Love Island USA

Love Island rantautuu Amerikkaan! Brittiläiseen deittiohjelmaan pohjautuvassa tositv-sarjassa kuumimmat nuoret naiset ja miehet viedään asumaan muutaman viikon ajaksi luksusvillaan Las Vegasiin. Pelin henki on se, että jokaisen täytyy löytää itselleen pari, ja joka viikko sinkuksi jäänyt putoaa kisasta ja poistetaan saarelta. Ohjelman päätteeksi yleisön suosikkipari kävelee ulos talosta 100 000 dollaria rikkaampana. Amerikkalaisversion toinen tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2019-2020
Jakso 31
Finaali
Kausi 2, 31/31. Jäljellä ovat viimeiset neljä paria. Ennen voittajan julistamista pynttäydytään, kynäillään rakkauskirjeitä ja kävellään pitkin muistojen bulevardia katselemaan kohokohtia matkan varrelta. Kuka lopulta vie voiton? Voittaako raha vai rakkaus? Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 30
Viimeiset treffit
Kausi 2, 30/31. Parit pääsevät viimeisille treffeilleen muistelemaan yhteistä polkuaan ja suunnittelemaan tulevaan. Tiputtaako joku R-pommin? Luvassa on moottorin jylinää, upeita maisemia, tanssikenkien kopinaa, kynttilävalaistusta ja rutkasti romantiikkaa. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 29
Vauvakuumetta
Kausi 2, 29/31. Parien rento elämä huvilassa suistuu raiteiltaan, kun huolehdittavaksi siunautuu jälkikasvua. Kestääkö rakkaus jatkuvan vaipanvaihtorumban? Lopuksi yksi pareista äänestetään ulos huvilasta. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 28
Perhe on pahin
Kausi 2, 28/31. Saarelaiset saavat, tai joutuvat, kohtaamaan sekä oman että parinsa perheen. Jälleennäkemiset voivat olla iloisia, mutta myös hermoja raastavia ja henkisesti raskaita. Casa Amorin kipeät muistot palaavat kummittelemaan kesken Celyn ja Johnnyn auvoisan yhteiselon. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 27
Allasbileistä Piilohuoneeseen
Kausi 2, 27/31. Saarelaiset saavat kuulla katsojien enemmän ja vähemmän murskaavia arvioita itsestään. Joillekin tieto on vaikeampi niellä, mutta kosteat allasbileet keventävät tunnelmaa. Lopuksi yksi onnekas pari pääsee Piilohuoneeseen. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 26
Juonia ja jahkailua
Kausi 2, 26/31. Tytöt ryhtyvät juonittelemaan saatuaan salaisen tehtävän. Lähestyvä parinvaihto nostattaa tunteita pintaan ja aiheuttaa stressiä eritoten Carringtonille, joka jahkailee yhä. Jonkun tunteet joutuvat väistämättä ruhjotuiksi, mutta kenen? Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 25
Auvoa ja kolmiodraamaa
Kausi 2, 25/31. Johnny järjestää Celylle ikimuistoisen illan. Raksamiehet esittelevät työkalujaan ja saavat tytöt innostumaan. Carrington ei osaa päättää Laurelin ja Lakeynin välillä ja kolmiodraama on viittä vaille valmis. Illalla paahdetaan vaahtokarkkeja nuotiolla ja jutellaan syvällisiä. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 24
Tuplatreffit
Kausi 2, 24/31. Sekä Lakeyn että Julia haluavat Carringtonin treffiseurakseen. Laurel ei tästä ilahdu ja tuntee epävarmuutta. Johnny on suuret suunnitelmat poikien avustuksella. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 23
Piru ja enkeli
Kausi 2, 23/31. Tytöt hoitavat parinvaihdon tyylikkäästi loppuun saakka. Bennett ja Kierstan tutustuvat lähemmin ja Johnny lupaa tehdä parannuksen. Moira saa flirttailuvinkkejä. Justine ja Caleb puhuvat tulevaisuudesta ja välimatkasta. Tilanne huvilalla on liiankin seesteinen ja siksi huvilaan tulee kaksi uutta sinkkua. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 22
Suurta draamaa monessa leirissä
Kausi 2, 22/31. Johnnyn toiminta Casa Amorissa pääsee lähempään tarkasteluun ja salaisuudet paljastuvat juuri parinvaihdon alla. Celyn tunteet ovat ristiriitaiset, koska luottamus on kaiken perusta. Laurel taas miettii, saako enemmän Carringtonilta vai Connorilta. Moirakin on kovan paikan edessä. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 21
Viikkokatsaus
Kausi 2, 21/31. Katsaus viikon tapahtumiin huvilassa. Tärkeimmät juorut, parinvaihdot ja haasteet viikon ajalta, sekä ennen näkemättömiä kohtauksia. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 20
Valheilla on lyhyet jäljet
Kausi 2, 20/31. Uudet pojat saavat kuhinaa aikaan. Bennien ja Celyn treffit saavat Johnnyn kiehumaan, vaikka hän kieltää olevansa mustankipeä. Päivä haaste tuo vaietun totuuden esiin ja Cely joutuu pohtimaan luottamustaan Johnnyyn. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 19
Kolme uutta brunssipoikaa
Kausi 2, 19/31. Tähdet ovat kohdillaan ja sinkut pääsevät tuulettumaan astrologiabileissä. Yllättävä häätö kuitenkin järkyttää sinkkuja. Paljon jää sanomatta ja tunteet kuohuvat. Huvilaan tulee kolme uutta poikaa, jotka vievät tyttöjä brunssitreffeille. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 18
P niin kuin parinvaihto
Kausi 2, 18/31. Carrington yllättää Laurelin ensitreffeillä. Mackenzien ja Jalenin erimielisyydet kärjistyvät eikä kyyneleiltä vältytä. Mackenzie hakee lohtua tutusta suunnasta, mutta onko jo liian myöhäistä? Toisaalla Kierstan ja Sher paistattelevat huomion keskipisteinä. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 17
Suu auki
Kausi 2, 17/31. Mackenzie haluaisi enemmän huomiota Jalenilta, mutta tämän katse harhailee. Caleb ja Justine pääsevät ensitreffeille kattojen ylle. Saarelaiset saavat haasteen, joka nostaa palan kurkkuun. Kuka haukkaa liian suuren palan? Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.
Jakso 16
Suuri parinvaihto
Kausi 2, 16/31. Pojat palaavat Casa Amoresta ja saarelaisten on valittava, haluavatko he jatkaa entisen kumppaninsa kanssa vai vaihtaa paria. Tunteellinen ilta on täynnä yllätyksiä, joista kaikki eivät ole mieluisia. Saarelaiset saavat huomata, että kaikella on seurauksensa. Kenen kumppanuus kestää? Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 100 000 dollaria.