Maajussille morsian Norja

Norjalainen tosi-tv-sarja, jossa maatilalliset etsivät itselleen elämänkumppania tositarkoituksella. 15. tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2019-2020
Maajussille morsian Norja, Jakso 15: Jälleennäkeminen
Jakso 15
Jälleennäkeminen
Kausi 15, 15/15. Kesä on lopuillaan, ja rakkauden etsintä ohjelman puitteissa on päättänyt. Mukana olleet maajussit kokoontuvat kuitenkin valittujensa kanssa vielä kerran yhteen muistelemaan kesää ja kertomaan uusimmat kuulumiset. Luvassa on myös yksi jymy-yllätys, kun eräs maajusseista ei saavukaan paikalle alun perin valitsemansa ehdokkaan kanssa. Norjalainen tosi-tv-sarja, jossa maatilalliset etsivät itselleen elämänkumppania tositarkoituksella.
Maajussille morsian Norja, Jakso 14: Yhteisellä matkalla
Jakso 14
Yhteisellä matkalla
Kausi 15, 14/15. Kaikki neljä paria lähtevät lomalle romanttiseen Geneveen, ja reissussa monet alkavat huomata, missä asioissa he ovat keskenään erilaisia. Yksi pari kokee, että heidän suhteensa on vain pelkkää ystävyyttä, sillä tarpeet fyysisen läheisyyden suhteen eivät kohtaa. Naiset pääsevät puimaan suhdekuvioita keskenään miesten järjestäessä heille yllätyksen. Norjalainen tosi-tv-sarja, jossa maatilalliset etsivät itselleen elämänkumppania tositarkoituksella.
Maajussille morsian Norja, Jakso 13: Vuoroin vieraissa
Jakso 13
Vuoroin vieraissa
Kausi 15, 13/15. Maajussit vierailet valittujensa kotona, ja luvassa on erilaisia aktiviteetteja, kuten melontaa, lasinpuhallusta ja läheisten tapaamista. Osalle alkaa jo syntyä tunteitakin, ja silloin tulee ajankohtaiseksi miettiä, miten uusi tuttavuus esitellään omalle lähipiirille. Norjalainen tosi-tv-sarja, jossa maatilalliset etsivät itselleen elämänkumppania tositarkoituksella.
Maajussille morsian Norja, Jakso 12: Viimeiset valinnat
Jakso 12
Viimeiset valinnat
Kausi 15, 12/15. Kun kaikki kahdenkeskiset treffit on käyty, maajussien on aika tehdä lopulliset valintansa. Miesten kohdalla päätökset ovat melko selkeitä, mutta Gudrun vatvoo asiaa viimeiseen asti. Kristoffer ottaa valinnan tekemisen hyvin raskaasti, ja rukkaset saaneet ehdokkaat ovat tietenkin pettyneitä. Norjalainen tosi-tv-sarja, jossa maatilalliset etsivät itselleen elämänkumppania tositarkoituksella.
Maajussille morsian Norja, Jakso 11: Kemiaa etsimässä
Jakso 11
Kemiaa etsimässä
Kausi 15, 11/15. Lopullisten valintojen lähestyessä maajussit saavat viedä puolisoehdokkaansa vielä kahdenkeskisille treffeille. Puitteet ovat kunnossa, ja ilmassa on romantiikkaa, kun treffeillä olevat parit pyrkivät löytämään kemiaa, joka riittäisi muuhunkin kuin pelkkään ystävyyteen. Mustasukkaisuudeltakaan ei vältytä, kun kolmas osapuoli joutuu jäämään yksin farmille treffien ajaksi. Norjalainen tosi-tv-sarja, jossa maatilalliset etsivät itselleen elämänkumppania tositarkoituksella.
Maajussille morsian Norja, Jakso 10: Rivit harvenevat
Jakso 10
Rivit harvenevat
Kausi 15, 10/15. Edessä on taas pudotus, kun kolme maajussia joutuu lähettämään yhden kosijoistaan kotimatkalle. Osan kohdalla päätös on selkeä, osa taas joutuu punnitsemaan sitä. Kristoffer vapautuu estoistaan ja alkaa flirttailla tytöille reippaammin. Myös Bjornin välit morsianehdokkaisiin lämpenevät huomattavasti. Gudrun kilpailuttaa kosijoitaan tällä kertaa ilmakivääriammunnassa, ja Ola Einar järjestää juhlat läheisilleen. Norjalainen tosi-tv-sarja, jossa maatilalliset etsivät itselleen elämänkumppania tositarkoituksella.
Maajussille morsian Norja, Jakso 9: Vauhtia ja draamaa
Jakso 9
Vauhtia ja draamaa
Kausi 15, 9/15. Kristofferin morsianehdokkaat ovat pettyneitä edellisen illan juhliin, joissa he kokivat jääneensä ulkopuolisiksi. Bjornin luona sen sijaan vietetään iltaa leppoisissa merkeissä, ja Bjorn alkaa huomata kiinnostuksensa kohdistuvan vain yhteen tai kahteen ehdokkaaseen. Myös Gudrunin luona vietetään iltaa isommalla porukalla. Ola Einar vie naiset retkelle tunturiin ja saa myös elämänsä kyydit yhdeltä naisista. Norjalainen tosi-tv-sarja, jossa maatilalliset etsivät itselleen elämänkumppania tositarkoituksella.
