Maalla, merellä ja lautasella

Maalla, merellä ja lautasella on uudenlainen ruokaseikkailu Helsingistä Tallinnaan ja takaisin. Huippukokit Linnea Vihonen ja Teemu Laurell saavat seurakseen laivalle tunnettuja suomalaisia ja heidän makumieltymyksiään. Joukkueiden purserina toimii itsekin keittiömestarina ansioitunut Pipsa Hurmerinta. Menomatkalla tiimit suunnittelevat omannäköisensä menut. Laivan rantautuessa Tallinnaan, vierailla on kaksi tuntia aikaa ostaa kaikki menuihin tarvittavat raaka-aineet ja kiirehtiä takaisin laivaan. Paluumatkalla Helsinkiin tiimeillä on tunti aikaa kokata annokset nälkäisenä odottavalle maisteluraadille, oli oikeat ainekset kasassa tai ei. Kilpailijat eivät tunne raatilaisia, eivätkä raatilaiset kilpailijoita. Jännitystä siis piisaa, kun valitaan kunkin jakson voittaja.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2019
Katsottavissa ulkomailla
Maalla, merellä ja lautasella, Jakso 1: Alina Tomnikov ja Ina Mikkola
Jakso 1
Alina Tomnikov ja Ina Mikkola
Kausi 1, 1/8. Näyttelijä Alina Tomnikov ja toimittaja Ina Mikkola haastavat toisensa sekä keittiössä, että Tallinnan herkkukauppojen äärellä. Kaksikon tiivistä ruokakamppailua luotsaavat huippukokit Teemu Laurell ja Linnea Vihonen.
Maalla, merellä ja lautasella, Jakso 2: Santtu Karvonen & Viki Eerikkilä
Jakso 2
Santtu Karvonen & Viki Eerikkilä
Kausi 1, 2/8. Juontaja Viki Eerikkilä ja näyttelijä Santtu Karvonen haastavat toisensa sekä huippukokkimme Teemu Laurellin ja Linnea Vihosen merten parhaiden annosten valmistuksesta. Pieniltä jäyniltä ei tässä seurassa voi välttyä.
Maalla, merellä ja lautasella, Jakso 3: Hanna Sumari ja Meri-Tuuli Väntsi
Jakso 3
Hanna Sumari ja Meri-Tuuli Väntsi
Kausi 1, 3/8. Lifestyleguru Hanna Sumari ja ruoan moniottelija Meri-Tuuli Väntsi saapuvat Teemu Laurellin ja Linnea Vihosen avuksi loihtimaan menut, joiden valmistuksessa tarvitaan myös Tallinnan tuntemusta ja vikkeliä jalkoja.
Maalla, merellä ja lautasella, Jakso 4: Johanna Puhakka & Jaakko Mölsä
Jakso 4
Johanna Puhakka & Jaakko Mölsä
Kausi 1, 4/8. Salatuista Elämistä ja Rantabaarista tutut näyttelijät Johanna Puhakka ja Jaakko Mölsä matkaavat Tallinnaan kisaamaan voittavan menun valmistuksessa. Vieraita luotsaavat huippukokkimme Linnea Vihonen ja Teemu Laurell.
Maalla, merellä ja lautasella, Jakso 5: Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali
Jakso 5
Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali
Kausi 1, 5/8. Suositut tubettajat ja artistit Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali tarttuvat haasteeseen ja saapuvat Teemu Laurelin ja Linnea Vihosen avuksi loihtimaan herkkuja ja taistelemaan keskenään Itämeren ruokaherruudesta.
Maalla, merellä ja lautasella, Jakso 6: Antti Ketonen ja Erika Vikman
Jakso 6
Antti Ketonen ja Erika Vikman
Kausi 1, 6/8. Artistit Antti Ketonen ja Erika Vikman ottavat toisistaan mittaa Itämeren kuumimmassa keittiössä Linnea Vihosen ja Teemu Laurellin hellässä huomassa. Kuinka käy, kun kumpikaan vieraista ei normaalisti touhua keittiössä?
Maalla, merellä ja lautasella, Jakso 7: Juhana Helmenkalastaja & Perttu Sirviö
Jakso 7
Juhana Helmenkalastaja & Perttu Sirviö
Kausi 1, 7/8. Kouluttaja Juhana Helmenkalastaja ja television monitoimimies Perttu Sirviö kohtaavat Itämerellä tavoitteenaan peitota toisensa parhaan menun valmistuksessa. Apunaan kaksikolla on huippukokit Linnea Vihonen ja Teemu Laurell.
Maalla, merellä ja lautasella, Jakso 8: Krisse Salminen & Ressu Redford
Jakso 8
Krisse Salminen & Ressu Redford
Kausi 1, 8/8. Koomikko Krisse Salminen ja muusikko Ressu Redford taistelevat laivan parhaan menun valmistuksesta omintakeisin keinoin. Jotta kauhat eivät kuitenkaan lentelisi, mukana hääräävät tähtikokit Teemu Laurell ja Linnea Vihonen.