi poistua villasta viettämään yhteistä arkea Suomessa. Ja voittajaparille on luvassa myös muhkea rahapotti! Ohjelman juontajan saappaisiin hyppää Veronica Verho.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Love Island Suomi, Jakso 1: Tervetuloa, rakkaus!
Jakso 1
Tervetuloa, rakkaus!
Kausi 3, jakso 1. Love Island Suomen kolmannen kauden avausjakso alkaa jännittävissä tunnelmissa, kun miehet pääsevät valitsemaan itselleen parin saaren kaunottarien joukosta. Saarelaiset pääsevät tutustumaan toisiinsa Espanja-teemaisten bileiden aikana. Bileet kuitenkin keskeytyvät, kun upea kaunotar Niina kävelee sisään kesken kaiken. Niinan tulo saa saaren miesten päät sekaisin ja naiset huolestumaan. Villassa auringonotto keskeytyy, kun juontaja Veronica Verho marssii sisään. Hän esittelee uuden saarelaisen, raamikkaan Eelin. Veronicalla on myös yllättäviä uutisia, jotka sekoittavat pakkaa ja saavat saarelaiset taktikoimaan aktiivisesti.
Love Island Suomi, Jakso 2: Suudelmia ja sydänsuruja
Jakso 2
Suudelmia ja sydänsuruja
Kausi 3, jakso 2. Tunnelma rakkauden saarella on jännittynyt, kun saarelaiset kokoontuvat Veronican johdolla illan parinvalintaan. Villan sinkkujen, Niinan ja Eelin tehtävä on rikkoa kaksi paria, ja valinnat herättävät suuria tunteita saarelaisissa. Jaksossa nähdään kauden ensimmäiset treffit. Tobiaksen ja Emilian välien lämmetessä Tobias suunnittelee Emilian suutelemista. Kauden ensimmäisessä pelissä saarelaiset paljastavat kutkuttavia salaisuuksia.
Love Island Suomi, Jakso 3: Tunteikkaat hyvästit
Jakso 3
Tunteikkaat hyvästit
Kausi 3, jakso 3. Niinan ja Muhamedin välit lämpenevät entisestään. Emilian ja Tobiaksen nopeasti edennyt suhde puhututtaa saarelaisia koko päivän. Villan uusi sinkku yllättää saarelaiset kesken keittiöpuuhien. Illan kutkuttavassa parinvalinnassa nousee tunteet pintaan, kun villan uusi sinkku saa ensimmäisenä vuoron valita parinsa. Eilisen äänestyksen tuloksesta paljastuu, kuka on villan suosikkinainen. Saarelaiset joutuvat toivottamaan hyvästit ensimmäistä kertaa.
Love Island Suomi, Jakso 4: Liian kiltit miehet
Jakso 4
Liian kiltit miehet
Kausi 3, jakso 4. Illan parinvalinnassa Tatu on vaikean valinnan keskellä, kun hänen täytyy valita Kreten ja Melindan väliltä. Valinta aiheuttaa suuria tunteita saarelaisissa. Saaren naiset pohdiskelevat, ovatko villan miehet liian kilttejä heille. Salli ja Markus pääsevät frisbeegolf-treffeille. Villan ensimmäinen pyllyrallimestaruus ratkeaa. Emilian ja Tobiaksen salamana alkanut suhde kohtaa haasteita.
Love Island Suomi, Jakso 5: Koko pakka levällään
Jakso 5
Koko pakka levällään
Kausi 3, jakso 5. Kimi järjestää yllätystreffit Oonalle. Villassa on eilisen jäljiltä sekavat tunnelmat. Tilannetta puidaan puolin ja toisin – Emilia ja Tobias ovat eronneet, ja Niina on ahdistunut hänen ja Muhamedin tilanteesta. Veronica tuo tiedon illan ainutlaatuisesta parinvalinnasta, joka saa kaikki saarelaiset innostumaan ja spekuloimaan kiivaasti. Illan parinvalinnan tulokset aiheuttavat suuria tunteita ja luvassa on käänteitä viimeisiin hetkiin saakka.