Maajussille morsian Norja, Jakso 8: Ensimmäinen pudotus
Jakso 8
Ensimmäinen pudotus
Kausi 15, 8/15. Maajussit joutuvat tekemään farmiviikon ensimmäisen valintansa lähettämällä yhden ehdokkaista kotiin. Yksi kuitenkin välttyy valinnan tekemiseltä, sillä lähtijäksi löytyy vapaaehtoinen. Lisäksi farmeilla päästään töihin, mutta romantiikkaa ja flirttiäkään ei unohdeta. Norjalainen tosi-tv-sarja, jossa maatilalliset etsivät itselleen elämänkumppania tositarkoituksella.
Maajussille morsian Norja, Jakso 7: Farmiviikko alkaa
Jakso 7
Farmiviikko alkaa
Kausi 15, 7/15. Maajussien valitsemat ehdokkaat saapuvat farmiviikolle, jonka aikana on tarkoitus tutustua paremmin ja kokeilla myös maatilan töitä. Gudrunin sulhasehdokkaat pääsevät heti tositoimiin karitsojen hoidon parissa ja Ola Einarin morsianehdokkaat ajavat traktoria, mutta Kristofferin ja Bjornin naisvieraat saavat pehmeämmän laskun maatilan arkeen ruoanlaiton merkeissä. Tunteita alkaa syntyä puolin ja toisin, ja suosikkejakin löytyä. Norjalainen tosi-tv-sarja, jossa maatilalliset etsivät itselleen elämänkumppania tositarkoituksella.
Maajussille morsian Norja, Jakso 6: Tärkeitä valintoja
Jakso 6
Tärkeitä valintoja
Kausi 15, 6/15. Ryhmätreffit jatkuvat, ja osa ehdokkaista on selkeästi enemmän esillä kuin toiset. Lyhyissä kahdenkeskisissä juttutuokiossa tunnustellaan kemioita, mikä auttaa maajusseja tekemään seuraavat valinnat. Ryhmätreffien jälkeen täytyy nimittäin jo päättää, ketkä ehdokkaista pääsevät mukaan farmiviikolle. Norjalainen tosi-tv-sarja, jossa maatilalliset etsivät itselleen elämänkumppania tositarkoituksella.
Maajussille morsian Norja, Jakso 5: Ryhmätreffit
Jakso 5
Ryhmätreffit
Kausi 15, 5/15. Kukin maajussi vie valitsemaansa ehdokkaat ryhmätreffeille. Treffeillä muun muassa valmistetaan ruokaa niin keittiössä kuin luonnon helmassa, pelataan pihapelejä ja tanssitaan. Jotkut ehdokkaat onnistuvat yllättämään treffeillä positiivisesti, kun taas toiset ehkä tuottavat hienoisen pettymyksen. Norjalainen tosi-tv-sarja, jossa maatilalliset etsivät itselleen elämänkumppania tositarkoituksella.
Maajussille morsian Norja, Jakso 4: Iloa ja pettymyksiä
Jakso 4
Iloa ja pettymyksiä
Kausi 15, 4/15. Pikatreffit jatkuvat ja sujuvat osan kannalta hyvin, osan kannalta hieman takellellen, eikä kiusalliselta hiljaisuudeltakaan aina vältytä. Kristoffer ylittää itsensä tekemällä jotain mitä on aina kammonnut. Pikatreffien jälkeen maajussit joutuvat tekemään ensimmäiset valintansa ja päättämään, ketkä ehdokkaista lähtevät mukaan ryhmätreffeille ja ketkä taas ovat ulkona jatkosta. Norjalainen tosi-tv-sarja, jossa maatilalliset etsivät itselleen elämänkumppania tositarkoituksella.
Maajussille morsian Norja, Jakso 3: Ensitreffien huumaa
Jakso 3
Ensitreffien huumaa
Kausi 15, 3/15. Maajussit ovat valinneet kirjeitä kirjoittaneiden joukosta sopivan oloiset ehdokkaat ensimmäiseen tapaamiseen, joka toteutetaan pikatreffien muodossa. Kaikkia osapuolia jännittää kovasti, mutta viiden minuutin jutustelun aikana ehtii jo syntyä hyvinkin voimakkaita vaikutelmia. Norjalainen tosi-tv-sarja, jossa maatilalliset etsivät itselleen elämänkumppania tositarkoituksella.
Maajussille morsian Norja, Jakso 2: Kirjeet pöytään
Jakso 2
Kirjeet pöytään
Kausi 15, 2/15. Maajussit saavat heille lähetetyt kirjeet ja pääsevät lukemaan niitä. Kirjeiden perusteella heidän on valittava, ketkä ehdokkaista pääsevät jatkoon pikatreffeille. Moni on suorastaan häkeltynyt saamiensa kirjeiden määrästä ja bongaa niiden joukosta jo useammankin lupaavan ehdokkaan. Kaikkien maajussien matkaa ei kuitenkaan seurata loppuun asti ohjelmassa, ja yksi heistä tekee yllättävän ilmoituksen jo heti alkuvaiheessa. Norjalainen tosi-tv-sarja, jossa maatilalliset etsivät itselleen elämänkumppania tositarkoituksella.
Maajussille morsian Norja, Jakso 1: Rakkauden jano
Jakso 1
Rakkauden jano
Kausi 15, 1/15. Uudet maajussit esitellään, ja mukana on myös yksi aiemmalta kaudelta tuttu osallistuja. Osallistujat tulevat erilaisista taustoista, ja jokainen on vähän eri elämäntilanteessa, mutta heitä kaikkia yhdistää se, että he haluavat löytää elämäänsä sen suuren rakkauden. Esittelyn jälkeen jäädään innolla odottelemaan kirjeitä kiinnostuneilta. Norjalainen tosi-tv-sarja, jossa maatilalliset etsivät itselleen elämänkumppania tositarkoituksella.