Kategoria
Katsottavissa ulkomailla
Tulossa su 8.8. klo 05:03
Kari Aihisen jauheliharuoka: Näin kasaat empanadan
Keittiömestari Kari Aihinen vinkkaa herkkullisen ruoan jauhelihasta ja tortilloista. Testaa mahtava empanada!
Tulossa su 8.8. klo 05:03
Kari Aihisen empanada: Näin koristelet sen
Kari Aihisen empanada on meksikolaistyylinen piiras, joka kootaan tortilloista ja koukuttavasta jauhelihakastikkeesta mausteineen.
Kari Aihisella on takuuvarma tapa pekonin paistamiseen: "Pomminvarma juttu"
Kokki ja ravintoloitsija Kari Aihinen näyttää, miten pekoni kannattaa paistaa. Nyt kannattaa unohtaa paistinpannu kokonaan!
Sipulin pilkkominen: Kari Aihinen näyttää oikean tekniikan
Sipulin pilkkominen onnistuu parhaiten keittiömestari Kari Aihisen tekniikalla. Näin vältät sipuli-itkut ja saat helposti aikaan tasaista silppua.
Jauhelihan paistaminen: Näin se pitäisi Kari Aihisen mukaan tehdä
Jauhelihan paistaminen on helppoa keittiömestari Kari Aihisen neuvoilla. Oletko sinä paistanut jauhelihan näin?
Kari Aihisen yllättävä ohje lenkkimakkarasta: "Täydellistä, mahtavaa"
Keittiömestari Kari Aihinen nostaa legendaarisen lenkkimakkaran uudelle tasolle. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että lenkkimakkaraa voi käyttää näinkin?
Tee itse mansikkahilloa! Näin helppoa se on
Valmista ihana mansikkahillo, josta voit nauttia silloinkin kun sesonki on ohi. Tarjoa hillo jäätelön seurana, lettujen kanssa tai vaikka kakun välissä.
Täydelliset vohvelit – Katin ohjeella teet unelmien herkkuvohvelit!
Mitä olisi kesä ilman ihania vohveleita? Nyt tehdään superherkulliset vohvelit ihanilla täytteillä. Kaiva äkkiä vohvelirauta kaapin uumenista!
Muistatko vielä tämän mainoksen? Raketti kuuhun ja spagetti suuhun!
Legendaarinen Raketti Spagetti tuli markkinoille yli 30 vuotta sitten. Muistatko vielä tämän spagettimainoksen?
Lahdessa kehiteltiin uusia oluita, joiden valmistamisessa on hyödynnetty jopa hanhenkakkaa
Kiertotalouden edelläkävijäkaupungissa Lahdessa hyödynnetään uusissa teemaoluissa villiyrttejä, hävikkiruokaa ja jopa hanhenkakkaa.
Näin valmistuu Harri Syrjäsen tulinen kanapasta
Video: @Harrisyrjanen/Instagram
Oletko aina yrittänyt avata tikkarin väärin? Tässä oikea tapa!
Chupa Chups tikkareiden käärepaperin avaaminen on haastavaa ja aikaa vievää puuhaa niin aikuiselle, kuin lapselle.
Näin valmistuu Harri Syrjäsen katkarapupasta
Näin teet lusikkaleivät – juhlien takuuvarma klassikko
Testaa Hellapoliisi Kati Jaakosen sitruunaiset lusikkaleivät.