Love Island Suomi, Jakso 6: Tuplatreffit kuohuttaa
Jakso 6
Tuplatreffit kuohuttaa
Kausi 3, jakso 6. Villaan tulee illalla kaksi viestiä, jotka kuohauttavat tunteita. Ensimmäisessä viestissä tatuoitu Nico kutsuu Kreten treffeille. Viesti saa naiset riemastumaan - vihdoin lisää miehiä. Miehet taas murehtivat, että joku kaveriporukasta joutuu ehkä lähtemään. Iltaa sävyttää vielä toinenkin treffikutsu. Aamulla Krete käy treffeillä kahden miehen kanssa ja tuo heidät villaan. Muhamed osoittaa kiinnostusta Oonaan, joka kertoo heidän jo käyneen syviäkin keskusteluja. Oonan mielestä Kimin kanssa on mukava olla, mutta Muhamed saa häneltä kehuja. Illalla koko porukka viettää villit bileet yhdessä..
Love Island Suomi, Jakso 7: Alkuja ja loppuja
Jakso 7
Alkuja ja loppuja
Kausi 3, jakso 7. Tämän illan jaksossa rakkauden saarella nähdään alkuja ja loppuja. Uutta ihastusta on ilmassa, kun villan sinkkumies Nico pistää saaren naisten päät sekaisin. Sallin tunteet Markusta kohtaan ovat mylleryksen keskellä, kun hänellä herää orastavia tunteita toista villan miestä kohtaan. Kaiken lisäksi Rosan ja Eelin hitaasti alkanut suhde rakoilee, kun Rosa ottaa puheeksi seuraavan parinvalinnan. Saarelaiset pääsevät osoittamaan näyttelijänlahjansa gangsteri-teemaisessa pelissä.
Love Island Suomi, Jakso 8: Kahden naisen välissä
Jakso 8
Kahden naisen välissä
Kausi 3, jakso 8. Koossa on kolmiodraaman ainekset, kun sekä Salli että Niina piirittävät Muhamedia. Eilisessä pelissä suudelleet Tatu ja Emilia esittelevät uutta romanssiaan muille saarelaisille. Oona on päätynyt ratkaisuun Kimin suhteen. Illan parinvalinnassa selviää katsojien suosikkimies, joka on turvassa pudotukselta. Parinvalinnan jälkeen saarelaiset joutuvat jättämään hyvästit, jotka murtavat heidät kyyneliin. Illalla edessä on vielä yllätys, kun villan ovikello soi. Kuka oven takana onkaan?
Love Island Suomi, Jakso 9: Aamiaistreffit
Jakso 9
Aamiaistreffit
Kausi 3, jakso 9. Illan dramaattiset tapahtumat eivät pääty kahden miehen pudottamiseen. Villan ovikello soi ja sieltä tupsahtaauusi nainen villaan. Milla tulee isolla energialla ja kehuu kahden miehen olevan erityisesti hänen mieleensä. Aamulla tulee viesti ja Milla pääsee ensimmäisille treffeille valitsemansa miehen kanssa. Päivällä pelataan Rakkauden pelinappulat -peliä, jonka voittajat saavat tunteita viilentävän palkinnon. Illalla vielä biletetään ja jälleen tulee viesti. Yksi pari saa upean päätöksen illalle.
Love Island Suomi, Jakso 10: Salapoliisit vauhdissa
Jakso 10
Salapoliisit vauhdissa
Kausi 3, jakso 10. Kimi ja Oona viettävät kuuman sviittiyön. Seuraavana aamuna muilla saarelaisilla on mysteeri ratkaistavana – heiluiko peitto vai päätyikö ilta vain viattomaan pussailuun? Krete saa syntymäpäiväaamunaan yllätyksen saarelaisilta. Milla tuntee olonsa sinkkuna hiukan ulkopuoliseksi villan pariskuntien keskellä, ja jututtaa villan miehiä aiheesta. Saarelaiset kilpailevat vauhdikkaan Syliralli-pelin mestaruudesta.
