Love Island UK

Brittiläinen deittailuohjelma on kasvanut maailmanlaajuiseksi ilmiöksi. Koukuttavassa realityssa Britannian kuumimmat tytöt ja pojat ympäri maan asutetaan yhteen luksusvillaan. Luvassa on juonittelua, aitoja tunteita ja särkyviä sydämiä, kun etsinnässä on elämän rakkaus. Kuuden viikon päästä yleisön suosikkipari kävelee ulos talosta 50 000 puntaa rikkaampana.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2015-2020
Uusia jaksoja maanantaista perjantaihin klo 0:01
Jakso 50
Finaali
Kausi 3, 50/50. Neljä paria on jäljellä ja viimeisenä iltana ennen finaalia järjestetään tanssiaiset, joissa parit tunnustavat tunteensa toisilleen. Huvila sykkii rakkautta. Finaalissa käydään läpi kunkin parin matkaa yksitellen. Lopuksi vielä testataan, oliko kyse rahasta vai rakkaudesta, kun voittaja saa päättää, jakaako hän rahat parinsa kanssa. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa.
Jakso 49
Perhepäivä
Kausi 3, 49/50. Olivia katuu äänestystään, mutta huolet unohtuvat pian, kun jokainen saarelainen saa vieraita, kun perheenjäsenet tulevat käymään. Illan lopuksi selviää, ketkä pääsevät finaaliin. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa.
Jakso 48
Seitsemäs viikko
Kausi 3, 48/50. Koko kauden viimeinen viikkokatsaus keskittyy sekä viimeiseen viikkoon että koko kauteen. Mukana kauden kymmenen eniten tviitattua hetkeä sekä koko kauden paras lentävä lause. Gabbyn viimeinen viikko on ollut raskas. Myös Kemin ja Chrisin väleistä puhutaan. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa.
Jakso 47
Parasta kyytiä
Kausi 3, 47/50. Viimeisille treffeilleen pääsevät Marcel ja Gab sekä Alex ja Mon. Luvassa on ikimuistoisia hetkiä maalla, merellä ja ilmassa. Tytöt saavat salaisen tehtävän. Palkkiona onnistuneesta tehtävästä on cocktailjuhla. Illan päätteeksi parit saavat vaikean tehtävän, kun heidän pitää taas äänestää. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa.
Jakso 46
Kykykilpailu
Kausi 3, 45/50. Aamu alkaa tekstiviestillä, kun Chris ja Olivia pääsevät viimeisille treffeilleen, kuten myös Kem ja Amber. Camilla ja Jamie pääsevät treffeille illan tullen. Päivän päätteeksi järjestetään kykykilpailu, jossa kaikki esittävät parhaita taitojaan. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa.
Jakso 45
Vauva-arkea
Kausi 3, 45/50. Vauvojen itku aloittaa päivän. Jokainen pari saa hoidettavakseen vauvanuken, joka itkee, kaipaa hellyttää ja ruokaa. Kukin suhtautuu asiaan omalla tavallaan. Tytöt lähtevät lounaalle kesken päivän ja jättävät vauvat pojille. Politikointi on ankaraa viimeisellä viikolla. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa.
Jakso 44
Valheenpaljastin
Suomenkielinen viikkoteksti: Kausi 3, 44/50. Valheenpaljastintestissä pojat esittävät kysymyksiä tytöille. Kysymykset lisäävät ennestään öljyä liekkeihin ja tytöillä on vaikeaa, mutta totuus tunteista tulee lopulta ilmi. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa.
Jakso 43
Paripudotus
Kausi 3, 43/50. Asukkaat joutuvat kohtaamaan somen ilkeyden, kun haasteessa pitää arvata, ketä kukin twiitti koskee. Riidoilta ei luonnollisesti vältytä. Päivän päätteeksi vähiten yleisöääniä saanut pari joutuu jättämään huvilan. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa.
Jakso 42
Rakkautta vain
Kausi 3, 42/50. Rakkauden saari on vihdoin nimensä veroinen, sillä lempi leiskuu ja peitot heiluvat. Jopa uusilla pareilla pyyhkii hyvin, vaikka kaikki eivät Tylan aitouteen uskokaan. Jättävätkö Chris ja Olivia vihdoin vaikeudet taaksensa? Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa.
Jakso 41
Kuudes viikko
Kausi 3, 41/50. Kuusi viikkoa tulee täyteen, ja on aika kerrata jännittävimmät käänteet seitsemän päivän ajalta. Huvilaan on mahtunut dramaattisia ihmissuhdekäänteitä, epätoivoista vokottelua sekä paljon lisämateriaalia, joka näytetään vasta nyt. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa.
Jakso 40
Kaikki peliin
Kausi 3, 40/50. Parinvaihdon lähestyessä epätoivo hiipii asukkaiden mieliin. Sinkkumiehet panevat kaikki peliin, mutta meneekö Theo liiankin pitkälle? Chris kuulee huolestuttavia juoruja, ja päättää pelastaa parisuhteensa Olivian kanssa. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa.
Jakso 39
Vanha suola
Kausi 3, 39/50. Juuri kun Olivia ja Chris eroavat, yleisö valitsi Olivian entiset parit Miken ja Samin uusiksi tulokkaiksi huvilaan. Vanha suola saattaa janottaa Oliviaa, mutta Mikella on toisenlaiset suunnitelmat. Myös Tyla ja Georgia ovat sinkkuja, joten taas on aika heittää verkot vesille. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa.
Jakso 38
Alkuja ja loppuja
Kausi 3, 38/50. Yleisöäänestyksellä on dramaattiset seuraukset. Jonnyn lähdettyä Tyla on yksin. Chris ja Olivia ajautuvat jälleen kerran karille ja päättävät erota. Montanan ja Alexin suhde saa tilaisuuden edetä, kun he pääsevät romanttisille treffeille. Illan päätteeksi taloon saapuu kaksi tuttua hahmoa. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa.
Jakso 37
Huvilan räppikunkku
Kausi 3, 37/50. Tylan ja Jonnyn suhde on ajautunut lopullisesti karille. Jonnyn reaktio ei miellytä Tylaa, mutta Tyla ei lämpene myöskään Theolle. Yleisöäänestystä seuraa pudotus, joka ei ole helpoimmasta päästä. Kem, Chris ja Marcel keventävät tunnelmaa esittämällä räppinsä. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa.
Jakso 36
Camillan syntymäpäivä
Kausi 3, 36/50. Camillan ja Jamien suhde syvenee, ja Camillan syntymäpäivän kunniaksi he pääsevät piilohuoneeseen keskustelemaan kirjoista. Chris ja Olivia yrittävät korjata suhdettaan pitämällä taukoa, ja Jonny yrittää pitää päänsä kasassa Tylan suhteen. Chris ja Kem juhlistavat ystävyyttään häpykarvojen trimmauksella. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa.
Jakso 35
Amberin raivo
Kausi 3, 35/50. Dramaattinen parinvaihtoseremonia sai sekä Amberin että Jonnyn raivostumaan. Yön yli nukuttua itse kunkin on kuitenkin aika paikkailla tulehtuneita välejä. Camilla avaa viimein sydämensä Jamielle, ja heidän suhteensa etenee. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa.