Love Island Suomi

Syksyn 2019 valovoimaisin reality-ilmiö on entistä kuumempi ja kauniimpi, kun uudet rakkauden nälkäiset sinkut saapuvat saarelle etsimään kumppania ja kilvoittelemaan huikeasta rahapalkinnosta.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2018-2019
Katsottavissa ulkomailla
Siirry C Moreen tästä
Näe jaksot ilman mainoksia C Moresta
Näe jaksot ilman mainoksia C Moresta
Jakso 50
Koko kauden kooste
Kauden päätösjaksossa tykitetään katsojien Love Island applikaatiossa valitsemia hauskoja ja koskettavia suosikkihetkiä sekä nähdään voittajaparin haastattelu.
Jakso 49
Finaali
Love Island Suomen 1. tuotantokauden finaalijakso. Jaksossa selviää, minkä parin katsojat ovat äänestäneet voittoon ja valitseeko voittajapari loppujen lopuksi rahan vai rakkauden.
Jakso 48
8.viikko
Love Islandin koostejaksossa nähdään saarelaisten riemastuneet reaktiot edellisviikolla tehtyyn Skibidi-haastevideoon ja Ankun kuukausipäiväyllätys Patrickille.
Jakso 47
Rakastumislevelillä
Yksi saaren pareista siirtyy rakastumislevelille. Treffeillä nautiskellaan ja golfataan. Kolme finaaliparia selviää, kun vähiten katsojaääniä saanut pari putoaa.
Jakso 46
Unelmien treffit
Kaksi rakkauden saaren pareista pääsee romanttisille treffeille. Toinen pareista viettää treffeillä onnen hetkiä, toisen parin treffeillä myös itketään ja kiukutellaan.
Jakso 45
Perheonnea
Parien elämä mullistuu, kun haikara jättää neljä pientä nyyttiä villaan. Osalta pareista vauva-arki sujuu kuin luonnostaan, toisia hermostuttaa jatkuva itku ja vaipanvaihto.
Jakso 44
Paljastuksia
Saaren miehet joutuvat valheenpaljastustestissä kovan paikan eteen, kun rehellisyyttä mitataan. Parinpudotuksessa villasta joutuu lähtemään vähiten katsojaääniä saanut pari.
Jakso 43
Suudelmia ja ihastusta
Saarelaisia puhuttaa yhteisen ajan väheneminen villassa. Pelissä paljastetaan sometotuuksia saarelaisista ja illan pullonpyörityksessä suudellaan intohimoisesti.
Jakso 42
7. viikko
Love Islandin koostejaksossa luodataan Villen ja Pauliinan ison riidan syitä sekä nähdään mahtava Skibidi-haaste.
Jakso 41
Leikin loppu
Rakkauden saarella käydään naistenvälinen eeppinen mutapainiturnaus. Illan parinpudotuksessa väki vähenee ja peli kovenee.
Jakso 40
Sylitanssia ja kyyneleitä
Parien riitoja selvitellään itkuisina ja sykkeet nousevat miesten sylitanssiesityksistä. Illan juhlien aikana sviitin ovet aukeavat katsojien äänestämälle parille.
Jakso 39
Viimeinen parinvalinta
Rakkauden saarelta ei draamaa puutu, kun kolmen parin välille syttyy riita. Useita rakkaudentunnustuksia jaetaan ja illalla koittaa lopullisen parinvalinnan aika.
Jakso 38
Odotettu paluu
Yksi saarelaisista hämmentää villan parisuhdekuvioita. Illalla juhlitaan white party -teemalla. Kaksi vanhaa saarelaista palaa takaisin katsojien äänestäminä.
Jakso 37
Sydämen ääni
Yksi rakkauden saaren pareista päätyy eroon. Päivän kisassa selviää, kuka on villan vahvin mies. Saarelle saapuu myös uusi mies ja ilta tuo mukanaan dramaattisen käänteen.
Jakso 36
6. viikko
Kausi 1, jakso 36/50. Love Islandin koostejaksossa nähdään miten Jannen ja Veeran suhde syvenee entisestään ja miten kauniisti saarelaiset puhuvat toisistaan kehuringissä.
Jakso 35
Soutaa, huopaa
Luvassa on romantiikkaa, draamaa, suhdekiemuroita, suuria tunteita sekä nopeita käänteitä, kun realityjätti Love Island Suomi rantautuu Subille Shirly Karvisen juontamana! Espanjan paahtavan auringon alla, hulppeassa villassa, joukko upeita sinkkuja pääsee nauttimaan ainutlaatuisesta ja unohtumattomasta syksystä rakkautta ja paria etsien. Syksyn kuumimmassa realityssa ja isoimmassa ilmiössä voi kuitenkin tapahtua mitä vain, milloin vain ja mikä parasta, näihin kutkuttaviin tapahtumiin ja yllättäviin käänteisiin katsojat pääsevät vaikuttamaan merkittävästi. Love Island Suomi huipentuu finaaliin, jossa voittajaparille on jaossa huimat 25 000 euroa! 1. tuotantokausi.

Osallistu

Love Island MTVuutiset.fissä