Love Island Suomi, Jakso 11: Perhosia vatsassa
Jakso 11
Perhosia vatsassa
Kausi 3, jakso 11. Rakkauden saarella on ihastusta ilmassa, kun Eeli suunnittelee suutelevansa Sallia. Milla pohtii paikkaansa villassa. Kreten ja Nicon suhde säröilee entisestään. Muhamedia ja Niina tuskailevat kommunikaatio-ongelmien keskellä. Uusi sinkkumies astuu taloon ja Rosa iskee häneen silmänsä välittömästi. Uusi sinkku pääsee viemään yhden naisista herttaisille treffeille.
Love Island Suomi, Jakso 12: Parit pirstaleiksi
Jakso 12
Parit pirstaleiksi
Kausi 3, jakso 12. Illan parinvalinnassa on miesten vuoro valita parinsa, ja uusi saarelainen Mikko saa luvan päättää ensin. Parinvalinta huipentuu uskomattomaan jännitysnäytelmään, kun vanhoja pareja hajoaa ja uusia muodostuu. Seuraavana päivänä saarelaiset setvivät parinvalinnasta syntynyttä kaaosta. Emilian ja Tatun tunteet syvenevät.
Love Island Suomi, Jakso 13: Sopan ainekset
Jakso 13
Sopan ainekset
Kausi 3, jakso 13. Niinan mustasukkaisuus leimahtaa, kun hän kuulee Muhamedin olleen läheisissä tunnelmissa Oonan kanssa. Niina ei halua olla kenenkään kakkosvaihtoehto. Koossa on melkoisen sopan ainekset, kun Muhamed ei tiedä, missä menee satuttamisen rajat ja Oona on kyllästynyt tilanteen jatkuvaan vatvomiseen. Luvassa on myös hauskanpitoa, kun naiset ja miehet kamppailevat toisiaan vastaan vauhdikkaassa vesitaistelussa, jossa kaikki keinot ovat sallittuja.
Love Island Suomi, Jakso 14: Tulilinjalla
Jakso 14
Tulilinjalla
Kausi 3, jakso 14. Villan miehet antavat kiihkeät sylitanssit naisille. Tunnelma kuumenee suudelmiin uima-altaassa. Seuraavana päivänä koko porukka pääsee joogaamaan hulvattomasti pareittain. Saarelaiset saavat tietää, että heillä on edessään ensimmäinen parinpudotus, jonka tulokseen katsojat ovat saaneet vaikuttaa. Pareja vaihtaneet Niina, Muhamed, Oona ja Kimi pohtivat tulevaisuuttaan rakkauden saarella.
Love Island Suomi, Jakso 15: Miehen tunnelukko
Jakso 15
Miehen tunnelukko
Kausi 3, jakso 15. Markuksen putoaminen aiheuttaa murhetta villan asukkaille. Erityisesti hänen lähtönsä surettaa Eeliä. Posket itkusta märkinä on myös monella muulla. Edestakaisin tunteissa vellovat Muhamed ja Niina toteavat, että heidän roolinsa ovat päässeet kääntymään päälaelleen. Eeli järjestää romanttisen hetken Sallille. Illalla viesti sviitistä yllättää saarelaiset.
Love Island Suomi, Jakso 16: Love Island Suomi
Jakso 16
Love Island Suomi
Kausi 3, jakso 16. Salli ja Eeli saavat viettää ihanan romanttisen yön sviitissä ruusunlehdillä koristellulla pedillä. Se innoittaa ihastuksen tunnustuksiin. Rosa tunnustaa olevansa hitaasti lämpiävä ja varautunut. MIkko lohduttaa, että hän osaa olla parinsa kanssa kärsivällinen. Kesken auringonoton kilahtaa viesti villaan, että päivän peli on Octobeerfest. Siinä olut läikkyy ja lantioiden notkeus testataan. Illalla teemabileet jatkuvat ja kesken kaiken villaan astelee tietenkin uusi upea sinkkunainen.

Lisää Love Island Suomi -sarjasta

Love Island MTVuutiset.fissä