Love Island Suomi

Syksyn 2019 valovoimaisin reality-ilmiö on entistä kuumempi ja kauniimpi, kun uudet rakkauden nälkäiset sinkut saapuvat saarelle etsimään kumppania ja kilvoittelemaan huikeasta rahapalkinnosta.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2018-2019
Katsottavissa ulkomailla
Siirry C Moreen tästä
Näe jaksot ilman mainoksia C Moresta
Näe jaksot ilman mainoksia C Moresta
Jakso 50
Finaali
Kausi 2. Jakso 50/50. Kauden viimeisessä jaksossa nähdään tunteikkaita hetkiä, kun saarelaiset tapaavat läheisiään ja illan päätteeksi selviää katsojien äänestämä voittajapari.
Jakso 49
Unelmatreffit
Kausi 2. Jakso 49/50. Kukin finaalipari pääsee viettämään kahdestaan laatuaikaa unelmien treffeille. Maalla, merellä ja ilmassa suudellaan, rakastetaan ja suunnitellaan tulevaisuutta.
Jakso 48
Kohti finaalia
Kausi 2. Jakso 48/50. Yhä vähenevät aamut rakkauden saarella saa parit pohtimaan omaa matkaansa villassa. Illalla saarelaiset jättävät tunteikkaat jäähyväiset viimeiselle finaalista tippuvalle parille.
Jakso 47
Vaikeita päätöksiä
Kausi 2. Jakso 47/50. Vauvojen yöheräilyt ja lyhyet yöunet aiheuttavat kireitä tunnelmia. Parit tekevät tahoillaan vaikean valinnan kuka pareista ei heidän mielestään ansaitse paikkaa finaalissa.
Jakso 46
Vauva-arkea
Kausi 2. Jakso 46/50. Haikara käy vierailulla villassa ja tuo saarelaisille perheenlisäystä. Jennille ja Juholle vauva-arki osoittautuu odotettua rankemmaksi.
Jakso 45
"Saanko mä suudella sua?"
Kausi 2. Jakso 45/50. Akun ja Sannin välit lämpenevät ensisuudelmaan. Lähestyvä finaali saa saarelaiset pohtimaan matkaansa villalla. Illalla Shirly saapuu lähettämään yhden parin kotimatkalle.
Jakso 44
Kaiken se kestää?
Kausi 2. Jakso 44/50. Tommyn ja Nikitan välille puhkeaa tähänastisista riidoista pahin. Illalla tulipaikalla saarelaiset hyvästelevät jälleen yhden parin.
Jakso 43
Sofialla on asiaa
Kausi 2. Jakso 43/50. Parit keskustelevat tulevaisuudestaan yhdessä. Sofia herää huomaamaan, että on rakastunut Eetuun ja etsii sopivaa tilaisuutta kertoa se hänelle. Mahdollisuus aukeaa sviitissä.
Jakso 42
Kommunikaation abc
Kausi 2, 42/50. Tommy ja Nikita ovat päätyneet nukkumaan erillään ja tämä aiheuttaa villassa keskustelua pitkin päivää. Illalla saarelaiset lähettävät yhden pareista kotimatkalle.
Jakso 41
Valoa ja varjoja
Kausi 2. Jakso 41/50. Sanni ja Aku löytävät treffeillä toisistaan entistä enemmän hyviä puolia ja toivo ihastumisesta kytee. Vanessa ja Reetu ajautuvat riitaan eikä umpisolmu tahdo aueta koko päivänä.
Jakso 40
Muiden silmissä
Kausi 2. Jakso 40/50. Saarelaiset kisaavat märissä tunnelmissa, kun he joutuvat kohtaamaan katsojien antamia kommentteja. Päivä huipentuu kauden viimeiseen ja koskettavaan parinvalintaan.
Jakso 39
Suudelman pauloissa
Kausi 2. Jakso 39/50. Aku lähtee suunnittelemaan ovelaa tapaa, miten päästä suutelemaan Janitaa. Illalla lempi leiskuu sviitin hellässä syleilyssä.
Jakso 38
He palaavat!
Kausi 2. Jakso 38/50. Villan väki on katketa riemusta, kun heille selviää, että kaksi jo pudonnutta saarelaista palaa villaan. Illalla saarelaiset joutuvat itse päättämään kenet he lähettävät kotimatkalle.
Jakso 37
Naiset Oliverin ympärillä
Kausi 2. Jakso 37/50. Oliver painii kolmiodraaman keskellä, kun yksi nainen janoaa hänen suudelmaa, ja toinen haluaisi paljastaa tunteensa. Nikita kokee, että Tommy yrittää muuttaa häntä.
Jakso 36
Metsikön Eetu ja muita tarinoita
Metsikön Eetu ja muita tarinoita. Kausi 2. Jakso 36/50. Villalle ilmaantuu mysteeriboksi, joka innostaa saarelaiset viettämään hauskinta aikaa yhdessä. Samalla Akun ja Janitan suhde näyttää notkahtavan eteenpäin.
Jakso 35
Rakkauden kaipuu
Kausi 2. Jakso 35/50. Naisten käytös nostattaa miesten huolen, eivätkä he koe saavansa tarpeeksi rakkautta ja arvostusta pareiltaan. Myöhemmin naiset ottavat mittaa toisistaan mutapainin merkeissä.

Osallistu

Love Island MTVuutiset.fissä