Love Island rantautuu Amerikkaan! Brittiläiseen deittiohjelmaan pohjautuvassa tositv-sarjassa kuumimmat nuoret naiset ja miehet viedään asumaan muutaman viikon ajaksi luksusvillaan Las Vegasiin. Pelin henki on se, että jokaisen täytyy löytää itselleen pari, ja joka viikko sinkuksi jäänyt putoaa kisasta ja poistetaan saarelta. Ohjelman päätteeksi yleisön suosikkipari kävelee ulos talosta 100 000 dollaria rikkaampana. Amerikkalaisversion toinen tuotantokausi.
Love Island rantautuu Amerikkaan! Brittiläiseen deittiohjelmaan pohjautuvassa tositv-sarjassa kuumimmat nuoret naiset ja miehet viedään asumaan muutaman viikon ajaksi luksusvillaan Las Vegasiin. Pelin henki on se, että jokaisen täytyy löytää itselleen pari, ja joka viikko sinkuksi jäänyt putoaa kisasta ja poistetaan saarelta. Ohjelman päätteeksi yleisön suosikkipari kävelee ulos talosta 100 000 dollaria rikkaampana. Amerikkalaisversion toinen tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2019-2020
Siirry C Moreen tästä
Katso kaikki jaksot jo nyt C Moressa - tietysti ilman mainoksia
Katso kaikki jaksot jo nyt C Moressa - tietysti ilman mainoksia
Tulossa klo 22:02
Jakso 25
Auvoa ja kolmiodraamaa
Kausi 2, 25/31. Johnny järjestää Celylle ikimuistoisen illan. Raksamiehet esittelevät työkalujaan ja saavat tytöt innostumaan. Carrington ei osaa päättää Laurelin ja Lakeynin välillä ja kolmiodraama on viittä vaille valmis. Illalla paahdetaan vaahtokarkkeja nuotiolla ja jutellaan syvällisiä. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 24
Tuplatreffit
Kausi 2, 24/31. Sekä Lakeyn että Julia haluavat Carringtonin treffiseurakseen. Laurel ei tästä ilahdu ja tuntee epävarmuutta. Johnny on suuret suunnitelmat poikien avustuksella. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 23
Piru ja enkeli
Kausi 2, 23/31. Tytöt hoitavat parinvaihdon tyylikkäästi loppuun saakka. Bennett ja Kierstan tutustuvat lähemmin ja Johnny lupaa tehdä parannuksen. Moira saa flirttailuvinkkejä. Justine ja Caleb puhuvat tulevaisuudesta ja välimatkasta. Tilanne huvilalla on liiankin seesteinen ja siksi huvilaan tulee kaksi uutta sinkkua. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 22
Suurta draamaa monessa leirissä
Kausi 2, 22/31. Johnnyn toiminta Casa Amorissa pääsee lähempään tarkasteluun ja salaisuudet paljastuvat juuri parinvaihdon alla. Celyn tunteet ovat ristiriitaiset, koska luottamus on kaiken perusta. Laurel taas miettii, saako enemmän Carringtonilta vai Connorilta. Moirakin on kovan paikan edessä. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 21
Viikkokatsaus
Kausi 2, 21/31. Katsaus viikon tapahtumiin huvilassa. Tärkeimmät juorut, parinvaihdot ja haasteet viikon ajalta, sekä ennen näkemättömiä kohtauksia. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 20
Valheilla on lyhyet jäljet
Kausi 2, 20/31. Uudet pojat saavat kuhinaa aikaan. Bennien ja Celyn treffit saavat Johnnyn kiehumaan, vaikka hän kieltää olevansa mustankipeä. Päivä haaste tuo vaietun totuuden esiin ja Cely joutuu pohtimaan luottamustaan Johnnyyn. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 19
Kolme uutta brunssipoikaa
Kausi 2, 19/31. Tähdet ovat kohdillaan ja sinkut pääsevät tuulettumaan astrologiabileissä. Yllättävä häätö kuitenkin järkyttää sinkkuja. Paljon jää sanomatta ja tunteet kuohuvat. Huvilaan tulee kolme uutta poikaa, jotka vievät tyttöjä brunssitreffeille. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 18
