Love Island Suomi

Suomen suurin rakkausreality Love Island Suomi palaa jälleen 16.8.2021! Tänä vuonna näet jaksot tunnin ennakkona mtv-palvelussa klo 20. Ainutkertainen Love Island Suomi -seikkailu heittää ohjelmaan osallistuvat keskelle pelejä, bileitä ja treffejä. Edessä on myös vaikeita päätöksiä ja herkkiä hetkiä, jotka eivät unohdu koskaan. Onnekkaimmat löytävät saarelta jonkun, jonka kainalossa voi poistua villasta viettämään yhteistä arkea Suomessa. Ja voittajaparille on luvassa myös muhkea rahapotti! Ohjelman juontajan saappaisiin hyppää Veronica Verho.
Kategoria
Vuosi
2018
Katsottavissa ulkomailla
Love Island Suomen 3. kausi starttaa 16.8.
Viimeinen aamu Love Islandilla
Saarelaiset heräsivät viimeiseen aamuun villalla. Katso tunnelmia illan jaksosta jo ennakkoon!
Juhlintaa Love Islandin tyyliin - katso kooste kauden bileistä
Kauden aikana juhlaa on riittänyt ja riemusta ei ole ollut puutetta. Ennen finaalijaksoa lähtekäämme vielä kerran mukaan villan unohtumattomiin bileisiin.
First Look 15.10.2019
Viimeinen päivä villalla on tunteikas, sillä saarelaiset saavat terveisiä koti-Suomesta. Ilta huipentuu finaaliin, jossa kruunataan Love Island Suomen toisen kauden voittajapari.
Katso tunnelmallinen kylpylähetki Vanessan ja Reetun treffeiltä
Love Island Suomen toiseksi viimeisessä jaksossa parit pääsivät unelmatreffeille. Katso tunnelmat Vanessa ja Reetun treffeiltä!
Näin etenivät Jennin ja Juhon treffit
Love Island Suomen toiseksi viimeisessä jaksossa parit pääsivät unelmatreffeille. Katso tunnelmat Jennin ja Juhon merellisiltä treffeiltä!
Katso herkkä hetki Sofian ja Eetun treffeiltä
Love Island Suomen toiseksi viimeisessä jaksossa parit pääsivät unelmatreffeille. Katso tunnelmat Sofian ja Eetun treffeiltä!
Kauden pelit -kooste
Tämän kauden aikana olemme kerenneet nähdä toinen toistaan viihdyttävämpiä pelejä. Nyt viimeisten hetkien ollessa käsillä hypätkäämme vielä kerran takaisin näihin riemun täyttämiin hetkiin.
First Look 14.10.2019
Saaren parit pääsevät unelmatreffeille. Katso tunnelmointia illan jaksosta.
Mitä villassa tapahtuikaan tällä viikolla? Katso kertaus!
Virittäydy Love Island -tunnelmaan viikkokertauksen seurassa.
Eetun ponnarin paluu
Sofia haluaa Eetun laittavan hiuksensa, niin kuin ne alkukaudella olivat.
Millaisia shoppailijoita ovat saarelaiset?
Tommy toteaa miten hieno piirre naisessa on kun osaa shoppailla nopeasti. Tämä saa saarelaiset keskustelemaan millaisia shoppailijoita he ovat. Katso video!
First Look 12.10.2019
Viimeisten päivien lähestyessä saarelaiset alkavat muistella matkaa joka heidät tähän on tuonut, ja kukin tahollaan valmistautuu illan pudotukseen.
Villassa vedettiin vauvajumppat
“Haluisitko lähtee täältä mun tyttöystävänä” - Sofia ja Eetu virallistivat parisuhteensa
Vanhemmat saivat hetken omaa aikaa - katso kummi-Juhon hervoton reaktio uutiseen!

Lisää Love Island Suomi -sarjasta

Love Island MTVuutiset.fissä