Maajussille morsian maailmalla

Maajussille morsian saa sisarsarjan, kun pääsemme seuraamaan neljän ulkomailla asuvan maajussin rakkaudenetsintää Suomesta. Tällä ensimmäisellä kaudella tapaamme suomensukuiset Royn ja Matthewn Kanadasta, Suomessa aiemmin asuneen Mustafan Turkista sekä työmatkoillaan Suomeen ihastuneen Stefanon Libanonista. Miten onnistuu kumppanin etsintä yli merten ja millaisiin kulttuurieroihin maajussit törmäävät? Entä miten käy suomalaisilta naisilta sopeutuminen maaseutuelämään toisella puolella maapalloa tai Välimeren subtrooppisilla viljelymailla?
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2019
Katsottavissa ulkomailla
Jakso 11
Mitä heille kuuluu nyt?
Kausi 1, 11/11. Mitä heille kuuluu nyt? Vappu Pimiä käy tapaamassa kaikkia neljää maajussia kysyäkseen, mitä heille kuuluu nyt? Ainakin Roylla on isoja uutisia kerrottavanaan, mitenkäs muilla?
Jakso 10
Kenen kanssa matka jatkuu?
Kausi 1, 10/11. Kenen kanssa matka jatkuu? Farmiviikko on tullut päätökseen ja maajussimme ovat tiukan paikan edessä. Kenen kanssa tutustuminen jatkuu ja rakkaudelle annetaan mahdollisuus?
Jakso 9
Vauhtia ja jäätävää menoa
Kausi 1, 9/11. Vauhtia ja jäätävää menoa. Kolmas treffipäivä vie maajusseja ja leidejä vauhdikkaista aktiviteeteistä syvällisiin keskusteluihin. Muuttaako viimeinen treffipäivä miesten ajatuksia?
Jakso 8
Herkkiä hetkiä ja suudelmia
Kausi 1, 8/11. Herkkiä hetkiä ja suudelmia. Toisena treffipäivänä herkistytään ja päästään pussailemaan grillailun ohella. Isoja karjaeläimiä nähdään niin treffeillä kuin maatilahommissakin.
Jakso 7
Saunatreffejä eri mantereilla
Kausi 1, 7/11. Saunatreffejä eri mantereilla. Farmiviikkojen ensimmäisiä treffejä vietetään mm. erilaisissa saunoissa. Sää luo haasteita, kun Kanadassa lumipyry yllättää. Onneksi sauna lämmittää.
Jakso 6
Amorin siivin merten yli
Kausi 1, 6/11. Amorin siivin merten yli. Naiset matkaavat farmiviikoille vaihteleviin sääolosuhteisiin. Leidit pääsevät vihdoin tutustumaan maajussiemme omiin ympäristöihin ja kulttuureihin.
Jakso 5
Kuka kutsutaan farmiviikolle?
Kausi 1, 5/11. Kuka kutsutaan farmiviikolle? Ryhmätreffit jatkuvat Lapissa. Maajussit saavat lopuksi kutsua kukin kolme naista tutustumaan elämäänsä farmiviikolle, mutta yllätyksiä onkin luvassa.
Jakso 4
Ryhmätreffit alkaa
Kausi 1, 4/11. Ryhmätreffit alkaa. Onko Lapin luonnossa outoa taikaa? Maajussit lähtevät kukin neljän naisen kanssa ryhmätreffeille tutustumaan toisiinsa paremmin.
Jakso 3
Pikatreffit
Kausi 1, 3/11. Pikatreffit. Maajussit tapaavat kukin heille kirjoittaneita naisia. Tunnelmat ovat jännittyneet mutta odottavaiset. Syttyykö ihastus heti ensisilmäyksellä?
Jakso 2
Kirjeitä maailmalle
Kausi 1, 2/11. Kirjeitä maailmalle. Neljä ulkomaista maajussia saavat suomalaisten naisten lähettämät kirjeet. Miehet yllättyvät tunteellisista teksteistä ja hauskoista videoista.
Jakso 1
Maajussille morsian maailmalla
Nyt tutustutaan neljään maajussiin, jotka asuvat eri puolilla maailmaa ja etsivät kumppania rinnalleen. Jos kiinnostuksesi heräsi, kirjoita maajussille kirje käsin tai sähköisesti! Hae mukaan osoitteessa mtv.fi/osallistu