P niin kuin parinvaihto
Kausi 2, 18/31. Carrington yllättää Laurelin ensitreffeillä. Mackenzien ja Jalenin erimielisyydet kärjistyvät eikä kyyneleiltä vältytä. Mackenzie hakee lohtua tutusta suunnasta, mutta onko jo liian myöhäistä? Toisaalla Kierstan ja Sher paistattelevat huomion keskipisteinä. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 17
Suu auki
Kausi 2, 17/31. Mackenzie haluaisi enemmän huomiota Jalenilta, mutta tämän katse harhailee. Caleb ja Justine pääsevät ensitreffeille kattojen ylle. Saarelaiset saavat haasteen, joka nostaa palan kurkkuun. Kuka haukkaa liian suuren palan? Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 16
Suuri parinvaihto
Kausi 2, 16/31. Pojat palaavat Casa Amoresta ja saarelaisten on valittava, haluavatko he jatkaa entisen kumppaninsa kanssa vai vaihtaa paria. Tunteellinen ilta on täynnä yllätyksiä, joista kaikki eivät ole mieluisia. Saarelaiset saavat huomata, että kaikella on seurauksensa. Kenen kumppanuus kestää? Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 15
Vaikeita valintoja
Kausi 2, 15/31. Moira ja Carrington pääsevät tahoillaan treffeille valitsemansa kumppanin kanssa. Moiran valinta ei yllätä ketään, mutta Carringtonin päätös yllättää ja herättää mustasukkaisuutta. Juuri kun treffeistä on selvitty, molemmat huvilat saavat tekstiviestin. Edessä on lähtö Casa Amorista ja vähän muutakin. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 14
Tunteet solmussa
Kausi 2, 14/31. Huvilassa järjestetään bileet ja Mackenzie näyttää uusia puolia itsestään. Aaronilla taas riittää kysyntää enemmän kuin tarpeeksi. Myös Casa Amoressa juhlitaan, mutta poikia alkaa pikkuhiljaa kalvaa epäilys ja ikävä. Jalen paljastaa sisäisen terapeuttinsa. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 13
Kiihkeät huulet
Kausi 2, 13/31. Uudet sinkkututtavuudet synnyttävät sähköä sekä huvilassa että Casa Amoressa. Edes voimaparit eivät ole immuuneja houkutuksille. Illan hämärtyessä syvällisiä keskusteluja aletaankin käydä kehonkielellä. Sinkuille esitetään härski haaste, jossa huvilat ottavat mittaa toisistaan kieli poskessa. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 12
Casa Amor
Kausi 2, 12/31. Tyttöjen nauttiessa kylpylätunnelmasta pojat lähetetään keskenään lomalle uuteen huvilaan, Casa Amoreen. Siellä viisi uutta sinkkunaista saapuu koettelemaan heidän uskollisuuttaan. Tytöt jäävät huvilaan, mutta heitä viihdyttämään saapuu puolestaan viisi uutta komistusta. Meno yltyy varsin hurjaksi, kun parisuhteiden perusteita horjutetaan tornipelissä. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 11
Ei makeaa mahan täydeltä
Kausi 2, 11/31. Kaksi kilpailijaa poistuu huvilasta lopullisesti. Muut ovat tuskin henkäisseet helpotuksesta, kun heitä odottaa uusi haaste, jossa ei ole säästelty köyttä eikä kuorrutusta. Haaste saa parit puhumaan syvällisesti parisuhdeodotuksistaan ja avioliitosta. Ilta päättyy hyvin lämpimissä tunnelmissa, mutta jääkylmä suihku odottaa. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 10
Kermavaahtoa ja neonvaloja
Kausi 2, 10/31. Yksi pareista pääsee yöksi piilohuoneeseen, mutta meneekö kaikki odotusten mukaisesti? Parit osallistuvat makeaan haasteeseen, joka saa tunteet kuumemaan hyvässä ja pahassa. Haasteen jälkipeli vetää monta paria vakavaksi, mutta tunnelmaa kohottavat häikäisevät neonjuhlat. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.