Love Island UK

Brittiläinen deittailuohjelma on kasvanut maailmanlaajuiseksi ilmiöksi. Koukuttavassa realityssa Britannian kuumimmat tytöt ja pojat ympäri maan asutetaan yhteen luksusvillaan. Luvassa on juonittelua, aitoja tunteita ja särkyviä sydämiä, kun etsinnässä on elämän rakkaus. Kuuden viikon päästä yleisön suosikkipari kävelee ulos talosta 50 000 puntaa rikkaampana.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2015-2020
Jakso 1
Enemmän saarta, enemmän rakkautta
Kausi 6, 1/37. Brittisinkut etsivät jälleen rakkautta, tällä kertaa entistäkin hulppeammissa puitteissa Etelä-Afrikassa. Sen oikean löytämisen lisäksi porkkanana on mahdollisuus voittaa 50 000 puntaa. Tuttuun tapaan alkajaisiksi muodostetaan viisi pariskuntaa. Brittiläinen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 2
Kaksoset!
Kausi 6, 2/37. Kuumat kaksoset tuovat huvilaan uudenlaista säpinää. He saavat varastaa itselleen parit, mutta ennen päätöksentekoa he haluavat jututtaa kaikkia poikia. Poikien mielestä uudet tytöt ovat sekä nättejä että fiksuja. Ongelmana on vain erottaa heidät toisistaan. Poikien ja tyttöjen välisessä kisassa sukelletaan teekuppiin. Brittiläinen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 3
Puhu mulle
Kausi 6, 3/37. Blondikaksosten tuplatreffit Callumin ja Miken kanssa hiertävät tyhjän päälle jääneitä Shaughnaa ja Leannea. Ollie joutuu selittelemään sanomisiaan Paigelle Siannisen joutuessa ikävään välikäteen. Brittiläinen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 4
Sokki-ilmoitus
Kausi 6, 4/37. Yksi saarelaisista oivaltaa muutaman huvilassa vietetyn päivän jälkeen jotain tärkeää, ja hän päätyy ratkaisuun, joka yllättää muut sinkut. Kaikilla pareista ei oikein kipinöi, eikä kommunikointi tahdo sujua. Callumia taas piirittää kaksikin naista. Ilmoitus uusista tulokkaista sähköistää tunnelmaa. Brittiläinen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 5
Tuplatällit
Kausi 6, 5/37. Kumpikin uusista pojista saa lähteä treffeille kahden valitsemansa tytön kanssa. Uusien asukkaiden tervetuliaisbileissä pelataan paljastavaa kaljapingistä. Brittiläinen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 6
Runtua niin että tuntuu
Kausi 6, 6/37. Yksi jos toinenkin nainen kilvoittelee uusien tulokkaiden, Connaghin ja Finleyn, huomiosta, mikä saa vanhan mieskaartin puntit tutisemaan. Huvilan naiset pääsevät näyttämään kyntensä ja sisunsa esteradalla - juuri sopivasti parinvalinnan alla. Brittiläinen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 7
Tuttu juttu
Kausi 6, 7/37. Edellisen parinvalinnan yllättävissä käänteissä riittää sulateltavaa. Yksi joutuu nuolemaan haavojaan, toinen puolustelemaan valintojaan. Jos oman kumppanin kanssa sujuu hyvin, tulee ehkä ottaneeksi hiukan parisuhdegurun roolia. Mutta kuka oikeasti tietää eniten kumppanistaan? Siitä otetaan selvää parikisassa. Brittiläinen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 8
Soosi soikoon
Kausi 6, 8/37. Leanne ja Mike pääsevät viettämään kahdenkeskistä laatuaikaa hieronnan merkeissä. Puheenaiheeksi nousee saarelaisten soosi: kenellä sitä on, ja kenen soosissa on parantamisen varaa? Myöhemmin kuumassa tanssikisassa katsotaan, kuka saa kenenkin sydämen pamppailemaan. Brittiläinen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 9
Uppomunakuningatar
Kausi 6, 9/37. Osalta tytöistä menevät pasmat sekaisin, kun itsevarma Miss Englanti -finalisti alkaa tutustua poikiin. Tuorein saarelainen ilmoittaa, että hän tavoittelee haluamaansa, vaikka muut joutuisivat vähän kärsimäänkin. Lisäksi hän ilmoittaa olevansa oikea uppomunakuningatar. Brittiläinen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 10
Huvilan hurmaajatar
Kausi 6, 10/37. Uusi tulokas, Rebecca, on herättänyt poikien kiinnostuksen. Mike ei ole vakuuttunut Leannen kiinnostuksesta. Brittiläinen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 11
Tapahtui Vegasissa
Kausi 6, 11/37. Connaghin ja Rebeccan orastava suhde jättää Siannisen nuolemaan näppejään, mutta tilaisuus onneen tarjoutuu kahden uuden kundin astellessa huvilaan. Sitä ennen vanha mieskööri pääsee revittelemään Las Vegasin ja Elviksen hengessä. Brittiläinen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 12
Kiitti ja kuitti
Kausi 6, 12/37. Saaren uudet komistukset saavat niin hyvää palautetta tytöiltä, että aiemmin saapuneet pojat ovat varuillaan, ja ryhtyypä joku mielensäpahoittajaksikin. Tuoreet kasvot saavat viedä tyttöjä treffeille, ja muut jäävät sivustakatsojiksi. Mutta kuka jää nuolemaan näppejään parinvalinnassa ja joutuu poistumaan saarelta? Tällä kertaa valta on tyttöjen käsissä. Brittiläinen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 13
Kissatappelu
Kausi 6, 13/37. Parinvalinnan jälkeen Siannise ja Rebecca kalistelevat sapeleita, kun taas Connor on onnesta soikeana saatuaan Sophien taas itselleen. On Shaughnan ja Callumin vuoro päästä romanttisille treffeille. Brittiläinen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 14
Kärrykaupalla ällötystä
Kausi 6, 14/37. Yksi pari joutuu pudotuksen jälkeen erilleen, ja tunnelma huvilassa on apea. Pian murheet kuitenkin unohtuvat, kun saarelaiset kilpailevat ällöttävässä ruokakauppakisassa. Kiljahduksia aiheuttavat viestit, jotka ilmoittavat uusien sinkkujen saapumisesta ja heidän valinnoistaan treffikumppaneikseen. Brittiläinen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 15
Herkkuhetkiä
Kausi 6, 15/37. Saarelaiset tutustuvat toisiinsa ruokatreffeillä. Siannise nauttii kahden pojan huomiosta. Miken ja Leannen suhde on vaakalaudalla. Brittiläinen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.
Jakso 16
Roihahduksia
Kausi 6, 16/37. Leannasta irtautunut Mike flirttailee vähän joka suuntaan, eikä kukaan oikein vakuutu. Luke T. kertoo Rebeccalle kiinnostuneensa enemmän Siannisesta. Yllätysparinvalinta päättää jonkun tytöistä Love Island -matkan. Brittiläinen deittailuohjelma, jossa joukko sinkkuja etsii rakkautta luksushuvilassa.